שרשור חדשים

Tooלי

New member
אנשים.. עזרה ../images/Emo9.gif

חברה שלי ואני כבר מתווכחות המוני זמנים על איזו להקה יותר טובה- לד זפלין, או הדורז (כמובן). היא אוהבת יותר את לד זפלין, אנוכי יותר את הדורז
. שתינו הגענו למסקנה שאנחנו לא יכולות לקבוע, כי כל אחד אוהב יותר את מי שהוא מתחבר אליהם יותר, וככה ההעדפה שלו נקבעת. אבל עכשיו, במושגיים מוזקיליים (?, מצטערת לא מצאתי משו אחר שיסביר למה אני מתכוונת) מי לוקח?
לד זפלין, או הדורז? מי יותר טופ וכאלה?

eladnehmad1

New member
אני לא מבין אתכם

אנשים, יש המון דברים נורא חשובים בעולם שלנו חוץ מלהתעסק כל היום בזמרים שאתם מעריצים. תראו איזה דברים נוראיים קורים במדינה שלנו ואתם מתעסקים בכאלו שטויות?! אני בטוח שאם לכל אלו שכל כך אכפת ממוסיקה היה גם אכפת מפוליטיקה, הארץ שלנו היתה נראית הרבה יותר טוב.

קרנוק

New member
אהלן חבר'ה../images/Emo13.gif

אני חדשה פה.קוראים לי קרן-נעים מאוד ואני כאן מהסיבה הפשוטה שאני חולה על רוק. אני אוהבת את הביטלס,דורז,לד זפלין,ג'ימי הנדריקס,דייויד בואי,רולינג סטונז,פינק פלויד,קווין,פיקסיז,הסמיתס,מדנס,נירוונה,מטאליקה,גאנז אנד רוזס,אואזיס,דייר סטרייטס,דפש מוד,סוויד,פאלפ,איירון מיידן,פיית נו מור,בלאר,רדיוהד,רד הוט צ'ילי פפרז,אלאניס והרשימה עוד ארוכה וחולה גם על רוק ישראלי-אביב,ברי,יהודים,רוקפור,כוורת,איפה הילד,מוניקה סקס,נקמת הטרקטור,ממופע הארנבות של דוקטור קספר,ירמי קפלן,משינה,כל הבנאים המזמרים(אהוד מאיר אביתר)וגם עוד הרבה שבטח שכחתי.

Abbe Faria

New member
ובאפריקה עוד לא שמעו על מעדר וקלשון

ולמה אתה מרגיש צורך עמוק להציק ולהטריד? יש פורום לפוליטיקה ויש את הפורום הזה... מצד שני, אם כל הפנאטים שמתעסקים בלהרוג אחד את השני היו מתעסקים יותר בדילן ובג'פרסון איירפליין הארץ שלנו היתה באמת נראית הרבה יותר טוב...

noosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לעיין בארכיון שלנו, במאמרים של הפורום ולהשתתף בדיונים, כמובן
מקווה שתשתלבי

meindelbium

New member
בחיי של הבנתי את השיר הזה מעולם

למרות שזה שיר ממש נחמד.. נעליים? מקרר שיקרר לי את המוח?! ואיך נכנסים אז הזוג המלכותי והדם..? רק השורה עם היפנים הרגה אותי...פורטיס מגיד עתידות אני אומר לכם

ThE RhythM

New member
אני בטוח

שאם לא היו אנשים חסרי סובלנות כמוך, שמחליטים מה בסדר ומה לא בסדר ועוד נכנסים בכוח למקום שבמילא לא מעניין אותם בכדי להכעיס, הארץ שלנו היתה נראית הרבה יותר טוב.

Boo9ie

New member
.

"חזרתי ממש לפני כמה שעות מחו"ל ואני מת לשמוע את הדיסק החדש של שוטי הנבואה. הוא כבר יצא? מה אתם אומרים עליו?" סוף-דבר. נקודה. .

giba70

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ועוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

pure alice

New member
../images/Emo6.gif חחחחח ../images/Emo45.gif

חשבתי שאם אני אבדוק קצת אמצא אצלו משהו כזה..

Rubycon

New member
In my country

there's nothing wrong, everything flows in perfect harmony. NP / Dave Holland Quartet / Conference of the Birds.

Tidal

New member
../images/Emo31.gif

למען האמת אם לאנשים היה אכפת ממוזיקה כמו שאכפת להם מפולטיקה העולם היה נראה הרבה יותר טוב.

noosh

New member
אהמ

עוד לא הבנתי איך האהבה שלנו למוזיקה באה בסתירה עם הדאגה שלנו לארץ
ועם כל הכבוד, אנחנו עדיין חיים תחת שלטון דמוקרטי, מה שאומר שלכל אדם ישנה הזכות לחיות את חייו כראות עיניו, כל עוד הוא לא פוגע בזולת כל אחד ידאג למה שבא לו, זה לא ממש עניינך מה אנשים פה אוהבים נראה לי יותר חסר-סובלנות להכנס לפורום ולתקוף את החברים בו בגלל העדפותיהם, ולשפוט אותם בלי להכיר אותם ואת מעשיהם. בפעם האחרונה שבדקתי, אף אחד כאן אינו חייב לתת לך דין וחשבון על מעשיו. אה, כן, וכמו שאמרו מעליי - אולי אם אנשים היו מתעסקים יותר במוזיקה ופחות בפוליטיקה, העולם שלנו היה נראה אחרת לגמרי מקווה שהשגת את הדיסק של שוטי הנבואה

GeForce 5

New member
הלוואי ויכולתי באמת...

להתעסק רק במוסיקה כל היום... הייתי מרגיש הרבה יותר טוב...

פנגו

New member
חחחחחחח

איך אמרים בטריבונה : זה השטות הכי גדולה ששמעתי ב 24 שעות האחרונות ! חחחחח אומנות או נמות !

melancholy man

New member
ברוך הבא טרול ../images/Emo24.gif

כשימאס לך מפוליטיקה ושוטי הנבואה ותחליט להתרכז בדברים חשובים כמו מוסיקה, אתה מוזמן להשאר...

למעלה