שרשור חדשים-ישנים

adiville

New member
היי ! חזרתי להשתתף בשימחת הווטרס !

זוכרים אותי ? הייתי כותבת פה פעם....לפני שהפכתי להיות סטודנטית עובדת ועוד היה לי זמןןןןןןן..........
אין, אין מילים לתאר את גודל ההתרגשות לקראת בואו של THE WATERS !!!! אז גמני כמובן אהיה שם. נראה לי אני אקנה כרטיס תחילת שבוע הבא (אחרי שתיכנס המשכורת ויתאפס המינוס בבנק
). ובטח תראו אותי פה ושם בחודשים הקרובים. אין כיף יותר גדול מלחלוק אהבה למשהו עם אנשים שמבינים עניין
אגב, אני יודעת שרובכם פה תיכוניסטים או קצת אחרי. יש גם חבר'ה פחות או יותר בגילי ? אי שם בשנות ה-20 ?

finalcut 46

New member
שלום כולם- חדשה!!

היי, מה העניינים? קוראים לי רוני, בת 15, מעריצה גדולה של פינק פלויד (למרות שגיליתי אותם רק לפני שנתיים וחצי....) וכן......! יש לי כרטיסים להופעה של רוג'ר ווטרס!!!!! פשוט אושר!

wommer

New member
ברוכה הבאה!

את מוזמנת להשאר ולקרוא במאמרי הפורום על כל המידע הרב שיש פה. ולהשתתף בדיונים הגדולים שעולים פה בימים האחרונים, או כל שרשורי ניתוחי השירים ועוד. חוץ מזה, לאחר ההופעה של ווטרס, לא לברוח!

CrazySheep1

New member
שלום שלום :) כנסי חחח..

גם אני בן 15 (וחודש +-) וגם אני שומע את פינק פלויד 3 שנים, טיפה יותר, ונחשי מה, גם אני חדש פה חח, לא הספיק לך? אז גם לי יש כרטיס למופע של ווטרס חחחח.. תהני!

itaikuskus

New member
היי רוני

אני איתי, ואני מקווה שמדד האיכות שבו אני נמדד לא מותנה בהאם יש לי כרטיס לרוג'ר ווטרס או לא.

Inis mor

New member
עשרים +2

מודה באשמה. אהבתי את הכינוי..."THE WATERS"
נשמע יותר טוב ממה שהציע החברה שלי :the WALLters.

למה אלה בנות 26 27 מרגישות זקנות ?

אני עשרים פלוס 9 . עוד 8 ימים בן 30 . ואני מרגיש מאוד מאוד צעיר . רק הפחיד אותי היום להחליף קידומת .

יש אנשים שהתשחררו היום

וקיבלו פטור ממילואים והחוגר נשאר אצלם... דווקא רציתי לשים את הסטיקר של "אני מילאומניק גאה" (בהופעה אולי), אבל... מה לעשות? צומצמתי עקב החלטה של "צמצום בכוחות מילואים"... שזה ליגה לאומית!!! אז זהו, תם עידן הגלישה הסלולרית שהייתי מרבה להציק לכם, עם שתיים או שלוש ואפילו ארבע הודעות בלחיצת "שלח" אחת, שלא ראיתי את האייקונים שלכם, ושהשרת של תפוז נתקע באמצע אינפור המילים שציף ואחרים כתבו פה. אני הולך להיות מובטל עכשיו למשך 70 יום, כדי להמשיך בטיפולים הרפואיים לרגליים שלי, ומקווה להיות בהופעה ולשמוח איתכם :). שלכם; קרייזי

חרטושה

New member
יווו מזל טוב! חג שמח!

איזה כיף, נפלא, נהדר! אתה בטח לא זוכר כמה זה כיף לדעת שאתה לא צריך לקום בבוקר ולא צריך ללבוש מדים ולמצוא כל מיני דרכים עוקפות דרך השיחים רק בשביל לא להתקל ברס"ר, ולעמוד בתור לגימלים, ולא לאכול את האוכל הצבאי שעושה גימלים. אתה איש חופשי!

מזל טוב קרייזי ../images/Emo65.gif

וברוך המצטרף לכוחות האזרחות. יש כבר תכניות, חוץ מלראות את ווטרס?

כמובן שיש

קודם כל אחרי שירות קרבי של 3 שנים, הברכיים הם לא אותם ברכיים, גילו אצלי שבר(!) בברך... מצפים לי טיפולים ואפילו ניתוח קטן וגבס וזה מה שיעסיק אותי בחודשים הקרובים לצערי. דבר שהרס לי כמה חלומות קטנים על עבודה בטחונית חלומית. יש מחשבות רבות על טיול של חצי שנה בדרום אמריקה, לטעום קצת חופש ומתיקות החיים אחרי המרירות והטחינות בצבא. גם הכנה ללימדים בשנה הבאה כל הפסיכומטרי והקבלה לאוניברסיטה. וכמובן, קבוצת הכדורגל האהובה עליי, נבחרת אנגליה במונדיאל, מקווה שהיא תתגבש ותתחיל לקיים הבטחות ואולי אזכה לראות אותם בשלבים גבוהים בטורניר. והאמת שווטרס עוד בטוח אצלי עדיין, אני מקווה לקבל את הכרטיס המיוחל והיקר כמתנת שחרור. וזהו בגדול תודה על הברכות;

למעלה