שרשור חדשות

Orenseg

New member
אחרי החתמת צ'ילדרס, הסוכנים האחרים החלו לעבוד

הסוכן של קרל לאנדרי סיפר אתמול ברשת טלויזיה מקומית בטקסס שיש לשחקן "כמה הצעות רציניות מעבר לים". עיתון בסלובניה פרסם שסשה וויאצ'יץ' שוקל לחזור לאירופה וקיבל הצעות גדולות מקבוצות מספרד, רוסיה ויוון. אני חושב שהסיכויים של וויאצ'יץ' לקבל הצעה רצינית יותר מבוססים, בגלל שהסוכן שלו (ביל דאפי) מקושר יחסית באירופה ומייצג בין היתר את מתיאס סמודיש (צסק"א), לואיס בולוק ואקסל הארוול (ריאל) וגוראן דראגיץ' (טאו). גם לקריסטיץ' "יש כמה אופציות טובות", לפי הסוכן שלו (מארק קורנסטיין, הסוכן של בוסטיאן נאכבר שעזב את הנטס וחתם בדינמו מוסקבה מוקדם יותר השבוע). לדעתי גם הוא בדרך חזרה ליבשת הישנה. ועוד כמה חדשות: חורחה גרבאחוסה הצטרף לחברו מהראפטורס קרלוס דלפינו בחימקי מוסקבה, והופך לשחקן הNBA השלישי שחותם במוסקבה השבוע. רויאל איבי (שיחק העונה בבאקס) חתם לעונה בפילי על חוזה מינימום. הנטס מעוניינים בקארים ראש. הסלטיקס מצפים מטוני אלן להכנס לנעליים של ג'יימס פוזי ג'נרו פארגו רוצה הצעת חוזה ל3 עונות, וזכה לעניין מכמה קבוצות בליגה. רוברט הורי לא יחזור לספרס. לוולבס יהיו 4 בחירות סיבוב ראשון בדראפט 2009, ומחפשים להעביר כמה מהן בטרייד תמורת שחקנים.

תום116

New member
איזה בלבול מוח

אחרי שהגיע לגמר ה-NBA ונתן פליאוף לא רע, סאשה יחזור לאירופה? אחד הדברים המטומטמים ששמעתי.

Orenseg

New member
אחד המטומטמים?

זכותו לחזור לאירופה אם הוא רוצה. הוא אמנם חתם מחדש, אבל אם היה בוחר לנצל את ההגעה שלו לגמר (לא שאני חושב שהוא נתן איזה גמר הירואי, 8 נקודות ב39% מהשדה והחנקות רצינית זה ממש לא הירואי) כדי לקבל חוזה מנופח באירופה - בNBA הוא לא היה מקבל חוזה גבוה מMLE כמובן - זה היה מהלך לגיטימי. יכול להיות שהוא בחר לנצל את המומנטום של נחיתת צ'ילדרס בפיראוס כדי ללחוץ את הלייקרס ולהגדיל את ההצעה שלהם. מהלך נהדר של הסוכן שלו, אם זה נכון.

תום116

New member
מה שהוא יכול לקבל ב-NBA

הוא בחיים לא יוכל לקבל באירופה לא משנה מה. הוא נמצא בקבוצה צעירה שאמורה ללכת בשנים הקרובות שוב עד הסוף. טיפשי מצידו לעזוב.

חדשות מהלילה

הווריירס החתימו את אליס לחוזה של 6 שנים בסך 66 מליון. REALGM מדווחים אומנם שהעסק רחוק מלהיות סגור, אבל לפי הCONTRACOASTTIMES החוזה חתום וסגור. בנוסף, לאחר שאוונס התחרט ורצה יותר כסף, הווריירס השוו את ההצעה של הקליפרס על אזבוקי, והחזירו אותו לקבוצה. הווריירס גם החתימו את ריצ'רד הנדריקס, בחירת הסיבוב השני שלהם, על חוזה. הסיקרס החתימו את רואיל אייבי, ששיחק במילווקי בשנה שעברה, על חוזה מינימום לשנתיים. הקינגס החתימו את בובי בראון על חוזה דומה. הניקס החתימו את אנתוני רוברסון (ששיחק זמן קצר מאוד בירושלים).

the mnm factor

New member
עכשיו גם לגביי דלונטה ווסט יש שמועו

ת מאירופה... אין ספק שאם בשנה שעברה הדבר החם היה הסלטיקס אז השנה זה השמועות מאירופה ודווקא השממון בNBA.

Oxycodone

New member
יאללה למה רק דטרויט לא עושים טרייד ?

יש שמועות על רון ארטסט לדטרויט אבל לא נראה לי שזה יקרה. הייתי רוצה טרייד של ריפ ופרינס תמורת ג'ו ג'ונסון וג'וש סמית

למה?..

קודם כל פרינס משחק 3 ובטרייד כזה לא יהיה לך 3.. דבר שני אין השוואה בין המילטון לג'ו ג'ו..המילטון הרבה עדיף עליו..

Oxycodone

New member
גם גוש סמית יכול לשחק בעמדה 3

וההוקס בחיים לא יסכימו לטרייד כזה. גו גונסון הוא אחד ה sg הכי טובים בליגה. אם ריפ היה יותר צעיר הוא היה יותר טוב

למעלה