שרשור חדשים

Boo9ie

New member
בשעה טובה ומוצלחת... החלטתי לדפוק

גם שעון
עיינתי כאן מעט לאחרונה וראיתי שלא מבשלים כאן אנשים חיים,(מלבד שומעי פלסטיק...כמובן) אז החלטתי להצטרף ולהפגין נוכחות... אממ...מה אני שומעת?! נסכם שזפ. זאת ה-אהבה- ,אעשה לכולם ילד רק אם יבקשו... ובנוסף(יש לי לב רחב...
)אוהבת דלתות/חיפושיות/סגול כהה/וכו' (אהה, גם לעברת שמות הענק העדין מביא אותי לhigh תרתי משמע...) וחוטאת בפרוג, (מחבבת בהחלט בהחלט...) אבל לצערי הרב עדיין תקועה במיינסטרים של הפרוג (עד כמה שרוק מתקדם יכול להיות מרכזי... והפלויד לא נחשבים!) הפעם הראשונה שלי עם הפרוג היתה בכיתה ד' Dancing With The Moonlit Knight -עדיין יש סנטימנטים לשיר המיוחד למרות שרק כמה שנים אחרי ידעתי מה זה ג'נסיס. מעבר לכך מטורפת (בוגי ווגי על טריפים) על layla (שווה להיות אישה רק בשביל שירים כאלה *לשון*) הייתי שמחה לכתוב עוד הרבה...הרבה אבל לא בא לא להרדים אותם על ה"דייט" הראשון כך שמקווה שיהיה לנו רק כיף בפורום
לסיום בברכת ** שלא נראה פרחות הולכות עם חולצת רולינג סטונס (רואים?! ויתרתי על האבנים המתגלגלות... אוף, לא יכולתי להתאפק)

שרשור חדשים

ביום אחד 3 הודעות של חדשים זה דיי שיא אצלנו ובהחלט מצדיק פתיחת שרשור מיוחד, אז אם אתם חדשים תרגישו חופשי לשרשר הודעה לכאן. גם אם אתם ישנים, תרגישו חופשי לכתוב על עצמכם, סתם ככה שנכיר.

meindelbium

New member
אני כאן הרבה זמן אבל בשקט

נותן כבוד למבוגרים ממני כמו שראיתי בתמונות של אוריה היפ את חלקכם....

meindelbium

New member
כן מהחופש כבר...

מאוד מאוד נהנה ומרוויח מכאן המון להקות חדשות שבחיים לא הייתי מגיע אליהן כבר עכשיו.... הרגשתי צורך להשתרשר עדיין כי אני די פאסיבי......מה לעשות שעדיין אין לי כ"כ הרבה ידע לתרום

Boo9ie

New member
חדשים...זאת לא מילה גסה ../images/Emo153.gif

גם שעון עיינתי כאן מעט לאחרונה וראיתי שלא מבשלים כאן אנשים חיים,(מלבד שומעי פלסטיק...כמובן) אז החלטתי להצטרף ולהפגין נוכחות... אממ...מה אני שומעת?! נסכם שזפ. זאת ה-אהבה- ,אעשה לכולם ילד רק אם יבקשו... ובנוסף(יש לי לב רחב... )אוהבת דלתות/חיפושיות/סגול כהה/וכו' (אהה, גם לעברת שמות הענק העדין מביא אותי לhigh תרתי משמע...) וחוטאת בפרוג, (מחבבת בהחלט בהחלט...) אבל לצערי הרב עדיין תקועה במיינסטרים של הפרוג (עד כמה שרוק מתקדם יכול להיות מרכזי... והפלויד לא נחשבים!) הפעם הראשונה שלי עם הפרוג היתה בכיתה ד' Dancing With The Moonlit Knight -עדיין יש סנטימנטים לשיר המיוחד למרות שרק כמה שנים אחרי ידעתי מה זה ג'נסיס. מעבר לכך מטורפת (בוגי ווגי על טריפים) על layla (שווה להיות אישה רק בשביל שירים כאלה *לשון*) הייתי שמחה לכתוב עוד הרבה...הרבה אבל לא בא לא להרדים אותם על ה"דייט" הראשון כך שמקווה שיהיה לנו רק כיף בפורום לסיום בברכת ** שלא נראה פרחות הולכות עם חולצת רולינג סטונס (רואים?! ויתרתי על האבנים המתגלגלות... אוף, לא יכולתי להתאפק)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אחת מהודעות הכניסה לפורום היותר משעשעות שקראתי בזמן האחרון, איזה כיף שבאת, נראה לי שיהיה כיף (אחלה דייט ראשון)

