שרשור חדשות

אני לא רומז כלום

אני חושב שAB חשוב לווריירס. האוהדים אוהבים אותו, והוא תורם המון. בסגנון משחק שלהם. שחקן אתלטי שלא דורש את הכדור, רץ לטבעת בכל הזדמנות, תופס טוב, ריבאונדר, חוסם ושומר טוב. לאבד אותו היה הרבה יותר גרוע מלהחתים אותו על חוזה טיפה גבוה. הוא לא בר השוואה לדאנג וגורדון. שחקנים שונים לגמרי שתורמים באספקטים שונים של המשחק. בסך הכל התכוונתי, שהולך להיות לבולס קיץ ארוך מאוד עם שני החברה האלה, ובסופו של דבר, או שיתפשרו וישלמו להם המון, או שיקבלו S&T עליהם, רק שהבעיה היא שלא נראה לי שיש קבוצות אחרות שמוכנות לשלם לגורדון את מה שהוא דורש. להיכנס לעונה הבאה עם גורדון ודאנג בלי הארכה תהיה הטעות הכי גדולה לדעתי, כי אז הם הולכים לשנת חוזה, ולעזאזל רוז.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה אומר דבר והיפוכו

אם אף קבוצה לא תהיה מוכנה לשלם לגורדון את מה שהוא דורש מן הסתם זה רק לטובת הבולס כי בסופו של דבר הוא יאלץ לקבל את ההצעה שלהם. דאנג הוא נכס שאין להרבה קבוצות בליגה מבחינת הרב גוניות שלו ולכן סביר להניח שעל השכר שלו הם יאלצו להתפשר בסופו של דבר. ולגבי רוז, החוזה רוקי שלו מסתיים שנה אחרי שהחוזה של יוז מסתיים כך שאני מניח שהם בונים על העודף ממשכורת העתק של יוז כדי להחתים את רוז, מן הסתם נואה ותומאס לא אמורים לקבל משכורות בסדר גודל כזה ולכן הם פחות מטרידים את הבולס מבחינת שריון מקום בתקרת השכר. צריך לזכור שהיינריך יושב על משכורת של כ-11 לעונה (מה שמלכתחילה גרם לכל הבלאגן בבולס) וטרייד שישלח אותו בתמורה לאיזה נגר שיוריד ריבאונדים לא בהכרח יהיה שווה ערך מבחינת השכר כך שזה יכול לפנות להם עוד כמה דולרים על הדרך. לגבי AB, זה שהקהל אוהב אותו זה אחלה אבל בסופו של דבר הוא לא בדיוק שחקן שיביא כסף לקבוצה (אתה מתאר לעצמך אנשים קונים חולצות של AB?) ומהסיבה הזאת אני לא חושב שהוא שווה את ההשקעה. מצד שני, אם הקבוצה תצליח אז זה ככל הנראה יהיה שווה כל גרוש שמשלמים לו.

אני לא אומר דבר והיפוכו

אני אומר שאם גורדון לא ימצא את החוזה שהוא רוצה, מהבולס, או מקבוצה אחרת, הוא ישחק בשביל להיות שחקן חופשי בעונה הבאה. כנ"ל דאנג. ואז הם משחקים על החוזה הבא שלהם, ומזיז להם הקצה של הבולבול אם רוז הוא המנהיג הוא לא. לא קשור לכסף שרוז יקבל או לא יקבל. במקרה כזה אני צופה ששיקגו לא יגיעו לפלייאוף. לגבי AB, זה עניין של השקפה. אני חושב שהוא שווה באיזור ה50 ל5 שנים (בערך שקול לחוזה שקיימן קיבל). אז קיבל עוד שנה, ועוד 3 מליון דולר על פני 6 שנים. לא נורא בכלל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שהוא שווה 8 ../images/Emo13.gif

בגלל זה אנחנו חלוקים בדעותינו. סליחה לגבי אי ההבנה שלי בנושא גורדון, אתה צודק בדברייך. מבחינתו הוא יחתום על חוזה מינימום לעונה אחת ייתן עונה מטורפת (כן, בטח!!) ויצא לשוק החופשי במטרה לקבל חוזה שלא מגיע לו אבל זאת לא סיבה שבגללה הבולס צריכים להפציץ אותו במליונים כבר מעכשיו, אם הוא אכן ייתן עונה טובה אז הם יאבקו עליו כמו כולם או שבמקרה הגרוע יעשו עליו טרייד במהלך העונה ויעבירו את הבעיה הזאת לקבוצה אחרת.

