שרשור חדשות

Rated R Edge

New member
שיהיה בריא

אבל את האמת הוא מתאבק משעמם ברמות, לי בכלל לא יפריע החיסרון שלו ושל קנדי.

../images/Emo10.gif

נראה לי שזה וורק.אבל בכל מקרה החלמה מהירה =[

ziv86

New member
השק של קיין (ספויילר)

יש בפנים את המסכה של מיסטריו... זה אומר שיתחיל ביניהם פיוד או שקיין עבד עליהם ?

KOBEMANIA

New member
../images/Emo58.gifתשובה

אולי זה אומר שמיסטריו "מת"? |IS HE DEAD OR ALIVE?|

MeLaWaCh

New member
שאלה(אפשר להגיד ספוילר)

מי שאמר לך שמה שיש בשק של קיין זה המסכה של מיסטריו...במקרה אמר לך גם שיהיה אנדרטייקר נגד שון מייקלס ברסלמניה 25?

Jobber

New member
../images/Emo58.gif אם לא ראית ראו.

הוא צדק, זה באמת מה שהיה לקיין בשק. ההודעה למעלה נשלחה בטעות אגב.

BeN ShaDe

New member
חדשות על ה-PPV הבא של TNA : "נו סרנדר".

- התכנון המקורי למיינאבנט של האירוע הוא סמואה ג'ו נגד קווין נאש בקרב על אליפות העולם של TNA. כרגע הדיבורים מדברים על קרב שלשות במיינאבנט שג'ו יצתוות יחד עם נאש ומאט מורגן כנגד סטינג , קורט אנגל ובוקר טי. - הקרב על אליפות הנשים באירוע אמור להיות טיילור ווילד (א) נגד אנג'לינה לאב.

איך אני שונא

שעושים PPV, כשהמיין איבנט הוא 6 men tag. זאת דרך מגעילה ולא מקצועית לעשות בוקינג וגם לחלוב כסף מרוכשי ה-PPV. מה קרב כזה נותן? הנצחון בו מקדם פיוד כלשהו בצורה משמעותית? זהו קרב סתמי, שנותנים לצורך החימום לקראת PPV, ולא דורשים עליו כסף.

AmericanDragon

New member
^

שונא את זה במיין אבנט ושונא את זה בכללי באירועים, פשוט עושים מישמש מפיודים- בדיוק כמו ב-EWR. אני זוכר שלא מזמן היה אירוע שבו לא היה קרב יחידים אחד.

היחידים שמפסידים הם TNA

זאת לא דרך מגעילה או לא מקצועית לעשות בוקינג, זאת פשוט דרך טיפשית. פשוט אף אחד לא ירכוש את הPPV הזה.

meidadc

New member
שאלה

מתי בפעם האחרונה היה קרב מרובה משתתפים כמיין איבנט בPPV בWWE? ובכלל, מתי היתה הפעם האחרונה ששתי החגורות לא היו על הכף בPPV בWWE?

Jobber

New member
אם אני לא טועה.

ב-NWO 2007, בטיסטה ואנדרטייקר איחדו כוחות כנגד ג'ון סינה ושון מייקלס ככה שאף אחת מהאליפויות הללו לא הונחו על הכף (אלא אם כן מחשיבים את ECW כי היה קרב בין לאשלי למר. קנדי).

Taker4ever

New member
WWE שיחררו 3 מתאבקי פיתוח מ-FCW.

- צ'ארלס "הפטיש" אבנס - מאט אוניל - בראד אטיטוד.

MeLaWaCh

New member
מכת השיחרורים מסתיימת?

זהו עידן האטיטוד נגמר סופית....הוא פשוט פוטר. לא מכיר משם אף אחד אבל אוקיי...חח

דווקא

צ'רלי "הפטיש" אבנס הוא ביגמן די טוב שנמצא שם כבר משהו כמו שנתיים, ואם היו ממשיכים לפתח אותו עוד שנתיים הוא היה יכול להעלות בתור הביגמן שתמיד רצו-לא ירוק, מפלצת, ואובר עם הקהל.

למעלה