שרשור חדשים

Max M

New member
שלום לכולם

אני חדש בפורום יש לכם אחלה פורום אני מעוד אוהב רוק של שנות ה70

i love lucy

New member
היי אני חדשה פה...

היי קוראים לי מיכל (אבל עדיף לוסי...) ואני ממש אוהבת מוזיקת רוק אנד רול אני בפורום הביטלס כבר כמה זמן... ואני גם ממש ממש אוהבת את הדורס (doors)אההה מה עוד יש לומר ... נראה פה פורום נחמד.. נקווה שאני יהנה גם פה...

silentman

New member
שלום לכולכם, רוקסיטים יקרים! :))

שלום רב, שמי אהרון, אני בן כמעט 24, סטודנט לתקשורת, החי ונושם מוזיקה, גם כותב ושר בדרך. האבנים הצהובות בדרכי לפאר המוזיקלי גדושות ברוק כבד ומתקדם בעיקר, כשאבני המקדש הינן הלהקות: Dream Theater ו- Deep Purple. אם הייתה לי האפשרות, הייתי נולד ב-1951, כדי להיות נוכח בשיא הנערות בוודסטוק, ומאז לא הייתי מפספס כמעט שום הופעה של הלהקות הגדולות מכל שעצבו את המוזיקה שאני כה אוהבף והן: Deep Purple, Led Zeppellin, Uriah Heep, King Crimson, Genesis, Camel, Rush, Kansas ורבות ורבות וטובות וטובות יותר! :) אם צפיתם בתמונות מהערב הבלתי-נשכח בו התקיימה ארוחת ערב עם חברי להקת URIAH HEEP, אני הוא זה שמפזז עימם, צוחק עימם ובדרך גם קימתי ראיונות מלאים עם 3 מחברי הלהקה(הכל בתודה למושל התותח!!! :)) אני בהחלט מקווה לעזור לכם לחזק את הפורום כאן, זו פנינה שיש לשמר! סוף שבוע מעולה, שבת שלום לשומרי-המסורת ו- LONG LIVE ROCK AND ROLL לאוהבי הפלא הנצחי הזה! אהרון. :)-<> נ.ב- בקרוב יפורסמו הראיונות עם Bernie Shaw, Mick Box ו- Lee Kerslake.

ScrewDriver

New member
היי לכם

היי, אני חדש כאן, ותהיתי לי, עד כמה אתם מייבינים בקלאסיקות רוק? כי אולי תוכלו לעזור לי - מפריע לי שכשאני שומע שירים שנחשבים ל"קלאסיקות" של זמרים אגדיים כמו בוב דילן או ג'ואן באז או ג'וני מיצ'ל, הרבה פעמים אני פשוט לא מצליח לפענח, למה התכוון המשורר, בטקסטים הסבוכים שבשיר. קורה לכם לפעמים הדבר הזה?

zzeppelin

New member
sonata arctica - שמעתם פעם??

אני דיי חדש פה וגם אפשר להגיד חדש באגדות המוזיקה האם הלהקה שיינתי נחשבת טובה בכלל, אשמח לשמוע פרטים עלייה יש לי 3 שירים שלה והתאהבתי

ברוך בואך ../images/Emo24.gif

מה נשמע? איזה עוד דברים את שומעת? מין איפה את? בת כמה? מה עשית ב-26 לנובמבר 96? האם את קשורה להירצחו של מופאסה?

כמה דברים

אם לא מבינים את המילים מאוד כדאי לקרוא אותם, בין אם בחוברת המצורפת לדיסק או באחד מאתרי האינטרנט, במיוחד כשמדברים על משוררים כמו דילן או מיטשל, אם יש שיר שאתה לא מבין, נשמח לעזור. ועוד בקשה קטנה, הפורום הזה מתרחק מפוליטיקה כמו מאש (לפחות יעשה זאת כל עוד אני כאן), הייתי מאוד מבקש לשנות את החתימה כך שלא תיהיה פוליטית.

אה כן...

קודם כל ברוך הבא
(מרגיש כמו ועדת קבלה
) ובקשר ללהקה שהזכרת, זו להקת פרוג מאטל פינית דיי חדשה, נראה לי שבפורום פרוג או בפורום מאטל ידעו יותר פרטים. אנחנו עוסקים יותר (בעצם בעיקר) ברוק משנות השישים והשביעים, נשמח לשמוע כל מה שיש לך בנושא

zzeppelin

New member
וואלה

הייתה לי דווקא הרגשה כזו שהם דיי עתיקים משום מה. חוץ מזה -... אני חולה לד זפלין, פינק פלויד, גאנז ונירוונה - אוהב גם את סיימון וגרפנקל, דייר סטרייטס וכו'... היום הורדתי שירים של דיפ פרפל וג'נסיס שבגדול אני לא מכיר... אבל תוך שבוע 'התקלה' תתוקן :)... אממ אם למישהו יש הצעות באמת טובות.. אשמח לקבל

zzeppelin

New member
ובלכ אופן אתם חייבים להוריד את השיר

sonata arctica - last drop falls אל תחשבו בכלל - פשוט תורידו ותקשיבו... 3 פעמים ברציפות והתמכרתם סופית

לא חיבים להוריד

מאחר ואתה חדש, ההודעה לא תמחק, בפורום הזה, יש חוק נגד עידוד שימוש בתוכנה לחלוקת קבצים (קאזה, סולסייק, אי דונקי וכו') לצורך העברת קבצים המוגנים על ידי זכויות יוצרים, אם אתה רוצה להלמליץ על שיר, אפשר גם לכתוב: אתם חיבים לשמוע את השיר... אגב, בחלק ממדינות העולם נהוג עדיין לקנות דיסקים, מבחנתי לפחות זו האופציה המועדפת.

pink floydror

New member
את האמת..

שמעתי את האלבום שלהם פעם אחת לא מזמן..ופשוט...הם העתק של סימפוני איקס רק טיפה פחות מעניין...סימפוני עושים את זה הרבההה יותר טוב:)!(לפי דעתי)

למעלה