noosh

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

בהחלט הודעה משעשעת
יש לי פאץ' של הסטונס על התיק, אבל אני מבטיחה שאני לא פרחה, אז אני מקווה שזה בסדר
ובהדמנות זו - שלום לכל החדשים!! אינ מקווה שתשלבו מהר ותהנו!

slowhand1

New member
לא חדש-פאסיבי...

אני לא שולט באגדות רוק אבל אני ממש אוהב את המוזיקה.. הגעתי לפה לפני חודש חודשיים ככה כשאני מכיר רק את האדמו"ר ומכיר שיטחית את השאר.. היום אני כבר נושם ואוכל מוזיקה טובה ומבדיל בין סוגיה וצליליה והכל תודות לפורום זה.. אז תודה

dont mind me

New member
לא יודעת כמה חדשה

אני קוראת פאסיבית פה כבר די הרבה זמן :) אך כמו שאמרו כבר קודם, את הכתיבה אני משאירה לאנשים אחרים..:) אני שומעת בעיקר לד זפלין, דיפ פרפל וקצת פינק פלויד. חחח בינתיים אני מתוודעת ללהקות חדשות בפורום. ואמממ כשאני אחשוב שיש לי משהו חשוב או משהו שאני מבינה מה אני אומרת בו אני אכתוב, באמת.

גם אני חדש אז גם אני אכתוב

קוראים לי רון אבא שלי לימד מוזיקה מהי וזה הוביל אותי אליכם אז מקוה להרבה מידע ואולי מתי שהו גם אני אוכל לעזור

jonbirion1

New member
חדש בפורום זה

שלום לכולם שמי יונתן בר יהודה ואני כותב ומשתתף בפורום רוק מתקדם בנענע וגם מעט במקביל בתפוז. האמת שהגעתי לפורום זה דרך קישור בפורום פרוג בתפוז. קראתי את הסקירה על המודי בלוז ורגשות נוסטלגיים עלו בי. זכרתי כיצד אחרי השחרור בעת שנסעתי לטיול אחרי, באירופה החלטתי להשלים את התקליטיה שלי באותם 7 תקליטי ויניל של המודיס. שנת 82 הייתה זו, כן לפני 21 שנים. הצלחתי למצוא את כולם בחנויות המשומשים שפרחו בלונדון וחזרתי עם הסדרה ועוד מטעמים נוספים. כיום אני מחזיק עדיין באדיקות את אוסף הוינילים שלי שהחל להצטבר משנת 1974 בערך. הסקירה העלתה בי נשכחות ואני רוצה להזכיר את השיר הנפלא של ג'סטין הייוורד עם ג'ון לודג' כמדומני, blue guitar שאף צעד במצעד הפזמונים, ויצא בתקליט שאת שמו אינני זוכר. יונתן

noosh

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא!!

אנחנו שמחים לראות אותך בפורומינו הקט
אתה מוזמן להשתתף בדיונים על המודי בלוז (או להתחיל אותם..
), ולכתוב סקירות לאלבומים, ולהצביע
והיום ב-19:00 יש חידון עליהם.. ובכלל, אני מקווה שתהנה מהפורום ותשאר גם אחרי ששבוע המודי-בלוז ייגמר

למעלה