יא איזה מוכשר.. אני מתה עליו...|כלנ
כ כרמלוש לאב את אושרי New member 3/4/06 #24 כן כנסייי ברו'ש הוא כתב ת'שיר והוא גכם עשה לו גרסה לבד, ויש לי אותה.. יכול ליהיות שיש לך אבל אם אין לך ואת רוצה. הנה האיסי שלי: 325429865 והמסן: [email protected]
כן כנסייי ברו'ש הוא כתב ת'שיר והוא גכם עשה לו גרסה לבד, ויש לי אותה.. יכול ליהיות שיש לך אבל אם אין לך ואת רוצה. הנה האיסי שלי: 325429865 והמסן: [email protected]
ש שרינוששש New member 3/4/06 #8 בפסחחחחח =]=]=]=] יום לפני הסדר אני יבוא לראות את שרההההה ואני יראה אותךך! =]
S sHiRa De LoCa New member 3/4/06 #16 נצל`ש ד.ח.ו.ף הגיימבויז יהיו ברמת גן ביום העצמאות. אעעע! לא רוצהה..נינט תהיה בקרית 8 ביום העצמאות,לא רוצה נינט,רוצה גיימבויז :[[[
נצל`ש ד.ח.ו.ף הגיימבויז יהיו ברמת גן ביום העצמאות. אעעע! לא רוצהה..נינט תהיה בקרית 8 ביום העצמאות,לא רוצה נינט,רוצה גיימבויז :[[[
S sHiRa De LoCa New member 3/4/06 #23 ביום העצמאות.. קטע מתוך זה:פחות משעה של אייל גולן תעלה לעיריית רמת גן 48,231 בלה בלה בלה,ואילו תמורת הופעתם של להקת הבנים גיימבויז ישלמו 21,436 שקל. קיצר פתחי את עיתון מעריב עמוד 15.
ביום העצמאות.. קטע מתוך זה:פחות משעה של אייל גולן תעלה לעיריית רמת גן 48,231 בלה בלה בלה,ואילו תמורת הופעתם של להקת הבנים גיימבויז ישלמו 21,436 שקל. קיצר פתחי את עיתון מעריב עמוד 15.
א אדם יוסף החיים שלי New member 3/4/06 #27 אעאעאעאאאאאאאאאאאאא איזה אושררררררררררררררררררררררררר סופסוף משהו ברמת גןן