שרשור חדשות

Orenseg

New member
גם מילר שחקן הגנה רע

אבל ביבי לפחות היה מאפשר לרוי לשחק כמו שהוא יודע, ומביא את המנהיגות הוטרנית שהבלייזרס מחפשים במילר. לא חושב שהוא היה החתמה טובה, אבל פשוט מתאימה יותר ממילר. לגבי הדומיננטיות של מילר בהתקפה, זו אחת הבעיות. בפעם היחידה בקריירה שהוא שיחק ליד סקורר של 20+ למשחק זה היה מלו בנאגטס. בקאבס, בקליפרס ובפילי לא היו סקוררים באמת דומיננטיים והוא יכל להחזיק בכדור הרבה יותר משיוכל בבלייזרס. לא נראה לי שזה יעבוד טוב. עוד מוקדם לדעת, אבל יש יותר מדי גורמים שצריכים להתאים את עצמם כדי שזה יסתדר.

carmelo

New member
ביבי שומר גרוע יותר

מילר לפחות מספיק פיזי כדי להתמודד עם רכזים כמו בילאפס, דייויס ודרון בצבע. שוב, הקונספציה שצריך להתאים את הרכז לרוי...יש בה משהו נכון, אבל מה שהיה קורה בפועל זה שביבי היה מתפקד לצד רוי כמו בלייק; או דוגמה טובה יותר, הוא היה מתפקד לצד רוי כפי שהוא תפקד לצד ג'ונסון מאז שהגיע לאטלנטה... אתה רומז שהבלייזרס מחפשים במילר מנהיגות וטרנית שאולי לא קיימת? תן לי לנחש, ביבי הוכיח את עצמו כשחקן קלאץ' בסדרות הלייקרס-קינגס, ואילו מילר מעולם לא הגיע לרמות גבוהות כ"כ, זה יהיה הטיעון שלך? אתה מדבר על הפעם היחידה ההיא בדנבר כאילו מדובר בקדנציה קצרה כ"כ...הוא היה שם בערך שליש מהקריירה שלו ורשם שם אחלה מספרי אסיסטים. מה גם שרוי הוא לא סקורר דומיננטי כמו מלו, אלא שחקן הרבה יותר קבוצתי. אגב, אני נזכר שגם במיאמי הזכירו הרבה פעמים בשנים האחרונות את מילר כאופציה לצד ווייד, למרות שהוא כביכול דורש לצידו אותו סוג של רכז כמו רוי. אז כנראה שהתקפה בכדורסל יכולה להיראות מורכבת יותר מ"הגו-טו-גאי מחזיק בכדור, יוצר לעצמו ולאחרים מצבי קליעה בזמן ששאר שחקני החוץ מתמקמים מחוץ לקשת". כנראה שווייד ורוי, בתור שוטינג גארדים ולא רכזים אמיתיים, יודעים לעשות נזק גם בלי להתחיל התקפה עם הכדור בידיים.

Orenseg

New member
מילר באמת לא הגיע לרמות גבוהות כ"כ

ומנהיגות וטרנית יש יותר בביבי, לפחות על הנייר. אם הבלייזרס מחפשים שחקן עם נסיון וקבלות ברמות גבוהות יותר משהקבוצה הגיעה אליה, ביבי מתאים יותר. אם הם רוצים להביא חונך לביילס שגם גדל כקומבו גארד באריזונה (זה היה הטיעון בעד טרי, לא?) ביבי מתאים יותר. אם הם מעדיפים שחקן שנראה מתאים יותר לשחק ליד רוי, ביבי מתאים יותר. אני לא חושב שמילר התאמה מספיק טובה. ביבי לא האופציה המושלמת, אבל במחיר כזה הוא לא כ"כ גרוע ליד רוי. יותר מדי דברים צריכים לקרות כדי שהשילוב של מילר ורוי יוכיח את עצמו - עד עכשיו רוי לא הסתדר בלי הכדור ביד, ורכז כמו מילר עשוי להקטין את האפקטיביות שלו. גם מילר לא שיחק ליד שחקן דומיננטי שמחזיק כ"כ הרבה בכדור ומנהל את המשחק. בלי הקליעה אין טעם להשאיר את מירל על המגרש כשרוי מחזיק בכדור, ובהגנה הוא לא מספיק. אני הייתי מחתים את ביבי כבלייק משופר ומעביר את בלייק+אאוטלו הנגמרים תמורת שדרוג - בין אם הקיץ ובין אם במהלך העונה.

