שרשור חדשים

Acripela

New member
היי

שלום אני חדשה, אני שומעת לד כבר שנתיים וחצי ויודעת לנגן שני שירים שלהם {אה אול לט אוף לאב וסרי וואיז טו האבן} לא מדהים-= אני יודעת, אבל היי קהילת הלד זפלין הראשונה שאני נתקלתי בה! אז היי.

inlightment

New member
שלום לכולם

אני חדש פה... קודם כל יש כאן אחלה של פורום לאחלה של להקה,אני אישית מכיר את הזפלינים מלפני 4 שנים מהשיר סטיירווי... ומשם הדרך כבר ארוכה אבל בעיקר אני מכיר את השירים שלהם בזכות שני האוספים-EARLY DAYS ו-LATER DAYS

AeroTom

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

מקווה שתהנה פה בפורום על הלהקה שכולנו אוהבים. נשמח לדעת עליך גם עוד פרטים ועל החיבור שלך עם הלהקה (מה יש, אלבומים\שירים אהובים...). ברוך הבא!

inlightment

New member
אני כבר נהנה פה...

אז ככה: החיבור שלי עם הלהקה התחיל בזכות השיר סטיירוואי כמבון ומשם קודם כל התמכרתי לקול העצום והגבוה והעוצמתי של רוברט פלנט ואח"כ הכרתי את כל שאר חברי הלהקה דרך סירטונים של הופעות ושני הדיסקים של התקופה המוקדמת והמאוחרת שלהם התלהבתי במיוחד משיר שלא כלכך מדברים עליו פה:"THE BATTLE OF EVERMORE" שהמילים שלו פשוט מדהימות... אני אישית עוסק גם במוסיקה בעיקר בכתיבת שירים בעברית ואנגלית,קצת פיתוח קול ,ולומד תאוריה של מוסיקה להקות אחרות שאני אוהב הם:פינק פלוייד,דיפ פרפל,וריינבואו

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תהני לך כאן בפורום, נשמח לראות אותך כאן כמה שיותר
ושני שירים זה אחלה, בהמשך בטח תדעי עוד שירים
את מנגנת על גיטרה?

RakTsarot001

New member
שלום, ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

אני ענבר. תהני!
וזה בסדר, אני לא יודעת לנגן אפילו שיר אחת של לדזפ.

AeroTom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם את מעריצת זפלין אז הגעת למקום הנכון. נשמח לדעת עוד קצת עלייך. שם, גיל, החיבור עם הלהקה, מה יש לך של הלהקה ועוד. וכמובן את מוזמנת להישאר לכל עדכון או שאלה או התעניינות בלהקה המדהימה הזאת. Welcome!

Acripela

New member
אוקי..

שם: שחר חיבור עם להקה: דרך אבא וחברים יש לי: את האוסף הכפול של הלהיטים הגדולים..

למעלה