שרשור חדשות

Or Amit

New member
שרשור חדשות

ריאן הולינס חתם על הארכת חוזה (הצעת היענות, שנה אחת, מיליון אחד) עם הבובקטס. זהו, עכשיו אתם רגועים.
פינלי טוען שהיו לו הצעות מקבוצות אירופאיות, אבל בינתיים הוא לא מעוניין. כרגע הספרס בעדיפות ראשונה אצלו, כשגם דאלאס, בוסטון והלייקרס בעניינים.
אחרי ג'וש צ'ילדרס (שחתם) ודלונטה ווסט (עוד רגע נגיע לשם) עכשיו השם החם באירופה הוא... בן גורדון. ככה"נ מדובר באיזשהו ספין סוכן, אבל מדברים עליו בתור מועמד רציני לאירופה.
תחת האולטימטום שדנג הציב, הבולס חזרו למו"מ איתו ומציעים לו חוזים ל3, 4 ו-6 שנים.
הGM של הבובקטס טוען כי כרגע אין דיבורים על S&T על אוקפור. ההצעות לאוקפור כרגע נעות על כ10 מיליון דולר לחוזה ארוך טווח. אם יבחר לא להיענות, יקבל 7 מיליון דולר השנה לפני שיצא לשוק בקיץ הבא.
דלונטה ווסט - הנה, הגענו - לא קיבל הצעה מאירופה. כך לפי דני פרי שנפגש ברוסיה עם דיוויד בלאט - מאמן הקבוצה שכביכול הגישה הצעה לדלונטה.
לפי דיווחים הקבוצה לא צפויה להציע לדלונטה יותר מ-20 מיליון ל-5 שנים (כפי שהחתימה את גיבסון). כרגע מאד לא מרוצים מההצעה הזו בסביבתו של דלונטה.
דווין בראון מחוזר ע"י דנבר, אטלנטה, ניו אורלינס ודאלאס.
מינסוטה הגיעה לסיכום עם ריאן גומז.
בובי בראון - ההוא שהיה מועמד למכבי - חתם לשנתיים תמורת כ-400 אלף דולר (לשנה) כאשר השנה השניה היא אופציית שחקן.
קניון מארטין היה מעורב בתאונת דרכים, לא ממש ברור לי מהדיווחים אם הוא נהג או שהוא רק היה ברכב, אבל הוא לא נפגע.
כאמור מוריס אוונס חתם עם ההוקס על חוזה ל-3 שנים בעלות כוללת של 7.5 מיליון דולר.
וסי.ג'יי מיילס וקלנה אוזביקי קיבלו השוואה על ההצעות שלהם מניו אורלינס והקליפרס בהתאמה.
דוני וולש עדיין מנסה למצוא עסקאות ע"מ לשפר את הניקס, אך לטענת בלוגר שדיבר איתו, העניינים הולכים לאט מאד בשל ליגות הקיץ והנבחרת.
גולדן סטייט החתימו את הגארד אנתוני מוררו שקלע עבור הווריורס 18.6 נקודות ב-6 משחקים בליגת הקיץ
הסוכן של אוזביקי טוען כי ההצעה שצ'ילדרס קיבל הייתה מיועדת קודם כל לאוזוביקי. לטענתו הוא אף היה יכול להעלות את הסכום ל10 מיליון דולר לשנה. רק אחרי שהוא סירב ההצעה הוגשה לצ'ילדרס.
אריק פיאטקובסקי מחכה להצעות לעונה האחרונה שלו בליגה.
קווין פריטצ'ארד והבלייזרס עשויים לעמוד בפני תביעה על הפרת סודיות רפואית בנושא דאריוס מיילס.
האם סאגת אוקלהומה סיטי עדיין לא הסתיימה? השמות שהוגשו למועצת השמות והמותגים (תרגום חופשי מדי) הם ביסון, בארונס, וינד (ז"א רוח), אנרג'י, מארשלס ות'אנדר.
ביידרינס לפי דיווחים מקבל הצעות מרוסיה של חוזים ל-3 עד 5 שנים בעלות של 10 מיליון דולר לשנה.
הווריורס עוד לא נפגשו עם ביידרינס באופן רשמי, אבל הדיווחים שהסוכן שלו דורש 55-60 מיליון דולר ל-5 שנים.
קארל לאנדרי כרגע עדיין בגישושים עם יוסטון כמו גם עם מספר קבוצות נוספות.
וג'יי אר סמית' לא ממש מבין למה דנבר או אף אחד לא מדבר איתו.
לפי דיווחים דבר מתכוונת להשוות הצעות על סמית', אבל לא תגיש לו אחת משלה.
רויאל איוויי סיכם עם הסיקסרס
כריס אנדרסן ודונת'יי ג'ונס חתמה בדנבר.
ההחתמה של אנדרסן סוגרת את הדלת בפני חזרתו של פרנסיסקו אלסון לקבוצה.
ואטלנטה מבהירים די בגלוי שאין להם כוונה לשלם 10 מיליון דולר לעונה עבור ג'וש סמית'.
דרק רוז הולך בדרכי קובי ולא בדרכי ג'ורדן וסיכם עם אדידס על חוזה לנעל משלו.
שמועה חוזרת על טרייד שיביא את היינריך לפיניקס בתמורה לבוריס דיאו
עוד שמועה על טרייד שיביא את ג'וש סמית' וספידי קלקסטון לדטרויט תמורת טיישון פרינס ואמיר ג'ונסון
דווין האריס (נטס) ושון ליווינגסטון (מחפש קבוצה) השיקו ליין ביגוד חדש.
בולטימור הציעה לNBA להעביר אליה קבוצת NBA (או לפתוח קבוה חדשה), בולטימור בשלבי סיום של אולם חדש.
ולפינה הקומית: מייקל ג'ורדן מתאכסן במלונות בשמות "קלארק קנט" (דמותו הבדויה של סופרמן) ו"מיסטר סטרלינג". אנשי נבחרת ארה"ב מתארחים בשמות "ברוס ויין" (הדמות של באטמן) ו"בוב-ספוג מכנס-מרובע"

