שרשור חדשות

bostonForever

New member
נלסון קשקשן

צריך לאסור עליו לדבר. גם שנה שעברה הוא הוליך שולל אלפי שחקני פנטזי תמימים שבחרו את בלינלי וציפו לגדולות ונצורות... בטח רנדולף יגמור את העונה עם חמש וחצי דקות בממוצע למשחק.

Orenseg

New member
באלקמן לנאגטס?

שמועות בניו יורק מדברות על טרייד בתכנון, שישלח לנאגטס את בובי ג'ונס וטוריאן גרין תמורת רנאלדו באלקמן.

Orenseg

New member
הטרייד אושר, עם כמה שינויים

רנאלדו באלקמן וכסף תמורת טוריאן גרין, בובי ג'ונס ובחירת סיבוב שני ב2010.

carmelo

New member
הניקס מקצצים בסגל

צפו לראות אותם משחררים גם את גרין וגם את ג'ונס (נראה לי שזו קבוצה חמישית שלו השנה, אם לא יותר). כנראה שבולקמן לא מתאים לשיטה של ד'אנטוני, למרות שהיו שמועות שפניקס היו לוקחים אותו בדראפט 2006 אם אייזיאה לא היה מפתיע את כולם לפניהם... דנבר משיגה שומר טוב שהוא גם יופי של שחקן כנף, במחיר מינימלי.

Malcolm X

New member
העסק צובר תאוצה

* קוואמי בראון חתם בדטרויט * ריקי דוויס סיכם בקליפרס * Royal Ivey יגבה את אנדרה מילר בפילי

Or Amit

New member
לא מצאתי דיווח בנוגע לריקי דיוויס

בכל מקרה, הקליפרס - וזה נשמע מוזר אחרי כל התהפוכות - סה"כ השתפרו. לוותר על ליווינגסטון, מאגטי ובראנד ולקבל את בארון, ריקי וקמבי זו לא עסקה כזו רעה בסה"כ.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דווקא הדיווח לגבי דיוויס

מופיע שחור על גבי צבעוני בדף הבית של NBA.COM http://www.nba.com/clippers/news/rdavis_080728.html בסופו של דבר ייתכן מאוד שהקליפרס יצליחו לבנות שם יופי של קבוצה עם בארון, דיוויס, קמבי, קיימן וטורנטון הם יכולים להיות מאוד אטרקטיבים בעונה הבאה.

Or Amit

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר לא מסתכל בNBA, כל הדיווחים שאני מחפש הם באתרי שמועות למינהם. מוזר

Orenseg

New member
../images/Emo45.gif

שחקן הטנקינג האולטימטיבי. קליפרס הם קליפרס...

Or Amit

New member
הוא לא צריך את באלקמן

כי יש לו את דיוויד לי ו-ווילסון צ'נדלר (שלפי דיווחים מאד הרשים אותו) שעושים בדיוק את אותו הדבר. מה שמוזר לי בסיפור הזה זה כביכול פינוי המקום בהרכב. לניקס - אחרי שחרור שני החדשים - יהיו 15 שחקנים בסגל, לכאורה סגל סגור - רק שבתוך ה-15 האלו יש את סטפון מארבורי וג'רום ג'יימס שאמורים לקבל ביי-אאוט עד למחנה האימונים. אז אחד מ-2 - או שד'אנתוני החליט להשאיר את סטארבורי ולראות איך הוא מסתדר מהספסל (יחד עם רוברסון ונייט רוב?) או שהוא רק מתחמם לקראת משהו רציני יותר שהולך לקרות.

SHNIK

New member
בתקשורת ההערכות הן

שזהו ממש לא הטרייד האחרון של הניקס הקיץ. אני מעריך שג'רום ג'יימס ואולי גם מארבורי יחתכו והבא בתור לעבור בטרייד יהיה זאק רנדולף שהדבר האחרון שאפשר לאמר עליו זה שהוא מתאים לשיטה של דאנתוני..., לפי התפיסה של דוני וולש נראה שהוא ינסה כמה שיותר לכוון לטרייד שיביא בתמורה לZ-BO חוזים נגמרים (שזה לא לגמרי פשוט, נחיה ונראה...) שניק.

Or Amit

New member
כבר אמרתי מה הטרייד שצריך להיות

זאק לקליבלנד עבור וולי. וולי חוזה נגמר, שיכול לתת אחלה עונת חוזה בשיטה המטורפת של ד'אנתוני. זאק הוא סוף סוף הסקורר מתחת לסל שלברון מתחנן לו.

doriso

New member
קוואמי בראון בדרך לפיסטונס

4 מליון לעונה בחוזה לשנתיים. אין לי מושג למה דומארס חושב שאנחנו צריכים את האדיוט הזה.

למעלה