אני מרוצה
במיוחד מהתגובה של אורן, שסופסוף לא הופכת את פריצ'ארד לכזה גאון P: לפני שנדבר על "הקיץ הגרוע" שלו, בואו נדבר על מילר. קודם כל הוא הגיע בתג מחיר מצויין, אני עוד רציתי להביא אותו עם משכורת של 10 מיליון שהוא רצה, אבל רק לשלוש שנים. אז קיבלנו אותו במחיר זול יותר ולשנתיים-שלוש בלבד. אז הוא בן 33, אבל רחוק מלדעוך וחתום לטווח קצר. הוא האיירון מן הבולט בליגה כיום - החמיץ רק 5 משחקים במשך כל הקריירה! הוא מאז ומתמיד היה אחד הרכזים האנדרייטד בליגה, לדעתי. בעונת 2002 הוא הוביל את הליגה באסיסטים, עם 11 למשחק. אחרי 3 עונות בקליבלנד הגרועה של תחילת המילניום ועוד אחת בקליפרס, הוא הגיע לדנבר והוביל את קבוצת הינוקות שלהם (מלו בעונת הרוקי) לפלייאוף, שנה אחרי עונת הטנקינג שלהם. איזו שכונה נהיתה שם מהרגע שהוא הוחלף באייברסון, כולנו יודעים. בפילי, באותו זמן, הוא לקח חבורת נגרים ובמשך שנתיים וחצי הפך אותם לקבוצה הכי אובר-אצ'יברית בליגה, כולל שתי הופעות בפלייאוף וכמעט הדחה הפתעה של אורלנדו. בפלייאוף האחרון, כמו בכל העונה, הוא היה השחקן הכי יציב של הסיקסרס. נכון, הוא לא קולע שלשות אז הוא כביכול שילוב גרוע לצד רוי ואודן. אבל זאת מיסקונספציה שהושרשה הרבה בגלל השימוש המוגזם של נייט ברוי. הפכנו ככה לאחת הקבוצות הצפויות בליגה, כשלקראת סוף העונה ובפלייאוף עצמו, הגנת היריבה פשוט השקיעה את כל משאביה בלחץ על רוי עוד מחוץ לקשת השלוש. בלייק הוא רכז נחמד, אבל לצד רוי הוא הפך בעיקר לקלעי שלשות, וכשהכדור בידיו אין לו ממילא יותר מדי דרכים לאיים על הסל - סחט 75 זריקות עונשין בלבד השנה (4 מהן היו הטכניות הידועות לשמצה שפיספס מול הקליפרס...). אנדרה מילר סחט 409 זריקות עונשין לעומתו, ממוצע של חמש למשחק. אז עכשיו יש לנו עוד שחקן חוץ שמסוגל לאיים על הטבעת, וזה גם לא שאין לו טווח קליעה - מצדה הפנימי של קשת השלוש והלאה, הוא מדייק באחוזים גבוהים מאוד, קלע ב46-49% מהשדה מאז אמצע העשור. הוא לא משהו בהגנה, אבל כך גם בלייק. הייתי שמח להשיג את היינריך, אבל האופציה הזאת לא נראית ריאלית כפי שהולינגר מציג אותה (תמורת אאוטלו?...). מה גם שמבחינה התקפית, היינריך היה מתופקד אצלנו בדומה לבלייק. זה אולי נשמע כמו טיעון עקום, אבל זה שלמילר אין קליעה משלוש יכפה על נייט לשנות את ההתקפה השבלונית שלנו. מילר גם טוב יותר במגרש הפתוח, אם כי אני עדיין לא רואה אותנו רצים עם החמישיה הראשונה. אולי בליין אפ של מילר-רודי מאחור. מה שמביא אותי אל רודי, שאמור לעלות כרכז מחליף בעונה הקרובה. אבל בפועל, הוא יעלה ראשון מהספסל במקום מילר, ואז רוי יתפקד כפליימייקר העיקרי. זה גם יהיה הצמד שיסגור לנו משחקים, כי אני מסכים שברגעי הקלאץ', צריך לשים את הכדור בידיים של רוי ולהקיף אותו בקלעי שלשות. אבל במשך משחק שלם? זה סתם שוחק אותו והופך אותנו לצפויים. רוי מסוגל לתפקד טוב גם בתנועה בלי כדור, הוא עבד על זה כבר לפני שנה אבל עוד לא זכה לשחק עם רכז שיאפשר לו לבטא זאת בארסנל ההתקפי שלו. והכי חשוב - מילר יוכל לשלב את אודן בהתקפה שלנו (לפי פריצ'ארד, הוא כבר מכיר היטב את השיטה). רוי מספיק טוב כדי להסתדר עם כל רכז, זה אודן שצריך למצוא עבורו סדרן כדורים מתאים. אומנם קיוויתי שמילר יגיע אלינו בסיין אנד טרייד תמורת בלייק ו/או אאוטלו כדי לשמור על הקאפ ספייס, אבל כעת יש לנו את האופציה להעביר את בלייק, אאוטלו, אולי גם וובסטר ובאיילס אם התמורה תהיה בהתאם.