ברוך הבא ^^ תהנה כאן בפורום
M Mrs Puff New member 12/6/05 #3 מה נראה לך? ../images/Emo3.gif ברור שנקבל אותך!! אז, ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!! אני רותם..
מ מית צאן New member 12/6/05 #4 לא... אני לא אקבל אותך...../images/Emo4.gif *פורצת בצחוק* ולמה שלא יקבלו אותך כל אוהב אינויאשה מתקבל כאן בברכה אני עמית בת 12 מת"א... וכמובן שכולם יקבלו אותך *מרגישה בטוחה להשתמש בלשון כולם* איזו דמות את הכי אוהבת תגידי ואני אשים לך תמונה שלה... נצל"ש-(אני מתה על השם שלך )
לא... אני לא אקבל אותך...../images/Emo4.gif *פורצת בצחוק* ולמה שלא יקבלו אותך כל אוהב אינויאשה מתקבל כאן בברכה אני עמית בת 12 מת"א... וכמובן שכולם יקבלו אותך *מרגישה בטוחה להשתמש בלשון כולם* איזו דמות את הכי אוהבת תגידי ואני אשים לך תמונה שלה... נצל"ש-(אני מתה על השם שלך )
מ מלפפון ים 1 New member 12/6/05 #6 ברוכה הבאה! D:../images/Emo18.gif../images/Emo54.gif את מפורום מפורום דוליז השקסיות, נכון? ^___^ ההערה ההיא על פורום אינויאשה בשרשור דסקטופים הייתה מכוונת לגמרי, ד"א XD
ברוכה הבאה! D:../images/Emo18.gif../images/Emo54.gif את מפורום מפורום דוליז השקסיות, נכון? ^___^ ההערה ההיא על פורום אינויאשה בשרשור דסקטופים הייתה מכוונת לגמרי, ד"א XD
C calimero and friends New member 12/6/05 #9 לובסטר את בטח ../images/Emo109.gif לא זוכרת אותי מפורום דוליז
K Kiku New member 12/6/05 #16 ברור שמקבלים אותך!!! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ^^ מקווה שתהני בפורמנו הקט! ואני ריטה, בת 15 מאשדוד
ברור שמקבלים אותך!!! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ^^ מקווה שתהני בפורמנו הקט! ואני ריטה, בת 15 מאשדוד
U Usi Chan New member 12/6/05 #18 את עושה צחוק?! זה הפורום הכי ידידותי, מתוק ומצחיק שאני מכירה!! יש פה את האנשים הכי מתוקים בעולם!!!!!!!! תהני פה! וכמיטב המסורת שלי, תמונה לחדשה!
את עושה צחוק?! זה הפורום הכי ידידותי, מתוק ומצחיק שאני מכירה!! יש פה את האנשים הכי מתוקים בעולם!!!!!!!! תהני פה! וכמיטב המסורת שלי, תמונה לחדשה!
P PakoLina New member 13/6/05 #27 הדמות שמאחורי קאגורה.. זה קוהאקו ^^ והוא נרהא לך דומה בגלל שזה מבט מאחורה וראים את הקוקו ^.^