שרשור חדשים

noosh

New member
יא יא יא בלי לחץ!

אוקיי, את לא קומוניסטית אני לא חושבת שמישהו מהאנשים הנ"ל באמת חשב שאת יוצאת הצבא האדום.... תרגעי, סתם צוחקים איתך ומנסים לפתח שיחה, סה"כ את זו שכעסה שלא הגיבו...

לא כעסתי..סתם הערתי על זה

שדאף אחד לא מתייחס. אם אתה היית אומר פה שלום לכולם וכו' ואף אחד לא היה מתייחס אליך,היית מרוגז ,אני בטוחה. ואם מה שה ם אמרו היה נשמע לי סתם בצחוק, אז לא הייתי מגיבה ככה. ועל איזה לחץ אתה מדבר ?

Chocoholic

New member
אכן הכל היה בצחוק

ולא הייתי רציני בהודעה שלי, אם למישהו יש ספקות. וביננו - קומוניזם זה אחלה רעיון, אבל בלתי ניתן ליישום ללא דיקטטורה. אז יש מצב לאיזה מבחן אסיד עם הגרייטפול דד בכיכר האדומה ?

WhiteSnake 85

New member
!!!!!!!!!VIVA LA RESISTANCE

ברוכה הבאה לפורום לא משנה מי את, ומה האידיאולוגיה שלך העיקר שאת שומעת מוזיקה טובה !!! BLESS U

CaerBannog

New member
האמת שיש לי בעיה אחרת לגמרי

עם החתימה שלך, העובדה שמתחת לציטוט כתוב את ראשי התיבות של דילן וגם של הנדריקס, זה לא שהם כתבו את זה ביחד, הנדריקס בסה"כ עשה לזה קאבר מוצלח (מאוד), זה נראה ליח סתם כבוד שלא במקומו לרשום אותו כאשר את נותנת קרדיט על ציטוט מהשיר, הוא כתב אותו בדיוק כמו שאת או אני כתבנו אותו.

יש לכם הרבה תלונות אני רואה...

בכל מקרה,אני יודעת שזה של בוב דילן במקור והוא כתב את זה ,אבל אני אוהבת הרבה יותר את הגרסה של ג'ימי הנדריקס,אז כתבתי את שניהם.. בוב דילן על המילים,ג'ימי הנדריקס על הביצוע.. יש עוד תלונות אולי?!

Nir of GondoliN

New member
כן! יש לך יותר מדי גלים

ליד ה HENDRIX סתם סתם ברוכה הבאה! ואל תתיחסי פה לאנשים הם מחפשים טרף קל.

Rubycon

New member
אבל החתימה מייצגת אותך

אולי את לא מתכוונת שהיא תייצג אותך אבל חתימה במקורה באה לייצג את הכותב, היא סמל או אוסף של סמלים שמשייך לעצמו או כלפי עצמו הכותב. אני שופט בן אדם ע"פ מעשיו, תכונותיו ואורח החשיבה שלו, לא ע"פ סמלים שהוא או אחרים משייכים לעמו. אם הוא משייך לעצמו סמלים אני מעריך אותו פחות עצם זה שהוא עושה את זה כי הוא במודע גורם לכושר הגמישות שלו לשאוף לאפס, במקרה הטוב (יש כאלו עם מניעים נוספים שמסתכמים בצמא לכוח, אבל אני לא יכול להפיל את זה על מישהו בלי ששמעתי אותו) - וזה בדיוק מה שעשית, אי לכך ובהתאם לזאת אני רואה בזה שאת רואה בשפיטה ע"פ החתימה שלך משהו פסול, לא רלוונטי.

חתימה במקורה באה לייצג את הכותב??

זה שטויות. רוב האנשים שכותבים פה חתימות (אולי חוץ ממכם,כי אתם קצת יותר מבוגרים,ומאוד רציניים),עושים את זה בצחוק. אולי החתימה שלי לא בצחוק,חוץ מהקטע של הקומוניסם,אבל אפ היא הייתה בצחוק?אז מה? תפסיקו להיות כאלה רציניים. ואתה בכלל לא מכיר אותי,אז אין לך בכלל זכות לשפוט אותי,בשום צורה.

Rubycon

New member
קודם כל תנמיכי רפרטואר

זה נכון שאני לא מתיימר להיות נחמד אבל לפחות נימוסין את לא תיקחי ממני. אל תתנפלי עליי ואל תכפישי אותי, זו זכותך בדיוק כמו שזו זכותי. ב. לא אכפת לי מה רוב האנשים כותבים, הדעה של הרוב לאו דווקא מייצגת את הדעה שלי ואני לא משתייך לשום קולקטיב. המערכת של תפוז הגדירה את סוף ההודעה בתור חתימה (אם יש כזאת) וה common dinominator שלה הוא כפי שציינתי בהודעה הקודמת, לא אכפת לי מה רוב האנשים עשו ממנה - זה עדיין לא מטיל על הזולת את החובה לא לשפוט אותך כלפיה. מה זה קשור לזה שאני לא מכיר אותך? בטח שמותר לי לשפוט אותך, זה לא פוגע בך בתור חלק מקולקטיב (ולכן לא פוגע בזולת). אני לא מתיימר להוות שום גוף מוסמך לקבוע לך מה לעשות, אבל זה לא סותר את הזכות שלי לשפוט אותך. תעשי מה שאת רוצה כל עוד זה לא פוגע בזולת.

חברה, בקשה קטנה

תעזבו אותה. אני לא ממש מבין מה הרגיז אותכם, אבל בחיאת, get over it תנו לה להתבטא ותשפטו אותה לפי מה שהיא כותבת לא לפי הניק שלה או החתימה שלה, חאלס עם זה.

Rubycon

New member
~slap self~

מצטער עם פגעתי... אני לא מחזיק כלום נגד אף אחד.

למעלה