שרשור חדשות חדש

Reutk

Active member
זה לא משנה הוא ימצא קבוצה גם ככה.

בנתיים לפי woj הסלטיק והסאנס מעוניינות.

סתם בולשיט נראה לי

קודם כל מוזר אם ילך לסלטיקס אחרי שניסו לעשות לו סיכול ממוקד.. נשמע לי לא הגיוני בעליל.
ולמה בכלל שקבוצה כלשהיא תרצה אותו ותיקח סיכון עם זה? הרי אף אחד לא יודע מה הכושר קליעה שלו עכשיו אחרי הפציעה

Reutk

Active member
טוב זה woj אי אפשר לדעת אצלו.

הוא טוען שהם רוצים את לאב ומעוניינים גם בפירס. כאילו אם הם ישיגו את לאב יש סיכוי טוב שהם יצליחו להחזיר לעצמם גם את פריס. מעניין מה אוהדי הסלטיקס חושבים על הרעיון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד כמה ידיעות מעניינות מהלילה

דיוויד ווסט יצא מהחוזה עם אינדי ויהפוך לשחקן חופשי.
&nbsp
גם קווין לאב החליט לצאת מהחוזה.
&nbsp
בעקבות היציאה של מונטה אליס מהחוזה עם דאלאס, הם סימנו להם למטרה את דני גרין.
&nbsp
הקינס מצאו תוכנית גיבוי לקאזינס?
לפי הדיווחים הם מעוניינים בלא אחר מאשר ג'וואל מקגי...ושיהיה להם בהצלחה

&nbsp
&nbsp

הקינגס גורמים לי לחשוב שכל אחד יכול לנהל קבוצת NBA

קראתי לפני כמה שעות גם שהם רוצים לעשות איזה טרייד על גיי או משהו כזה כדי להנחית את רונדו בסופו של דבר(WTF?)

גרין יכול להתאים מאוד לדאלאס

והאמת לכל קבוצה. יכול לשמור כמעט על כל שחקן בעמדות 1-3, וקלעי קאטץ' אנד שוט מאוד טוב. כל עוד אתה לא מחפש מישהו שייצור לך התקפה מאפס הוא משתלב כמעט בכל הרכב ובשלוש עמדות. מאוד מעניין לראות כמה הוא יקבל בקיץ, כי תמיד יש את החשש שהוא שחקן של שיטה ולא יצליח מחוץ לס"א, למרות שנראה שהיכולות שלו אמורות להתאים להמון סיטואציות.

Executioner

New member
טרייד בסדר גודל בינוני-גדול

יש דיווחים שניקולס באטום עושה את דרכו מפורטלנד לשארלוט בתמורה לוונלה וג'רלד הנדרסון שיעברו לפורטלנד

OrEl74

Well-known member
מנהל
טרייד מפתיע

באטום הוא בערך השחקן האחרון שהייתי מהמר שפורטלנד יוותרו עליו.
&nbsp
ההורנטס גם שולחים את מאט בארנס שהם רק עכשיו קיבלו ל-OKC בתמורה לג'רמי לאמב
טרייד מעולה לשני הצדדים.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה כנראה נכון

אבל נראה לי שהם גם עושים מאמצים להשתפר כדי להשאיר את אל ג'פרסון בקבוצה.
&nbsp
ת'כלס הם עשו מהלכים ממש נחמדים בינתיים בהביאו גיבויים טובים לג'פרסון ולקמבה ווקר (לאמב והוז)
עכשיו גם מפרסמים שהם מחפשים טרייד על קודי זלר.
&nbsp

Executioner

New member
המהלכים כשלעצמם טובים

אבל קצת עצוב לראות שגם אחרי המהלכים האלה זו כנראה קבוצה שתאבק על להכנס לפלייאוף מהמזרח. יש להם גם את הבחירה התשיעית...שארלוט תהיה קבוצה מעניינת.

ofer1732

New member
באמת מהלכים טובים

הוסיפו קליעה מרחוק שמאוד הייתה חסרה להם (באטום והוז) ונפטרו מהערס האנוכי (סטיבנסון), גם לאמב שבינתיים רק נכשל באוקלהומה עדיין צעיר ואולי במקום חדש עם מאמן חדש ובלי הלחץ של "ויתרנו על הארדן בשבילך" יצליח להראות שמקומו בליגה, הימור יפה שלא עלה להם כלום.

קבוצה שתאבק על להיכנס לפלייאוף?, זה מה שהם היו שנה שעברה ועכשיו השתדרגו משמעותית, לדעתי הם אמורים בכל מקרה להיות בפלייאוף ואם דברים יסתדרו אולי גם להיאבק על ביתיות.

טוב, בעונת 2013/14 הם הגיעו לפלייאוף

ואז חשבנו שהם שידרגו בקיץ האחרון ופתאום הם סיימו 11 במזרח, אז שום דבר לא מובטח בקבוצה הזאת.

ofer1732

New member
וואו, פורטלנד הולכים לריבילד?

הנדרסון לא נותן עשירית ממה שבאטום נותן ו-וונלה הוא ילד שעדיין לא ברור מה יצא ממנו ויותר השקעה לעתיד, זה חילוש רציני לבלייזרס כשברקע עדיין יש עזיבה אפשרית של אולדרידג' ומת'יוז (ואפללו שדי בודאות עוזב), הטרייד הזה גורם לי לחשוב שבפורטלנד הגיעו למסקנה שהם לא הולכים להילחם על אליפות עם הסגל הנוכחי (או שהם יודעים שהם כבר לא יצליחו לשמור עליו, אולדרידג' מאוד מבוקש בליגה ומתיוז' דורש 15M לשנה) והגיע הזמן לעשות צעד אחורה ולנסות לצבור נכסים לעתיד.

botend

New member
ככה זה נראה. אבל אם כבר ריבילד

אז עד הסוף.
מישהו אמר דמיאן לילארד ללייקרס תמורת בחירה מס' 2?

אומרים שהם ייתאמצו מאוד בקיץ להחתים אותו על הארכת חוזה

כנראה שהוא הפיסה שהם מתכננים לבנות סביבה את הקבוצה הבאה. נשמע כמו החלטה הגיונית, אין צורך במכירת חיסול מוחלטת.

למעלה