שרשור חדשים

שלום לכולם...

אני חדשה פה.. כמו שאתם רואים לפי הכינוי שלי אני מתה על הנדריקס. וגם על פינק פלויד,לד זפלין,בוב דילן,הדלתות וכו'...הרגילים... ומזל טוב לפורום שבן שנה..מצאתי לי זמן להיכנס לפה..

Pinkfloydian 2

New member
מריבה מטופשת

אני חושב שכל מהריבה הזו בפורום לגבי איזו להקה טובה יותר או איזו להקה מוערכת יתר על המדיה היא מטופשת לא צריך לדבר על כאלה שטויות, וגם לא על כל מיני דברים שקשורים לפוליטיקה - כאן צריך לדבר על מוזיקה!

טוב...

אני מסכימה, אבל אני אגיב אח"כ. אני אור ואני קוראת אילמת כאן כבר זמן מה...אז שלום!
קראתי את השירשור על אלבומים מוערכים יתר על המידה, וזה היה רעיון טוב מאוד ושירשור מאוד מעניין, אבל הדעה שלי היא שבואו נשתדל להימנע מלריב על להקות ומה יותר טוב. נכון, באנו לדבר על מוסיקה, אבל לא לקטול מישהו שאוהב אלבום מסויים או להקה שאתה חושב למשעמם\ת. באנו להביע דעה ולשמוע דעות, אבל לפי דעתי לא להתווכח על הדעות. יש קלישאה אחת שהיא באמת באמת אובר אייטד, אבל מה לעשות היא נכונה... "על טעם ועל ריח אין להתווכח" וויכוח כשלעצמו הוא לא דבר חיוני בעיני, רק במקרים הכרחיים. אז קודם כל אני מצטערת שככה באתי פתאום אאוט אוף דה בלו והתחלתי להטיף, זו לא היתה הכוונה שלי להיות ההורים או משהו כזה, באתי כמו שאמרתי להביע דעה ואתם יכולים ומוזמנים לא להסכים אתי.

../images/Emo24.gif

יא אללה כמה אני מחבק בזמן האחרון, עוד יעצרו אותי על הטרדה. דווקא נראה לי שהשרשור הזה לא התפתח לקטטה, כפי שיכל היה להיות, והדברים לא עוברים לפסים אישיים (מה שמאוד משמח אותי), לא צריך לפחד מהחלפת דעות, זה בסדר, ואת Saucerfull מוזמנת כמובן להמשיך ולהביע את דעתך על כל מה שבא לך.

שלום עומר..ברוך הבא...

תהנה! ואל תופתע אם כמה מהאנים הנחמדים פה יעירו על החתימה שלך או על מה שאתה אומר...

noosh

New member
אין לו חתימה ../images/Emo8.gif

חח סתם, באמת שאת לוקחת את זה קשה... אף אחד לא התכוון לפגוע בך או לרדת עליך או לשפוט אותך בגלל החתימה שלך, סתם ניסו ליצור שיחה ועומר - ברוך הבא!!
אני מקווה שתהנה בפורום ותשתלב, ואל תפחד להביע דעות, לא כולם חושבים אותו הדבר אבל כל דעה מתקבלת

ברוכה הבאה

כנראה החברה היו טרודים בענינים אחרים. בכל מקרה קבלי את ה
המסורתי, נשמח לשמוע ממך עוד על ג'ימי פינק לד זפ והדלתות, או כל דבר אחר שקשור

Chocoholic

New member
אז מה אם את קומוניסטית ??

קומוניזם ורוק קלאסי (ובכלל רוק) אף פעם לא הלכו ביחד. מי יודע, אולי את תמצאי את נוסחת הפלא שתחבר בין הקולחוז לבין וודסטוק? - בין החבר הנדריקס לבין החבר חרושצ'וב ? - בין החבר מוריסון לבין וודקה מצוינת מהרי אורל (אין צורך בוויסקי זול מושחת וקפיטאליסטי) - בין חבורת הזמר ג'פרסון איירפליין למקהלת הצבא האדום המפואר? - בין החבר סיד בארט לאקורדיון ? לפחות הביטלס שמחו לחזור ב 1968 למולדת אמא רוסיה הגדולה

מאדמאן

New member
אם היא קומוניסטית אז

היא מצטרפת לחבורה שעסקה ברצח של מיליוני בשם הקומונה - או בסימת פיות של מתנגדי בדרך של הגליה לסיביר או אל הררי החושך של הרי אורל - ובכלל - היא שייכת לקבוצה שמנעה מהיהודים לחזור אל ציון והכניסה שוחרי חופש למאסר - אסירי ציון וחבריהם... ומה עוד : היא מנעה את הקידום של השוק החופשי - יענו, מי שחרוץ יצליח מי שלא חרוץ יכשל וההיפך - היא היתה (או הינה) בעד לחלק את ההצלחה של הטובים עם הפרזיטים ובקיצור: לא נראה לי שמי שיודע מהו קומוניזם הוא קומוניסט והגברת כנראה לקתה בברברת ששוררת בעולם התקשורת הרדוד והשטחי - כי מי שאוהב קומוניזם לא יכול לאהוב את הנדריקס שהוא סמל של חופש הדיעה והאיש שביצע באופן הברור ביותר את הסלידה מהקומוניזם באמצעות ההימנון האמריקאי בשיאה של מלחמת ויאטנם - לא זוכר קומוניסטים שהתגודדו ככה נגד הרודנים שלהם ויצאו בחיים בשל הרעיון הקומוניסטי - קומוניסט זה בעעעעעעבעעעעע - מגעיל - רוק זה סבבה - ואני מצרף קישור אוטנטי

למעלה