שרשור חדשות

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gifשירה../images/Emo2.gifאת רוקדת?!

אני מכירה אותך מפורום טב"ע והאלופה
ברוכה הבאה

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifברוכה הבאה:]

הקטע של ההיפ הופ לא מעליב, הוא מזלזל.. זה אשכרה קשה ולא לכולם יש את זה
זה אחד הסגנונות הכי אנרגטיים שיש. מה שאת אומרת סך הכל מזלזל בעבודה של אחרים כאן. לא לדבר סתם.

XxX shusha XxX

New member
מממ..

אולי זה נשמע ככה אבל זה ממש לא בא ממקום של זילזול הרבה חברים שלי רוקדים היפ הופ אבל אני לא אוהבת ולא מתחברת לסוג ריקוד הזה.. BTW- בני כמה פה כולם?

היי שיר

קודם כל ברוכה הבאה...אנחנו דומות במלא דברים חחח גם בשבילי הריקוד הוא כל החיים(בעצם לכל אלה שנמצאים בפורום החביב שלנו) גם אני לא מתחברת להיפ הופ בגרוש...כאילו זה נחדמ לראות אבל אני לא אוהבת לרקוד את זה... וראיתי שבחתימה שלך יש "בשר=רצח"....גמני צמחונית גאה!!! השתלבות נעימה...ונראה אותך בכרמיאל!! נשיקות

XxX shusha XxX

New member
מגניב..

אנחנו באמת מאוד דומות.. צמחוני זה הכי טוב שיש! בת כמה את? איפה את רוקדת?

הכי הכי שיש!!

אני בת 15 ו 5 חודשים..רוקדת בסטודיו מדהים בשוהם(חור תקוע ליד נתב"ג).. קלאסי,פוינט וג'אז(להקה)

דנה תגידי שזה לא נכון!!!

חור תקוע ליד נתב"ג זה התיאור הכי טוב שמצאתי לתאר את היישוב החמדמד שלנו!!!

Nעיין

New member
../images/Emo207.gif

אני פה כבר כמה זמן.... לא ידעתי שאני אמורה להציג את עצמי באופן רשמי.... קבלו ת'חתימה...
אני רוקדת מגיל 4: ג'אז, פאנקי, היפ- הופ, מודרני, טכניקה וקלאסי. הייתי שנה גם בהתעמלות קרקע- נחמד, אבל אין על ריקוד. רק מתחילת השנה נפתח שיעור פוינט בסטודיו שלי, אז הצטרפתי- גרם לי לחשוב "חבל שלא עשיתי את זה קודם". יש הרבה שמחפשים את הפורום הזה, אבל מחפשים תחת השמות: ריקוד/ בלט/ dancing... ככה אני הייתי לפחות....
באמת אחלה פורום... חג שמח!

רקדניתה

New member
לדעתי הגעת למקום הלא נכון זה הכל

יש מלא מורים רובם גרועים ומשעממים...

תקשיבי....

זה לא שהמורה שלי גרועה, אני הייתי במלא שיעורי בלט עם הרבה מורים גם. אני פשוט לא הכי אוהבת את זה בעולם , מותר לי נכון? נכון.

למעלה