שרשור חדשות

Or Amit

New member
דווקא החתמה לא רעה

אין מישהו שיכול לשחק 5 כמו שצריך מאחורי וואלאס, מקדייס ו-וואלאס לא נהייה צעירים יותר, ופרונט קורט של וואלאס, מקדייס, מקסייל, ג'ונסון וקוואמי הוא מאד קשוח. שלא לדבר על זה שיש סיכוי לא קטן שלפחות אחד ימצא את עצמו מחוץ לקבוצה בטרייד

Oxycodone

New member
גם אני לא מבין למה הביאו אותו

הוא כזה פלופ. בשביל מה יש את צ'יק סאמב ואמיר ג'ונסון ? לא מבין את זה. אני מקווה שזה יתבטל. ואני ממש מקווה שיתבצע טרייד עם אטלנטה. שגוש סמיתי יגיע לפה. אפילו חשבתי על טרייד של ריפ ופרינס תמורת ג'ו גונסון וגוש סמית. או פרינס וראשיד תמורת אל הורפורד וגוש סמית. אבל השמועה מדברת על אמיר ג'ונסון ופרינס תמורת גוש סמית.

Oxycodone

New member
למה לא ?

מה רע בריפ תמורת ג'ונסון ופרינס תמורת סמית ? אולי רק העובדה שג'ו ג'ו צעיר יותר. בעצם אם ריפ היה יותר צעיר גם לא הייתי מציע את זה. כנראה שאין דרך לגרום לאטלנטה לוותר על אל הורפורד או ג'ו ג'ונסון. אז לפחות שיתנו את מוו וויליאמס שלדעתי עם השנים יהפוך לשחקן איכותי. בכל מקרה אני מקווה שגוש סמית יגיע לפה, שיתנו להם את קוואמי בראון ופרינס. אני חושב שמאקסיל ואמיר גונסון יותר טובים מקוואמי בראון.

Or Amit

New member
חשבון פשוט

ג'ונסון עדיף על ריפ סמית' עדיף על פרינס משמע - עדיף להם להשאיר את שניהם. העמדה היחידה בה יש לאטלנטה מחליף כרגע זו עמדת הסנטר (בעצם גם רכז מחליף יש להם), הם יעדיפו את אמיר ג'ונסון. לא יודע אם בסוף ייחתם משהו, אבל זו תהיה העדיפות שלהם.

doriso

New member
מה יש לכולכם?

מתי הפכתם את סמית' לעדיף על פרינס? ולמה?

Or Amit

New member
גם דטרויט חושבים ככה

ובגלל זה הדיסקוס הוא על מה יבוא יחד עם פרינס. למה? כי פרינס כבר לא יהיה סופר-סטאר. ג'וש עוד יכול להיות. פרינס מבוגר יותר (בן 28) וסמית' עוד לא חגג 22. עכשיו אתה מבין למה מעדיפים את ג'וש על פרינס? בדטרויט יש איזשהי אכזבה מפרינס, הוא כנראה עדיין השומר מספר 1 בליגה בהגנה אישית, אבל הוא לא מנהיג. הם לא יכולים לשים את הקבוצה על הכתפיים שלו ולהשאיר לידו את ריפ, סטאקי ומקסייל.

שארלוט האריכו את החוזה של אוקפור

The Charlotte Bobcats signed forward Emeka Okafor to a six-year, $72 million contract on Tuesday. The deal should be finalized in the next couple days after the Bobcats upped their offer from $10 million to $12 million per season. It looked like Okafor might be included in a sign-and-trade or just take a one-year qualifying offer and bolt next year. But the Cats were able to step up their offer for one of the league's best shot blockers and interior defenders. Now they just need him to stay healthy. קצת גבוה לדעתי ,אבל אם BDB מקבל כאלה סכומים בטח שלאוקפור מגיע

OrEl74

Well-known member
מנהל
מצחיק שאתה אומר האריכו

כי זה היה תלוי בעיקר בו ופחות בהם. לא יודע למה אבל יש לי תחושה שאוקופור עומד להיות מסוג השחקנים שקיבלו חוזה עתק ומחר בבוקר הוא כבר שוכח איך משחקים.

Or Amit

New member
לא ממש

שני הצדדים היו מעוניינים בהמשך הקריירה של אוקפור בשארלוט, אבל אוקפור דרש יותר כסף ממה שהם הציעו (ההצעה המקורית הייתה בסביבות ה8.5 ל-5 שנים, אח"כ הם העלו את זה ל-10 ל-6 שנים). אוקפור שחקן מוכשר מאד, הבעיה שלו היא שקצת קשה לו להשאר בריא - ולראיה שתי העונות לפני הונה הנוכחית. אם אכן הוא יחזור לקריירת הפציעות - הוא ללא ספק הופך להיות מקרה ברור של אובר-פייד. אם הוא נשאר בריא ל75+ משחקים בשנה - שארלוט עשו כאן עסקה טובה ללא מעט שנים.

היה לו עונה אחת שהוא הפסיד הרבה משחקים

בגלל חוסר מזל, הוא נפצע בקרסול בצורה קשה ובמשחק החזרה הוא נפצע שוב באותו קרסול. למען האמת נראה לי שהוא מאוד שווה את הסכום הזה 12 מיליון לעונה. הוא נותן דאבל דאבל פלוס שתי חסימות והגנה מצויינת זאת למרות שהוא מוצב בעמדה הסנטר כשהוא הגבוה היחיד בהרכב של שארלוט ואין לו עזרה מתחת לסלים ויש עליו הרבה עומס, ברגע שיעשו לו הסבה לעמדה 4 ויביאו לו עזרה הוא יתחיל לפרוח.

the mnm factor

New member
זו החתמה סבירה, אבל דומארס עדיין

הולך אצלי על חבל לא עבה במיוחד. הוא חייב לעשות טרייד. חייב. מה שכן- לקוואמי בראון יש עדיין ערך בטריידים ואולי ההחתמה הזו היא בפתיח לטרייד. בראון הוא סנטר שיכול לתת 15 דקות סבירות על המגרש ולספק 5 5 קבוע והאמת שאין המון כאלה בליגה. הוא מנוסה והוא עדיין צעיר (26) ובטוח יש כמה GM שחושבים שהוא עוד יכול להתפתח. בכל אופן מאז ששמעתי על הטרייד של צ'אנסי וראשיד על כרמלו כל פעולה של דומארס מונחת מתחת לסימן שאלה גדול.

למעלה