שרשור חדש להבעת דעות

חתולון*

New member
שרשור חדש להבעת דעות

1. חן יקרה, מופנה אלייך האם היה אי פעם שאני "ביקשתי" או "דרשתי" את תגובתך... למה יש לך את "זה" את קופצת, מזכירה לי את נעמי1 או את נשית37 (טאקי מכירה אותן) לא אהבתי את תגובתך אלי. אני חבר , אמנם חדש כאן, אין לי שום פרבילגיות ולא מצפה שתאמרי לי אם לקרוא לפני שאני מגיב... (חן, באמת לא כועס עלייך) אבל, לא ייתכן שמידי פעם, את תקבעי מי יהיה השופט מה תהיה התוצאה, ומי יעשה מה, (כמו אצל הגשש החיוור) ערב טוב חן, עוד נגיע לקפה ועוגה יונה

חן (*_*)

New member
לא דרשתי ולא חינכתי-

הגבתי על מה שכתבת, אני מציעה שנסיים את הויכוח הזה כאן ועכשיו. כל אחד מאיתנו עם האופי שלו, האמונות וההתנהגות שלו, ואופי כתיבתו. גם הפורומים שונים זה מזה. בפורום הזה מותר להתווכח. לגבי עניין "בקשת תגובה"- אינני מבקשת תגובה מאף אחד !!! חלקתי על דעתך שנשמע ממנה כאילו תגובות החברים היו מוגזמות, או כלשונך- "חד גדיא". לגבי קריאה והתייחסות לדברי, פשוט הבעתי תקווה שאת אותה הודעה,תפתח ותקרא. זכותך לקרוא או לא לקרוא מה שאתה רוצה, ואם מה שאני כותבת, באופן עקרוני אינו מעניין אותך, אינך חייב לקרוא. לא אעלב. (קיבלת פטור/שחרור באופן רישמי חחחחחחחחחחחח...............) בנוגע לקפה ועוגה- כמו שזה נראה, אם, אז נתווכח גם על איזה קפה, איזו עוגה, והיכן
.

חתולון*

New member
אצלך מאמי, אצלך

אין ויכוחים, שנינו ***קים אבל על הקפה והעוגה, לא אוותר

למעלה