שרשור חדשות

חדשה.

אמ אני יעל בקרוב בת 15, רוקדת הרבה הרבה מודרני ולצערי גם קלאסי P: וזהו זה...מקווה להשתלב, יעל.

XxX shusha XxX

New member
חדשה =]

היי.. אני שיר בת 14.. לא ידעתי שיש פורום למחול.. אם הייתי יודעת מזמן הייתי נכנסת.. ריקוד- זה החיים שלי! וכל מי שמכיר אותי יודע את זה.. אני רוקדת את רוב הסגונות חוץ מהיפ הופ ודברים בסגנון שנראים לי סגנונות די שטותיים בלי להעליב או משו.. פשוט יש סגנונות הרבה יותר יפים.. אני רוקדת בלהקה בבאר שבע (ששם אני גם גרה..) הייתי כבר בפסטיבל מחול בהונגריה ואני נוסעת השנה לפסטיבל ביוון.. ואנחנו נוסעים גם לכרמיאל כל שנה.. -זהו- סוף המגילה..

shirkan21

New member
חדשה פה../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif../images/Emo41.gif|../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

קוראים לי שירה ואני בת 14. אני כבר בערך שבוע קוראת פה,והיום החלטתי להציג את עצמי. אז אני גרה בכפר סבא,ואני רוקדת כבר מגיל 5 ג'אז(זו השנה התשיעית שלי
),וארבע שנים בלט. אני נמצאת גם בפורומים:האלופה,טלנובלה בע"מ,מכושפות,ואני מנהלת את הקומונה של לירון וייסמן.
אני מאוד אוהבת לרקוד,ואני לא חושבת שאני אפסיק אף פעם. מקווה שאני אשתלב פה
שירה

dance11

New member
שלום אנשים!!!! (חדשה)

שלום ...קוראים לי יובל אני בת 15 אני אוהבת לרקוד כמובן אני רוקדת כבר תשע שנים...ג'אז שש שנים קלאסי מודרני קומפוזיציה ופלמנקו.. מקווה להשתלב!!!

Beat Girl

New member
חדשה../images/Emo140.gif

שלום,קוראים לי איילה, אני בת 14 וחצי מרחובות. אני לא רוקדת בעצמי אבל אוהבת מאוד ריקוד בעקבות נולד לרקוד,בעיקר קלאסי ומודרני.
אני מקווה שתקבלו אותי למרות חוסר הידע שלי:S איילה.

מעיינלה

New member
בננוותת...

סורי שאני משגעת אותכן עם השמות.... חחח..זהוו החלטתיי..חחח מי שרוצה להכיר אותי אז... אני בת 15 וחצי משוהם...בצדמבר אני בת 16..וואי איזה גדולה..חחחח סתם...

Loony Moony

New member
פשש יפה לך

אני ענבל בת 14 מהמרכז.. ריקוד זה החיים של כולם פה בערך- אין זה אחד הדברים שאני יותר אוהבת לעשות! את הולכת לקורס כלשהו בקיץ?

Loony Moony

New member
היי יובל!

אני ענבל בת 14, רוקדת מעט יחסית לאחרות פה- 4 שנים- קלאסי, ג'אז ופולקלור. בטוחה שתשתלבי מהר! מסנג'ר אם את רוצה [email protected] (אימייל מטומטם, אני יודעת
)

צ'וץ' שלי!!

אנשים!! זאת החברה הכי הכי בעולם שילייי!! להתנהג אליה יפה!! מאמי מתה עלייך...ואל תתלהבי אני יותר גדולה ממך ב-4 ימים!! אוהבתותך!!

mizid

New member
היי! מעייני, ממצב?

גמאני בת 15 וחצי משוהם, לומדת בשכבה עם מעיינלה ועם רקדנית בובדית ודנדוש בע"מ... ברוך הבא מאמי! השתלבות מהירה ונעימה בפורום

חח אני בספטמבר [בת 16../images/Emo3.gif]../images/Emo110.gif

ברוכה הבאה
אני לירון ממודיעין

למעלה