שרשור חדשים

Black Goat

New member
אבל מה שבטוח

סטיבן ווילסון סקסי [: לא יותר מגילמור אבל.. גם.

avki

New member
לא נאמר בצחוק בכלל.

אמנם, לא דייקתי בכוונתי - כשאמרתי בדורנו - התכוונתי ללהקות המשקפות את פני הדור הנוכחי. להקות צעירות (יחסית) שכיום נמצאים קרוב לשיא פריחתם, ואין שני להן בעולם כיום. אין שני לרדיוהד כיום, ואין שני לפורקיופיין טרי, כיום. האבחנה של 'להקות הדור הזה' היא קריטית כי כמובן שאני לא חושב שפורקיופיין היא ברמה של פינק פלויד. אבל מכל בחינה כמעט, אין שני לצמד הלהקות האלה כיום, והן תופסות (לפחות בעיני) את שיא העיניין והייחודיות והכשרון במרחב הרוק כיום.

thezanani

New member
טרחן ונוטה להגזים.

אה, וטמבל. אלג'יר! אלג'יר! גו בלחסן! גו בלחסן!

avki

New member
כשתשתכנז, תבין.

בינתיים לך תשמע שגיב כהן. הא, אוי שכחתי, אתה תימני מגניב, אתה לא שומע שגיב כהן, אתה שומע פינק פלויד, אתה מיוחד. לך, לך תשמע את ההוא עם הקול של הנקבה שר על שמש זקנה ושמנה... פחחח, מה אנשים לא יעשו בשביל להרגיש מיוחדים... פינק פלויד! פינק פלויד! גילמור! גילמור! שיעמום! שיעמום! אני תימני יוצא דופן! פוזאיסט.

thezanani

New member
כשתת-לטן, תבין.

בינתיים לך תשמע אברהם פריד. הא, אוי שכחתי, אתה שב"ח קיצוני ומשובח, אתה לא מנגנן "עלה קטן שלי" לערבים עם עגלת סלק, אתה שומע פינק פלויד! אתה מיוחד! לך, לך תשמע את ההיא עם הזקן שרה "ואתה בנים שירו למלך" בשבת ברית לילד הנאור החדש של משפחת בן גביר השורשית... פחחח, מה אנשים לא יעשו בשביל לקבל אישור כניסה לקו הירוק... פינק פלויד! פינק פלויד! גילמור! גילמור! שיעמום! שיעמום! אני רודף אחרי ערבים ערומים לצלילי biuding my time! עז.

Black Goat

New member
מיאו *מנצלת הזדמנות*

ממממממממ.. אני אירית [: בת 18 נחמד לקרוא פה הודעות.. מה שבטוח בפורום הזה אף פעם לא משעמם חח ו... *ציףציף*.. אין לי מושג מי את .. אבל את ניראת לי מישהי ממש.... גאונה?
מצדיעה לך !

Black Goat

New member
אבל

צעירה בנפש? חחח סתם [יש מצב לדעת תגיל שלך? באמת תהיתי לעצמי בת כמה את.. כי את יודעת כ"כ הרבה.. מיאו.. גרר]

Black Goat

New member
../images/Emo6.gif

חחח הוי אתמול עבר חודש מאז ההופעה.. יש לי עוד פלאשבקים .... והיציאה מהחניה שלקחה שעות חח זה ניראה לי כמו חלום

thezanani

New member
--------- פשרה ---------

את גאונה, על אף היותך זקנה. את צריכה נורווגי בקסדה סגולה ומילות קישור כדי שיסביר לך את זה?

למעלה