שרשור חדשים

../images/Emo23.gifא-ה-ר-ו-ן../images/Emo23.gif

ברוך הבא.... מתי אתה עושה לי היכרות רשמית עם הדרים ת'יאטר????? ובכלל היה לנו איזה דייט בלוח זמנים מה עובר עליו?

bloodmachine

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif

ראה אתה תמיד יכול לקחת מסע וירטואלי יחד עם קורט מהסידרה בשחור/לבן : the time tunnel או להצטער על זה שאת האיש מאטלנטיס שכיכב גם בדאלאס ולי מייגורס הלו הוא סטיב אוסטין זכית להכיר, ויש גם את וונדר וומן.

Sith Master

New member
הכל טוב../images/Emo19.gif

אני שומע עוד הרבה דברים.... אני מאילת אני בן 16 לא זוכר קשור, אבל בעקיפין (הרגת אותי מצחוק הרגשתי חייב לענות)

לוסי לוסי הו לוסי ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

בטח שלוסי נשמע יותר טוב, מזכיר לי את השיר של החיפושיות: lucy in the sky with diamonds מכירה?

i love lucy

New member
ברור... משם לקחתי אותו חחחח...

הביטלס הלהקה האהובה עלי (וגם הדורס) ואני מכירה המון שירים טובים יודעת פרטים,תאריכים חשובים בקיצור די משוגעת עליהם...

אתה צוחק? ../images/Emo13.gif

האמת היא שמופאסה באמת לא מת: "הוא חי בתוכך" - כך אמר רפיקי לסימבה אגב, מי שמדבב את מופאסה באנגלית הוא ג'יימס ארל ג'ונס שבין השאר אחראי לקולו הנצחי של לא אחר מאשר דארת' ויידר.

Sith Master

New member
ובאותה נשימה../images/Emo19.gif

בואו לפורום סטאר וורז... 477 (שני הפורומים היחדים בתפוז שאני נמצא בהם).... תזכירו לי... מי מהם זה מופאסה? ומה העלילה הכללית מלך האריות 2?

noosh

New member
מופאסה!!!!

אתה לא זוכר מי זה מופאסה?!? הסתבכת...
מופאסה זה אבא של סימבה האריה הזה שמראה לו את הכוכבים ואומר (לא באותו הקשר) - Everything the light touches - is our kingdom (יש לקרוא בדמינואנדו) את מלך האריות 2 לא ראיתי, נראה לי עלבון לסרט הראשון

slowhand1

New member
רק הרווחת שלא ראית...

הוא נראה כמו החיקויים של מלך האריות בטח שלא כמו המשך שלו...

קיר קמט

New member
ראיתי רק בעברית.

החלקים שהכי אהבתי - סקאר ומופאסה מנהלים שיחה ביניהם, וזה, ואז מופאסה יוצא עליו באיזה טון מאיים כאילו השתחררו לו כמה פיוזים בראש "האם זה איום ?!" ואז עושה ככה עם השיניים, כאילו זה גרררר. אבל החלק הקלאסי באמת עם מופאסה, זה כשהוא בא מתוך העננים, ובטון נורא אבהי ונורא בסי ונורא נורא עמוק - "סימבה" ואז זה בטון פחות עמוק ופחות קומי, לצערי - "שכחת אותי" נוסטלגיה
אבל בינינו, צעצוע של סיפור יותר יפה.

"רק בעברית"?

הכי שווה זה בעברית...
מופאסה: "סקאר אחי, עזור לי" סקאר: "יחי המלך החדש" (והוא מעיף את מופאסה מהצוק) טוב יאללה, מה זה פה? פורום מלך האריות?

slowhand1

New member
חח..אם לא הייתי הייתי חולה על

מך האריות הייתי אומר שזאת גם אגדת רוק.. אבל רוק מסוג אחר..

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה גם שתהני, לבקשת התרנגולת השיערה את מתבקשת שלא לפגוע בסימבה

i love lucy

New member
חוץ מליהיות קשורה

לרצח הפתאומי של מופסה... סימבה הוא החביב עלי ביותר... אז נזק לא יגרם לו.... (ביינתים) סתם... (...)

SickAgain

New member
הניק שלך מהמם!

אני מקווה שאני לא טועה ולקחת אותו מהשיר- " I love Lucy" של אלברט קינג? גם אם לא, ברוכה הבאה מיכל!
הגעת לפורום הכי טוב שיכולת להגיע...

i love lucy

New member
תודה... וגם

למי שרוצה לדעת: אני בת 14... ילדה קטנה... גרה באזור המרכז ואם רוצים לדעת עוד אז תשאלו... ויש לי שאלה: על מה הכי מדברים פה בפורום?

על מוסיקה ../images/Emo13.gif

סתם, מדברים על כל מיני אמנים שבין השנים 1965-1978 - משהו כזה. הדורס, לד זפלין, דיפ פרפל, קינג קרימזון, ביטלס, יס, פינק פלויד ועוד ועוד ועוד...

למעלה