שרשור חדשים

AeroTom

New member
את מדברת על ה-Remasters?

או לאוסף Early Days/Later Days שמגיע גם במתכונת של 2 הדיסקים ביחד? נעים להכיר שחר. ואת מוזמנת פה להכיר את הלהקה גם מעבר ללהיטים הגדולים שלה ואנחנו פה לכל דבר בנוגע ללהקה.

Perfect sense

New member
אהלן../images/Emo70.gif 2 דברים../images/Emo70.gif

דבר ראשון: אני חדש פה! אני נעם..בן 15 מאזור זכרון יעקב, נעים להכיר
דבר שני: אני עושה עוד כמה שבועות במסגרת שיעור מוזיקה הרצאה על לד זפלין. אני הספקתי לאסוף קצת מידע, אבל רציתי משהו מעבר לביוגרפיה- האם יש לכם רעיונות למשהו מעניין לספר לכיתת מוזיקה? תודה רבה, נעם

SaintJohn

New member
ברוך הבא לפורום!../images/Emo140.gif

גם לי קוראים נועם, וגם לעוד כמה פה בפורום... תהנה לך, נשמח לראות אותך פה כמה שיותר
לגבי מקורות מידע, אין לי לצערי יותר מידי אפשרויות לעזור. בטח אחרים כאן יודעים.

AeroTom

New member
ברוך הבא נעם!

כבר השלישי פה... קודם כל ברוך הבא לפורום. נשמח לדעת עליך גם עוד ואתה כמובן מוזמן להישאר ולהשתתף בפורומינו הקט
ובקשר להרצאה- נשמח גם לדעת עליה עוד פרטים. ורעיונות-אממ...אפשר לספר על ההשפעה שלה על המון להקות ומוזיקה בכלל. מה חברי הלהקה הנותרים עשו מאחרי הפירוק ב-1980 עד היום. הוצאות הלהקה הרשמיות אחרי 1980. לדבר על אלבומים ספציפיים. הופעות הלהקה המיוחדות שהיו מגיעות ל-3 שעות ואף יותר בערב נתון, מה שהיה הכוח הגדול של הלהקה בלייב. ואפשר למצוא עוד המון דברים לדבר עליהם מלבד ההיסטוריה הרגילה. אתה מוזמן תמיד לשאול פה כל דבר גם בעתיד בנוגע ללהקה. נשמח לעזור.

למעלה