שרשור חדש דחוף!!!

Mooa-Numi

New member
פשוט מאוד

אנחנו פוחדים להרוס אותה. אני פוחדת להרוס אותה.

אני לא פחדתי...

אבל ניסיתי. והרסתי.

את לא חייבת להשאיר שם את החתימה שלי

כל עוד את גם לא שמה את שלך... בעיקרון, החתימה היא רק כדי שידעו שאני הכנתי את הבייס. לא כדי "לקשט" כל דולי ודולי שמוכנת מבייס שעשיתי. זה די מיותר לעשות את זה, אם כולם כבר יודעים שאני זו שהכנתי את הבייס.

NasTy GirL

New member
זו הסיבה שגם אני...../images/Emo108.gif

שונאת להשתמש בבייסים שלך. החתימה הזו דפוקה-מה זה עוזר לך? יודעים שאת הכנת אותה, במילא-וגם אם לא- יחשבו שהכנו אותה ביחד. ואת החתימה שלי אני אשים על כל דולי שלי-בין אם היא על הבייס שלך או לא. ואני חושבת שחלק גדול מאד מהפורום הזה מסכים איתי ועם ענת.

...../images/Emo19.gif

אז למה שתשימי את החתימה שלך על כל דולי שאת עושה אם "יודעים שאת הכנת אותה"? אני לא נגד חתימות. מישהו ירצה שאני אשים חתימה שלו, אני אשים. אבל אני לא חותמת על הדוליז שלי.

וההודעה שלך סותרת את עצמה.../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

מצד אחד את מדברת על זה שחתימות זה דפוק, ואחר כך את אומרת: "ואת החתימה שלי אני אשים על כל דולי שלי-בין אם היא על הבייס שלך או לא".

NasTy GirL

New member
לא!../images/Emo108.gif

אין לי בעייה עם חתימות, לדעתי זה גאוני אפילו- אבל על בייסים או פלטות או פרצופים או כל דבר-זה מאד דפוק. ענת, למשל, לא שמה חתימות על בייסים ונראה לי שהיא מסתדרת מצויין-וכולם משתמשים בבייסים שלה. למה לשים חתימות על בייסים? ג´וזי למשל-או מוניק, יש להן חתימות על בייסים? לפי מה שראיתי לא.

../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif

ראיתי רק בייס אחד של ענת, והיא כן שמה עליו חתימה(ואני לא חושבת שחתימות זה אידיוטי) וכשמישהו מחק משם את החתימה שלה היא העירה על זה...אני אשמח אם תשרשרי לכאן בייסים שענת הכינה וגם דוליז שהכינו עליהם...תודה מראש

ChocolateGirl

New member
אביב לא מבקשת שישימו חתימה על...

דוליז מהבייס שלה! והיא מסתדרת בסדר גמור!!! ולדעתי הבייסים שלה הכי ריאליסטים (דוגמאות בהודעה של לירי!)

אני לא נגד ולא בעד חתימות,../images/Emo19.gif

(אם יבקשו ממני לשים חתימה על בייס מסוים אני אשים, ואם לא-אז לא)רק הערתי על ההודעה של לירי(?
),שדי עצבנה אותי.

NasTy GirL

New member
ל-א הבנת!../images/Emo108.gif

קודם כל, ענת לא שמה חתימות על הבייסים שלה [ע"ע הבייס שהיא שיפרה, או הבייס היושב
], ולדעתי חתימות זה טוב מאד-כי ככה יודעים למי זה שייך [כל עוד החתימה במימדים נורמליים, ולא עצומה...] אבל על בייסים זה לא הגיוני-כי משתמשים בהם, והם הבסיס לכל גוף- זה שמישהי עשתה אותם, יופי, עשתה משהו-זה לטובת אחרים! אנחנו יצרנו את הדולי לבד, וזה שהיא עשתה את הבייס לא מחייב אותי לשים עליו חתימה. זו דעתי, לפחות.

נונו2002

New member
מאיפה ה...

מאיפה השגת את הטבלה??? אם את יודעת איפה יש עוד טבלות את יכולה להגיד לי?? שמעתי שיש טבלה לשיער את יודעת איך אפשר להשיג אותה??

זה לא נועד כדי להעליב אותך או משהו.

..
ואני ממש מצטערת אם פדעתי בך,סליחה,גם את הסייסים שלך מאוד אהבתי.

לא נעלבתי...

זה פשוט לא זכור לי שזה קרה...וגם אם כן, זה היה ממש מזמן. לפני שהגעתי למסקנה הזאת.

Mooa-Numi

New member
ג´וזי לא שמה חתימות

אבל מבקשת שיציינו שהבייס שלה ויעשו לינק לאתר שלה. ואותו דבר לגבי אחרים. מוניק סגרה.

למעלה