שרשור חדשים!

Baruush

New member
שרשור חדשים!

אוקיי.. פשוט נמאס שכל הזמן כל מי שמצטרף פותח שרשור! פשוט תכתבו פה "היי אני חדש/ה" וכו'.. יופי! עכשיו אל תפתחו יותר שרשוריםם :]

סוריי ../images/Emo187.gif

חחח אני חדשה פה וכניראה בטעות פתחתי שרשורים אנא עארף לא יודעת איך קוראים לזה.. אז סורי לא בכוונההה בנדנה תודה מאמי שהסברת לי מתה עלייך :]

sHiRa De LoCa

New member
נצל``ש משעמם לי אזזז..

בואו אספר לכם סיפור: בעיר קטנה ושמה קרית 8,גרה בה ילדה ושמה שירה,שירה הייתה ילדה שלא העריצה אף אחד,ובטח שלא מושפעת. יום אחד אבא שלה הביא עיתון 7 ימים,וראתה משו על להקה חדשה,טוב,ריפרפה קצת..ואמרה לעצמה ``פחחח סתם חבורת חשים..ניראה מה יצא מהם``,עברה חודשים מאז ויצא להם סינגל ושמו ``אשמור את ליבי``..שירה אמרה לעצמה:``טוב בוא נישמע אולי הוא משהו`` ,שירה שמעה אותו כמה פעמים,והתחילה לאהוב ת`שיר,שירה חיפשה בקאזה עוד שירים שלהם והתחילה להוריד ולשמוע,אחרי זה נכנסה לאתר הרישמי שלהם וחיפשה תמונות לדעת מי זה כול אחד,והאתר הטעה אותה והיא חייה באשליה שערן זה אביחי ואביחי זה ערן,אך לאחר חודש גילתה שזה הפוך,טוב שירה ראתה איזה 10 תמונות של אדם ואמרה ``וואו`` וכך התחיל מסע הערצה שלה. עזבו התחרפנתי

Baruush

New member
חחח איזה קרועהה.. למרות ש

בעיקרון.. השיר הזדמנות שניה הוא הסינגל הראשון.. ואם כבר מדברים על זהה.. שמעתי שאדם כתב את השיר הזדמנות שניה. זה נכון?

Baruush

New member
=[

אם מישי תראה אותו בקרב שתשאל אותוו.. כי לא נראה לי שבחיים אני יזכה להביט בעייניו ולהתאהב.. =/ אדםםםםםםם ! תעשה לי ילד!!!!! לא, לא! בעצם אני מעדיפה תאומים!!!!!! שלישיההההה ! רביעייה!!!!!!11 קבוצה!!!!!!!1 גדוד!!!!!!!!!!!!! אימפריהההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אדם אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifסורי ברו'ש אבל הוא נשוי לי....

ולאורניתת.. מצטערות אבל.. החתונה כבר הייתה .. נכון אורנית?! חייחיחחי.. ואם זה הוא כתב את הזדמנות שנייה.. אז.. אני אוהבת אותו יותרררררררררררררררררר

Baruush

New member
שטויות..

אני והוא נשויים.. והוא אוהב רק אותיייייי ! ואניי לא מוכנה לחלוק אותו!

Baruush

New member
חח..

סרטים כחולים על אדם.. :] אפילו כל סרט גם אם הוא לא היה כחול ואדם היה מופיע הייתי רואה 58347-969 פעמיםםם :]

למעלה