Or Amit

New member
קיימן זה 55 ל-5

האמת אני לא חשבתי שהם יוציאו על ביידרינס כ"כ הרבה. אבל באמת אין הרבה שחקנים כאלו בליגה, ואחרי שבארון עזב הם לא יכלו לתת גם לאליס וביידרינס ללכת. הדבר היחיד שלא ברור לי זה למה לעזאזל מאגטי טוב להם. ז"א באותו כסף (בערך) הם היו יכולים להחתים את ג'וש. מאגטי לא היה מקבל למעלה מMLE בשום מקום אחר בליגה, רק הסטייט החליטו שהוא שווה כל כך הרבה כסף.

maayanbortz

New member
מגאטי לא כזה גרוע

עד לפני כמה עונות הוא היה שחקן של 20 נקודות למשחק. כמעט ורק בגלל בעיות שלו עם דאנליבי, מאמן הקליפרס, הייתה ירידה בתפוקה שלו. במשחק המהיר של גולדן הוא אמור לחזור לתת קרוב ל-20 נקודות למשחק.

Or Amit

New member
לא שחקן גרוע בכלל

ובעונה האחרונה נתן 22 בממוצע. אבל בשביל 10 מיליון דולר ל-5 שנים על שחקן בן 29 שמעולם לא שיחק למעלה מ-77 משחקים (70, 75, 32, 66 ב-4 השנים האחרונות) זה ואליו פור מאני קצת גבולי. אוקפור, למשל, היה יכול להיות אחלה תוספת לווריורס. גם ג'וש סמית'. מאגטי נכנס למשבצת שמילאו פייטרוס ובארנס, וסה"כ הוא עוד פורוורד בקבוצה של פורוורדים (ג'קסון, אל, רייט, אוזביקי, קרושיר, רנדולף וטוריאף). מאגטי לא נותן לווריורס שום דבר שהאנשים ברשימה שלי לא נותנים כבר ככה. עושה רושם שבגולדן סטייט נכנסו לפאניקה ופשוט החתימו את מי שהיה להם מתחת לרדאר. הם לא ממש חיפשו מה מתאים לקבוצה.

Or Amit

New member
כמה מהיום

רנאלדו באלקמן מהניקס ככה"נ בדרך לדנבר תמורת טוריאן גרין ובובי ג'ונס, שככה"נ ינופו ע"י הניקס (לשני השחקנים חוזים לא מובטחים לעונה הבאה)
היום מפרסמים שאותו power house מזרחי (בלי קשר לשימון, כן?) שהביע עניין בג'וש סמית' הוא לא דטרויט. למישהו יש ניחוש אחר? קליבלנד (איגלאוסקס תמורת סמית' וקלקסטון?)?
הפיסטונס עדיין מביעים עניין בסמית', אבל המחיר שאטלנטה ביקשו היה גבוה מדי.
אינדי עדיין מחפשים קונה לטינסלי
פול פירס אומר שאם הוא היה צריך לבחור אירופאי אחד לקבוצה שלו - זה היה קלדרון
דון נלסון מאד מרוצה מבחירת הדראפט שלו - אנתוני ראנדולף - ומייעד לו הרבה יותר דקות ממה שחשב במקור. זהו... בינתיים. קצת יבש היום.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עד שזה לא מתפרסם באתר ראוי

מבחינתי זה בערבון מוגבל.

Or Amit

New member
טורונטו?

רק היום הוא חיכה לתשובה מדנבר. בכל מקרה, באופן אישי אני מנסה להביא את טוריאן גרין למכבי במקומו. רכז אמיתי וצעיר. קיבל לא מעט שבחים מנייט מקמילן בתחילת שנה שעברה (שקל אפילו ללכת איתו בחמישיה בהתחלה) אבל לא מצא את עצמו בפורטלנד או בדנבר.

Or Amit

New member
גם הרובוט של 5 פרסם את זה

יש עוד לא מעט FAים בין הרכזים, ארויו למשל.

ThEgReEnKiNg

New member
לא.

רוקו אוקיץ' הוא הרכז השני אחרי קלדרון. וויל סולומון יקבל בסביבות 8-10 דקות בלילה בעמדות 1 ו 2.

תום116

New member
אצלנו כל הקיץ הזה יבש

מי היה מאמין שדווקא בצד האפל של LA יהיה יותר מעניין.

למעלה