carmelo

New member
מילר שיחק בקבוצות חלשות יותר

ואני חושב שמה שהוא עשה בפילי בשנתיים וחצי שהוא שם, וגם מה שהוא עשה בדנבר - במיוחד בעונת הרוקי של כרמלו - מרשים הרבה יותר ממה שביבי עשה בסקרמנטו הנבנית מחדש או באטלנטה. אז נכון שהוא שחקן שלא רועד בקלאץ', אבל לא צריך לעשות ממנו ווינר כמו בילאפס שאוטומטית משפר קבוצות. יש הבדל לעומת טרי, הוא כמו באיילס נכנס לליגה כ2 נמוך בעוד שביבי מאז ומתמיד היה רכז - לא רכז טהור אומנם, אבל עדיין פלור ג'נרל טוב יותר משני הוויילדקאטס האחרים. הוא גם שומר עדיף בהרבה. אחרי כל הנתונים והניתוחים על הנייר, יש דברים שצריך לראות את מילר עושה במשחק עצמו כדי להבין למה הוא אחד הרכזים הממולחים בליגה. איתו כל שחקן, במיוחד אודן, יקבל את הכדור איפה שנוח לו - וזה כולל את רוי, שמסוגל לבצע גם קאץ' אנד שוט או פוסט אפ על השומרים היותר חלשים ממנו. ממש לא נכון שהוא לא הסתדר בלי הכדור ביד, אתה מבסס את זה רק על פי השילוב שלו עם רודריגז שהיה בעייתי מסיבה אחת פשוטה - רודריגז מוסר נפלא, אבל לא מסוגל לאיים על הסל מחוץ לקשת וגם לא בחדירה. עם מילר זה יהיה סיפור אחר. אני באמת לא רואה במה ביבי טוב כ"כ לעומת בלייק, שהיה מצדיק את השארת סגנון המשחק הקיים שלנו על כנו. בפראפרזה על דבריך, מילר הוא לא האופציה המושלמת - אבל לפחות איתו, ההתקפה שלנו הולכת להיראות הרבה פחות שבלונית.

Bad N Stuff

New member
פחות ממה שציפיתי ל-PG, אבל פותח אפשרויות

למשל: להוריד לחץ הובלת כדור מרוי = רוי יותר טוב בקליעה ופחות עייף לשפר את אלדריג' ואודן (הבנתי שהוא טוב בשילוב גבוהים)- שניהם עוד יכולים להשתפר הרבה... ותוך שנתיים הוא חוזה נגמר או פשוט יורד מהפיי רול האפשרות הגדולה ביותר שלדעתי נפתחת היא בעמדת ה-SF לפורטלנד יש הרבה נכסים: באיילס, בלייק ואאוטלו (חוזים נגמרים), בחירות דראפט, באטום, וובסטר (הערך שלו כנראה יעלה אם יחזור טוב), פריזבילה (כשאודן ישתלט על העמדה).... ככה שאפשר לפחות להביא מישהו כמו פרינס או באטייר- שמספקים הרבה מנהיגות, מתאימים לעיר ולשחקנים, שומרים טובים מאוד וקולעים שלשות... למשל אפשר לשלוח ליוסטון שכנראה תנסה בנייה מחדש לשנה או שתיים, חבילה עם שילוב כלשהו של באיילס/בחירות דראפט/חוזים נגמרים של בלייק ואאוטלו - תמורת בטייר שיהיה פותח וגם ילמד את באטום כמה טריקים. חוץ מזה שליוסטון יש ב-SF את אריזה עכשיו שמן הסתם חתם בציפייה לפתוח.

Orenseg

New member
הראפס סגרו עם נסטרוביץ' על הBAE

אחרי שהעבירו אותו בדראפט הקודם לפייסרס, הסלובני חוזר הביתה (חי בטורונטו) ולראפס יש סנטר מחליף לגיטימי.

תום116

New member
דוויין על לאמאר מהטוויטר שלו:

This is for Lamar Odom...come back to where it started for the both of us..the franchise u help build back up wants u to End it all here לאמאר, אל תקשיב לו!

