נכון ^_____^
S S n o w F a i r y New member 12/6/05 #19 לא!../images/Emo175.gif סתםםםםםם ב-ר-ו-ר שנקבל אותך! ברוכה הבאה! אני דנה תהני!!
P Prince Of Hell New member 13/6/05 #21 ברוכה הבאה ... ^^ כמה חדשים בשבוע הזה נכון ? וברור שנקבל אותך !! אני צריכה לספור כמה בנים יש בפורום הזה , חוץ מאורן ..
ברוכה הבאה ... ^^ כמה חדשים בשבוע הזה נכון ? וברור שנקבל אותך !! אני צריכה לספור כמה בנים יש בפורום הזה , חוץ מאורן ..
ת תותי 14 New member 13/6/05 #22 ../images/Emo107.gifברוכית!../images/Emo24.gif אני רות בת 15.. השתלבות נעימה
נ נורל New member 13/6/05 #23 ברוך הבא../images/Emo140.gif ביישנית מה?... אין פה מקום לביישנים ואת צריכה לעשות מבחני קבלה לפורום! מקבלים בחום ואהבה אם את אוהבת אינויאשה שחקי אותה טוב אני נרגעת
ברוך הבא../images/Emo140.gif ביישנית מה?... אין פה מקום לביישנים ואת צריכה לעשות מבחני קבלה לפורום! מקבלים בחום ואהבה אם את אוהבת אינויאשה שחקי אותה טוב אני נרגעת
P PakoLina New member 13/6/05 #28 הו, קוניצ'יווה לך ^.^ ולא, אני לא מרשה לך להצטרף. ברור שאת יכולה! ^.^ אני נעם. שאלום
N NOYMAN12 New member 13/6/05 #29 ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif בטח שנקבל אותךךךך !!!! את לא צריכה לשאולל !!! אם את אוהבת אינויאשה את כבר בפנים..... השתלבות נעימה !!! אם את צריכה משהו את יכולה לפנות אלי .... שקד !
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif בטח שנקבל אותךךךך !!!! את לא צריכה לשאולל !!! אם את אוהבת אינויאשה את כבר בפנים..... השתלבות נעימה !!! אם את צריכה משהו את יכולה לפנות אלי .... שקד !
B Bakura New member 13/6/05 #46 תמיד אקבל לובסטר בהכחשה על צלחתי... XD סתם, אני צמחונית |חסה| ברוכה הבאה