שרשור חדשים

eilon87

New member
שלום

היי לכולם, אני חדש הרבה זמן אני קורא ומתרשם מהפורום המדהים, אבל גרתי כשנה מנותק מכל ציוויליזציה אז לא היה לי האפשרות לכתוב פה בכל מקרה אני אילון, בן 19, אוהב מאוד את המוסיקה של הפלויד, ואשמח לקחת חלק בפורום. אתחיל בשאלה, על איזה סוג קלידים מנגן רייט? בתודה מראש.

Aerochick

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני אממ לא יודעת אם הצגתי את עצמי פה ייתכן שלא וייתכן שכן... אני אביגיל ואני התחלתי להעריץ את פינק פלויד לפני כשנה וטוב שכך
יש לי את הדיסק TDSOTM ועכשיו קניתי את הDVD PULSE וואיי זה ממש ממש ממש ריגש כל כך אהבתי לשמוע לזה...גילמור ריגש ותמיד מרגש הוא צריך לחייך יותר חמוד לו ככה
טוב בא לי לשמוע הדיסק שוב
למי שאין לו!

kikoman11

New member
שלום אילון

אני עמינדב, גם אני יחסית חדש, מקווה שתהנה. ובקשר לשאלה, אני בטוח שהמומחים של הפורום ישמחו לענות לך שהם יתעוררו.

The Walrus

New member
ברוכים הבאים!

אני לא מת על פולס מכמה סיבות: 1. בחירת שירים גרועה וצפויה, יותר מדי שירי "דוויז'ן" ו"מומנטרי" ומעט מדי מאלבומי המופת: "מדל" "אטום הארט מאדר" "סיירספול אוף סיקרטס" ועוד כמה. וכמובן שאני חולם על "סימלביין" בהופעה אבל זה לא יקרה... 2. ביצועים קרובים מדי למקור. הכל כמעט מנוגן בדייקנות וזה די מעצבן, כאילו הם פוחדים לאלתר. כמו ההופעות של ווטרס בימינו. אהבתי את הגרסאות של 72-74, שגילמור היה מאלתר על הפתיחה של Breathe והיו מאריכים את Any colour you like ל10 דקות. איזה עוד דיסקים יש לך?

Aerochick

New member
ובכן אני לא הכי התעמקתי בלקנות

דיסקים כי לא היה לי כסף אבל כרגע התוכנית שלי היא לקנות את Division Bell. יש לי את The Wall ^-^ וזהו בינתיים..

The Walrus

New member
דווקא את דוויז'ן בל?

דיסק בינוני וממש לא משהו. זאת בדיוק הסיבה שאני לא אוהב את פולס - יותר מדי שירים מהדוויז'ן בל! אני מציע לך את "Dark Side Of The Moon" או "Wish You Were Here", שניהם דיסקים מצויינים מהמיטב של הלהקה. הרבה יותר מהדוויז'ן בל, בכל מקרה...

Aerochick

New member
חחח אני לא יודעת אני פשוט נמשכתי

אליו ואני מצטערת אני כבר רשמת את Dark Side Of The Moon ככה = TDSOTM

kikoman11

New member
אולי זה יעזור

משיטוט קצר בקישורים שבפורום מצאתי את זה http://www.angelfire.com/pa4/floydonthenet/instruments.html זה אתר שנותן את הפרטים על כלי הנגינה שהפלויד ניגנו עליהם. לא התעמקתי בוא כל כך אז אני מקווה שתימצא את מה שאתה מחפש.

tuvia k

New member
היי גם אני רוצה......

קודם כל בירצוני לאיתנצל מראש על שגיאות הכתיב שלי . אני טוביה אתחלתי לישמוע פינקפלויד ליפני שנה וחצי למרות שתמיד ידעתי על הלאקה אך לא ממש סמית לב וחבל מעוד שכך. אז כניתי את ה-ECHOES ומאז פחות או יותר אני כל הזמן שומע אותם קמוון שמאז אספקתי ליקנות עוד כמה דיסקים. ANIMALS,DARK SIDE OF THE MOON,THE WALL ואיך לא גם את ה-WISE YOU WERE HERE דסיק ענק!!! בכל אופן אשמח מעוד ליצתרף לחגיגה. יום טוב ושקט שיהיה...

maor1010

New member
גם אני רוצה להשתתף בחגיגה

ובעיקר שלא הצגתי את עצמי בפורום אף פעם. אני מאור, בן 22 מאשדוד. איש קבע בחמ"ן. הנקודה בה פינק פלויד הפכה מ"עוד להקה שאני מכיר שיר פה ושיר שם שלהם" ללהקה האהובה עליי היתה ב-live 8 שנה שעברה. הקשבתי לאלבומי הלהקה ממיטב השנים במשך שעות על גבי שעות בשנה האחרונה ועדיין לא מאסתי בשום שיר. השיא היה כמובן ההופעה של רוג'ר ווטרס בארץ, שבשבילי היוותה חוויה לכל החיים ,בלי שום ספק. ההתרגשות באותם רגעים היתה עילאית. מעטות הן הלהקות אשר המוזיקה שלהן היא timeless ופינק פלויד היא להקה כזו.

Shame in you

New member
בערך, נו

החלטתי להשקיע יותר ברוק איכותי. בת 17, אם זה עוזר במשהו.

avki

New member
טוב מאוד! ../images/Emo45.gif פורקיופיין ורדיוהד

שני הלהקות הגדולות של דורנו, לדעת רבים. המשיכי כך!

למעלה