STEVE NASH

New member
ריקי רוביו נשאר באירופה, חתם בריאל מדריד

ע"פ כלי תקשורת בספרד: חוזה לשנתיים תמורת מיליון יורו לעונה, כשאחרי העונה הראשונה יש לו אופציית יציאה למינסוטה... חובנטוד תקבל 3 מיליון יורו פיצוי תמורת ילד הפלא. מה הוולבס יעשו עכשיו? אין לי מושג, אבל אם פלין נשאר בודד בעמדה 1 אני חושב שהם חייבים לעשות איזה שינוי קטנטן.

אז למה הם שלחו את טלפייר?

הוא בהחלט לא שחקן מדהים אבל לקבוצה כמו מינסוטה הוא יכול להיות בק-אפ סביר... אולי הם חשבו שרוביו ייראה שהם מפנים לו מקום ויבוא, בכל מקרה הם קצת תקועים...

carmelo

New member
מינסוטה סה"כ צריכה רכז מחליף..

יש מספיק אופציות בשוק החופשי כדי למצוא חונך עבור פלין. או שבטריידים, כבר מדברים על להעביר שוב את קיו-ריץ'... חבל שקרייג סמית נשלח בטרייד, הייתי שמח לקבל אותו תמורת בלייק. יופי של התפתחות עבור מינסוטה, הם יוכלו להביא את רוביו כבר בעוד שנה מעכשיו, בזמן שפלין מראה מה הוא שווה עבור עתיד המועדון/טרייד. בזמן האחרון אני חושב שרוביו דווקא יוכל להתאים למינסוטה. אחד הכישורים הבולטים של קווין לאב הוא במה שנקרא ה OUTLET PASS. ברגע שהוא תופס ריבאונד הגנה, הוא יוכל למצוא במסירה כזו את רוביו שיתחיל להריץ את שחקני הכנף (אלינגטון וברואר? או שדרוגים בקיץ הבא דרך הדראפט/שוק חופשי) במגרש הפתוח, בזמן שביג אל מגיע כטריילר. אז גם לרוץ איתו הם יוכלו, שלא לדבר על הגנת חוץ שתורכב ממנו, אלינגטון וברואר, ותחפה על היעדר שוט בלוקר רציני ברחבה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לאמאר אודום

עכשיו מקורבים לשחקן טוענים שהוא נוטה לקבל את ההצעה של מיאמי. Odom has not reached a final decision, the sources said, but there is growing belief he will ultimately return to the Heat unless the Lakers improve their current offer. נראה לי שהסוכן שלו פשוט מנסה לסחוט מהלייקרס עוד קצת כסף.

Orenseg

New member
ESPN: דרו גודן במאבס לעונה אחת.

עוד לא ברור מה הסכום, אבל המאבס מחזיקים בMLE המלא אחרי שהמג'יק השוו את החוזה של גורטאט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחלה החתמה!!

גודן שחקן ממש לא מוערך בליגה הזאת ואני לא מצליח להבין למה. בהתחשב בגילו המתקדם של דאמפיר גודן זאת החתמה מצויינת מבחינת דאלאס שיתן להם עוד בשר מתחת לסלים והכי חשוב, יצבור עבירות במקום הגרמני.

88nothing

Active member
החתמה מצויינת

יתן למאבס עוד גבוה שיכול לעושת נקודות, יתאים מאוד לשחק עם דיקר מבחינה התקפית למרות שהגנתית הם יתקשו. אבל הסכום שווה את הסיכון!

carmelo

New member
לא מהשחקנים החביבים עלי

שחקן לא חכם בלשון המעטה, וגם לא שומר טוב. אבל המאבס היו זקוקים לעוד תרומה התקפית מקדימה, גודן בעצם ממלא את החלל של באס רק לשנה אחת. אפשר יהיה להרכיב איתו, עם הווארד ואולי עוד כמה פיסות, חבילת טרייד די אטרקטיבית. הסכום אגב הוא 4.5 מיליון לשנה אחת.

Orenseg

New member
יכול לקפוץ גם לאיזור ה5.3M$ עם בונוסים

בהתאם לביצועים על המגרש. נראה כמה הוא אטרקטיבי בהתאם למצבו הרפואי...

NOWITZKI12

New member
אהבתי את החחתמה...

אבל דאלאס היו חייבים לעשות תוכנית גיבוי במקרה שהמג'יק ישוו כשהם החתימו את גורטאט. זה יכול לעלות בגורל עונה שלימה. לדעתי דאלאס עכשיו מדורגת 3-5 במערב.

למעלה