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחלה ספין הסוכן של גורדון מנסה לעשות

איזה קבוצה באירופה תיתן לו יותר מה-10 מליון שהבולס מציעים? אין קופצים ב-NBA אז הם מנסים להגיד שבאירופה יש? ויאללה שיחתימו את דאנג כבר! כמה הם יכולים למשוך שחקנים? כנ"ל לגבי שארלוט ואטלנטה.

SHNIK

New member
תודה על הסיקור!

מס' הערות : 1. קצת קטנוניות (אבל זה בסדר, אתה יודע שאני כזה...) : מי שהשוותה את ההצעה על סי ג'יי מיילס היא יוטה ולא ניו אורלינס (שהציעה לו את החוזה שהושווה) 2. אני לא מבין איך דלונטה ווסט עדיין לא נחטף ע"י אף קבוצה, מדובר ברכז מצויין שהיה מסתדר נהדר לצד קלעי רלוונטי ואף בקבוצה לגיטימית, מלבד קליבלנד אני חושב שמיאמי (לצד ווייד), דנבר (לצד אייברסון) ויוסטון (לצד טימאק ועל חשבון ארון ברוקס ו/או לות'ר הד שהרקטות יכולים לקבל אחלה שחקנים תמורתם בטרייד) היו יכולות להנות מאוד משירותיו. 3. שמועות הטרייד על היינריך תמורת דיאו לא פותרות לי הרבה..., מה שיקגו יעשו עם עוד טווינר שלוקה בקליעה ומה פיניקס יעשו עם היינריך כשנאש מרכז, בל מחזיק בתפקיד הסטופר ההגנתי בקו האחורי וברבוסה הוא האיש השישי שמפציץ מבחוץ... 4. ההחתמה של ריאן גומז במינסוטה גם תמוהה מבחינתי, היא עלולה לעכב משהו את התקדמותו של קורי ברואר בקבוצה (לו צפיתי פריצה מטורפת העונה) ולא מסבירה יותר מדי את הגעתו של רודני קארני, SF כשרוני אחר לקבוצה לאחרונה... שניק.

Or Amit

New member
רק בקשר להערה הראשונה

התכוונתי שקבוצות המקור של מילס ואוזביקי השוו את ההצעות שהם קיבלו מניו אורלינס והקליפרס. לא ניסחתי את עצמי ברור

Or Amit

New member
צודק, טעיתי

על הדרך, הסלטיקס שוב מביעים עניין בדריוס מיילס.

האוזניים של ג'וש סמית' רותחות

יש כל כך הרבה דיבורים עליו בפורומים. בעקרון השמועה אומרת שיש לאטלנטה שתי הצעות לS&T על סמית'. אחת מPOWERHOUSE במערב, והשניה מביג דוג במזרח. המזרחית נראה לי זה דטרויט, לא ברור לי מי המערבית. אני חושב שגולדן סטייט מנסים להביא אליהם את סמית', אבל לא הייתי קורא להם POWERHOUSE. האם קופצ'ק הולך להפתיע את כולם שוב? עוד שמועה היא שברנדן רייט בדרך למיניסוטה שרוצה אותה ב3WAY. ההשערות שוב חוזרות לסמית' ואטלנטה, אבל לא נראה לי. איזה כיף התקופה הזו כשהשמועות חוגגות, ובסוף מתפזר העשן ואין כלום. עוד שמועה נחמדה, ג'ייסון וויליאמס הוצע למכבי תל אביב. (האם כץ מאחורי זה?).

