ולארה אחת
S ShiN ShiN New member 27/6/02 #98 וואי!! זה ממש דומה לתמונה המקורית!! ממש יפה!! =) איך אני אוהבת אותה...!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 27/6/02 #95 אהההההההההה................. ואללה לאיודעת..... פחח דילמה חדשה ... נראה לך ? זה הבייס מממממממממממממ אני ינסה לחשוב על מבט אחר כי באמת יש לה מן מבט "חדרני" [לא סוטות ] שכזה ממ תודה על ההערה
אהההההההההה................. ואללה לאיודעת..... פחח דילמה חדשה ... נראה לך ? זה הבייס מממממממממממממ אני ינסה לחשוב על מבט אחר כי באמת יש לה מן מבט "חדרני" [לא סוטות ] שכזה ממ תודה על ההערה
B BunnyGirl New member 26/6/02 #79 עם אני לא טועה , אז.... המכנס אמור להיות שחור!!!! הנה משו שאני הכנתי (עם לא זיהיתם , אז זאת פינק)
H Hugs a Kisses New member 26/6/02 #62 ../images/Emo41.gifאיך להכין דולי../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif אני יודעת שיש כבר כזה אבל פשוט חברה שלי ביקשה ממני הסבר לאיך הלכין והכנתי לה, אז מי שרוצה חופשי
../images/Emo41.gifאיך להכין דולי../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif אני יודעת שיש כבר כזה אבל פשוט חברה שלי ביקשה ממני הסבר לאיך הלכין והכנתי לה, אז מי שרוצה חופשי
T Tinke®Bell New member 26/6/02 #69 יפה../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif היום בערב יש לנו חזרה גנרלית על המופע סיום (אני בכיתה ו´ להזכירכן\לידיעתכן ויכול להיות שאני איעלם ליום יומיים מהפורום.. לא בטוח,תלוי אם יהיה לי כוח\זמן להיכנס.. קיץ נעים לכולן
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif היום בערב יש לנו חזרה גנרלית על המופע סיום (אני בכיתה ו´ להזכירכן\לידיעתכן ויכול להיות שאני איעלם ליום יומיים מהפורום.. לא בטוח,תלוי אם יהיה לי כוח\זמן להיכנס.. קיץ נעים לכולן
ש שמוצה New member 26/6/02 #78 דולי חדשה...../images/Emo20.gif שאני ונועה250 עשינו, יש לה מין ציצים מעוכים כאלה, אבל היא בסדר.... תרשמו תגובות!!!!
דולי חדשה...../images/Emo20.gif שאני ונועה250 עשינו, יש לה מין ציצים מעוכים כאלה, אבל היא בסדר.... תרשמו תגובות!!!!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 27/6/02 #92 כל הכבוד רותי../images/Emo70.gif יפה מאודדדדדדדדדדדדדדדד קבלי ח"ח
H Hugs a Kisses New member 27/6/02 #93 תודה האני! מה הייתי עושה בלי זאתי שתעיר אותי בשתיים עשרה וחצי בבוקר?!