שרשור חדש לMירוציM !!!

prince01

New member
שרשור חדש לMירוציM !!!

כאן נמשיך את המשחק שהפך כבר למסורת. בקצרה שוב על החוק: מותר למי שרוצה לתת לחברים להכנס לפורום ולענות על סקרים ושאלות כדי לצבור כוכבים, והכוכבים שהם צברו יכנסו על שמך! זהו........ יש מירוץ 53 עכשיו! סוג : שאלה! זכיה משוערת: 2 כוכבים. מה התוצאה המדויקת של הפועל ת"א בכדורסל נגד מכבי ת"א? בהצלחה...........

חזרתי ואני מקווה שאני צודקת....

אני מבינה שהתכוונת לדרבי שהיה.... אז התוצאה היא: 75:82 למכבי

prince01

New member
מדוייייק ......... ../images/Emo45.gif

לימור חוזרת לפסגת הטבלה! *תוצאות* 1. לימור-
+
(
) 1. ענת -
+
2. איתי-
+
4. שחף -
+
5. דורון
6. ירון-
מירוץ 54! סוג : סקר זכייה משוער : כוכב אחד. מרחק מהגביע של המוביל כעת : 4 כוכבים. מי השחקן בספורט (כדורסל+כדורגל) האדום הכי אהוב עליכם??? בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XSuperKi11erX

New member
שביט אלימלך+דרור חג´ג´

ואם לא שמת לב עניתי ראשון למירוץ 52 והגיע לי להיות ראשון

prince01

New member
חבר´ה, מצטער מאוד על הבילבול!

אני הייתי די מעורפל בימים האחרונים מחוסר זמן. מצטער על זה. והנה העידכונים (לא בדקתי את ההודעות הקודמות שלי אז אני מסתמך על ההערות שלכם.) *תוצאות* 1. לימור-
+
(
) 2. איתי-
+
3. ענת -
+
4. שחף -
+
5. דורון
6. ירון-

XSuperKi11erX

New member
לא לימור היה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif+../images/Emo41.gif

אז מגיע לה רק
+
וזה אומר שאני ראשון עם:
+
!!! תבדוק ותראה... אני בביה"ס אל תעשו מירוצים עד 4

prince01

New member
איתי, אתה צודק בדבר אחד.

זכית בכוכב במירוץ 52 . אבל מאחר וללימור יש גביע היא תמיד תהיה ראשונה כאשר יהיה שיוויון. (זה אחד מהזכויות של הגביע) ! אגב, לזוכה בגביע יהיה זכויות ואפליקציות רבות לשליטה במירוצים. *תוצאות* 1. לימור-
+
(
) 2. איתי-
+
3. ענת -
+
4. שחף -
+
5. דורון
6. ירון-

XSuperKi11erX

New member
לא אבל גם עניתי על המירוץ 54!!!

עכשיו עם אלימלך+חג´ג´ והייתי ראשון!!! אז אני צודק גם בזה..........

אלירן טעית.....

אתה נתת לי רק כוכב אחד על המירוץ שאבו אמרת שהזכייה היא 2 כוכבים.. אז תבדוק...

prince01

New member
ניסיון שני לתוצאות!

נראה לי שזה מדוייק, כי בדקתי כמה פעמים בהודעות העבר! *תוצאות* 1. איתי-
+
2. לימור-
+
(
) 3. ענת -
+
4. שחף -
+
5. דורון
6. ירון-
מירוץ 55 ! סוג : סקר. זכייה משוערת : כוכב אחד. מרחק של המוביל מהגביע : 3 כוכבים. *מי לדעתכם מהשחקנים של הפועל (כדורגל) יכולים להיות (בעתיד) מאמנים מצליחים?* בהצלחה!!!!!!!! תהנו...........

XSuperKi11erX

New member
אמרתי לא לעשות מירוץ!!!!

כתבתי בהודעה!!!!!!!!!!!! הייתי במקרה בחדר מחשבים!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!!! ובקשר לסקר... אסי דומב זה לא בסדר!!!!

סליחה אבל.....

מה זה אמרת לא לעשות מירוץ.........? אני כל הזמן לומדת עד שעות מאוחרות, ואני לא תמיד נמצאת פה בערב, וכולם רוצים להיות על המחשב.... אז אתה חושב שכל פעם שתהיה בעיה למישהו לא יעשו מירוצים????!!! זה כל הקטע שבמירוצים...שלא יודעים מתי הם יהיו.... רק אם באמת יש סיבה אמיתית ומוצדקת ולכולם לא אכפת...אז כן...

XSuperKi11erX

New member
ומה קרה שהיית באילת?

אני שאלתי את פרינס הוא אמר שכל המירוצים יתחילו מ4

כולם הסכימו ביחד....

אני לא חייבתי אף אחד.... וחוץ מזה זה שונה מזה שאני אומרת שאני נוסעת לכמה ימים... לזה שאני יגיד שהיום אני הולכת למכולת אז לא לעשות מירוצים בין 1 ל-1חצי הבנת??? עזוב, אל תגיב לי....

prince01

New member
תרגום למילה "מירוץ" עפ"י Prince01

מירוץ - לא יודעים מתי זה, יש שימוש בגורם ההפתעה, הוא לא מתוכנן לזמן מסויים (מלבד המירוץ Live) והוא מופעל ע"י מנהל שקובע את הכללים, וקובע את החוקים לפי החלטתו תוך כדי שימוש בהבנה ואכפתיות מהמשתתפים.

זה מה שאמרתי....

אבל לכל אחד יש זכות לבקש שידחו את המירוצים ליום יומיים.. אם כולם מסכימים אז בסבבה ואם לא אז לא... אבל אין כזה דבר לבקש דחיה כל פעם שלא נוח בשעה מסוימת.

prince01

New member
56 ............

מירוץ 56. סוג : שאלה! זכייה משוערת : כוכב אחד. מרחק של המוביל מהגביע: 3 כוכבים. בהצלחה. מה שם השחקן המלא שחתם עכשיו בהפועל לאחר נדידה בליגה???

למעלה