שרשור חדשים-ישנים

יווווו הנה אתה!!!!!!!!!!!!!!!

איפה אתה?? יא אלוהים, כמה התגעגעתי ????... החלפתי פלאפון והמספר שלך זחל לו החוצה משום מה.. בטח שאבוא, אני אביא אפילו בקבוק מזן משובח ביותר(!!!) לכבוד החגיגה!

האזרחק

New member
בעבודה!

המספר שלי התחלף ואני בכלל לא בבית בגלל עבודה חדשה בעיר הגדולה. אתה עדיין באיזור או שעברת לדרום?

thezanani

New member
זה לא הולך ככה

תבוא לכאן,קרייזי טיבינג,ניפול עורף לעורף ובליל דעות וזיעה חמוצה של גולנצ'יק טחון יציאות 2000/3 ישטוף את היבשה השחורה. אתה יותר מעוד חייל מהורהר עם נטייה מינית לטלפונים ציבוריים בלי אינטרנט. אתה יותר מעוד נחרן כרוני בטרמפים של 17 שעות. אתה יותר מעוד עמך עם קופאת תירס משומר שרוצה הבייתה. אתה עכשיו סר קרייזי,יהלום הממלכה הדמיונית שלי,יחד עם ג'וליאנו. תזכה עתה בצריף הפח שסבא מוריש לי,בנות שדומות לרונאלדיניו ופטור ממיסי הפרך שאני מטיל על 3 הכלבים שמשתינים לי דרך קבע ליד החלון.סוג של אריס לא? מזל טוב!סוף סוף תבין מה זה נייר טואלט שלא משייפים איתו טנקים,סוף סוף תשאף אויר ליותר מ15 דק' קצוב,סוף סוף תוכל לשבת על ספסל עם בורקסים זולים מההיפר,ולנוח. יו'ר פרי נאוו,כמאמר הצוענייה. וגם טיול נשמע אחלה. בן,כפרעליך,יו מיי מיין מאן!

גיל מ

New member
שלום שלום

כן כן, אני עוד אחד שמצטרף על הגל של רוג'ר ווטרס. אני גיל, בן 18 וחצי מראשון, שומע פינק פלויד בערך 3-4 שנים וכן כבר יש כרטיס...

למעלה