Or Amit

New member
דווקא יכול להיות מעניין

סמית' עם קלקסטון לLA עבור למאר אודום. זה צריך להספיק עבור ההוקס להגיע לפלייאוף וכנראה גם לעבור סיבוב. מהצד השני בקיץ הבא פתאום יורדים לGM הקמצן של אטלנטה 34 מיליון דולר מהפיירול (ביבי ואודום משתכרים 15 כ"א, פאצ'וליה 4) כשאפילו אם מחליטים להשאיר אותם אז המשכורות שלהם כנראה נמוכות בהרבה. על היתרונות ללייקרס אין צורך לדבר.

carmelo

New member
סמית לווריורס?

אני שמעתי שמדובר בחבילה של הארינגטון פלוס ברנדן רייט... הלייקרס יכולים להציע את אודום, שמסיים חוזה - נשארים קמצנים שם באטלנטה...

Or Amit

New member
אם באמת לווריורס

ובאמת רייט אמור לנחות במיני, אני משער שקורי ברואר יגיע לאטלנטה. כלומר סמית' לגולדן סטייט, הארינגטון וברואר לאטלנטה, רייט למינסוטה.

carmelo

New member
נשמע לא הגיוני

מינסוטה הוסיפה בדראפט את קווין לאב לצד אל ג'פרסון, והחתימה מחדש את גומס וסמית. מה שהם צריכים זה סנטר הגנתי, לא עוד כישרון פנים כמו רייט. מנגד, אטלנטה מחזיקה במרווין וויליאמס שהוא יותר סמול מאשר פאוור פורוורד. רייט מחזיק ביותר פוטנציאל כוכבות מאשר ברואר, והורפורד ישלים אותו יופי. אבל היי, יכול להיות שאטלנטה כ"כ מרוצים מהורפורד שהם רוצים גם לצרף את ברואר ואולי בהמשך את נואה...ירכיבו מחדש את הקו הקדמי של פלורידה :)

Or Amit

New member
רק הגבתי למה שעבוד כתב... ../images/Emo13.gif לא ספקולציה שלי

STEVE NASH

New member
כנראה שעוד אחד עוזב את הNBA

ננאד קרסטיץ' סיכם בטריומף ליוברצ'י[דינמו מוסקבה האיזורית]. חבל, קרסטיץ' הראה ניצוצות לפני שנפצע ומהפציעה הוא לא השתקם, כנ"ל לגבי גרבחוסה שחתם בחימקי מוסקבה.

מה לכל הרוחות

הולך עם הליגה הרוסית הזאת?? מה זה צריך להביע?? אחרי צסק"א,דינמו וחימקי,עכשיו גם האזורית מפציצה ברכש?? קיבינימט..שמישהו יתן להם כבר 7 כרטיסים ליורוליג..זה פשוט טירוף!

שחקן מצויין, יש לו מקום ב NBA

שנה שעברה הוא חזר מפציעה קשה ולכן היתה לו עונה לא טובה, אבל עכשיו הוא מתחיל לחזור לכושר של לפני שנתיים שהוא היה שחקן של 16 ו 7 ב NBA

ביינדרינס הגיע לסיכום עם הווריירס

מדובר על הארכת חוזה של 6 שנים בשווי 63 מליון דולר, כשהשנה האחרונה אופציית שחקן. לפי הדיווחים הבחור בדרך לאוקלנד בשביל החתימה הרשמית שתהיה יום שני בארה"ב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תנחומי

לא בגלל שהוא לא שחקן טוב אלה בגלל שהם משלמים לא יותר מידי כסף. מעבר לכך, החוזה הזה עלול לפגוע גם בקבוצות אחרות כמו הבולס (דאנג וגורדון), אטלנטה (ג'וש סמית') ושארלוט (אוקופור). לדעתי הם יכלו לסגור את זה בהרבה פחות.

זה השוק כרגע

וזה לא חוזה כל כך גרוע. בעיקר כי AB צעיר, ועדיין יכול להשתפר. אם הוא יפתח קליעה מחצי מרחק, וישפר את זריקות העונשין, הוא אפילו שווה את זה. הייתי אומר שזה 3 מליון יותר ממה שמגיע לו עכשיו (לעונה), אז יחסית לפויל זה עדיין חוזה טוב. מגורדון ודאנג הבולס לא יצאו בשלום בכל מקרה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה רומז שבידרינס עדיף על גורדון ודאנג?

אף אחד מהם לא שווה 11 לעונה, פשוט הגזמה פראית. מצד שני אני גם חושב שגארנט לא שווה 20 לעונה אז מה אני כבר מבין בנושא הזה?

למעלה