שרשור חדשות חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
שרשור חדשות חדש

כצפוי, הקאבס יממשו את האופציה על מוזגוב לעונה הבאה.

הפיסטונס משלימים עם העובדה שמונרו לא יחזור אליהם ויחפש לעצמו קבוצה אחרת.

למרות שטד יאנג החליט לצאת מהחוזה עם הנטס, הם מקווים להחתים אותו מחדש על חוזה משודרג.

לעומת זאת, הנטס מחפשים טרייד על מייסון פלאמלי.

ג'ורג' קארל מכחיש בתוקף את העובדה שהוא רוצה טרייד על קאזינס אבל יחד עם זאת הוא אומר שהוא לא יודע עד כמה קאזינס באמת מחוייב לקבוצה ולפי השמועות האחרונות, קאזינס בכלל היה זה שביקש טרייד כבר לפני חודש.
במקביל הסלטיקס מנסים לשכנע את הקינגס לטרייד שיעביר אלייהם את בוגי, לא הבנתי מה הם מציעים בתמורה.

ג'רד סולינגר עושה תרגילי ריצה אינטנסיביים במטרה להגיע לעונה הבאה בכושר גופני טוב יותר.

בדאלאס שוקלים לבצע טרייד על מונטה אליס מחשש שהוא יחליט לממש את אופציה השחקן ולצאת מהחוזה.

לסיום...
אנדרי קירילנקו הודיע רישמית על פרישה מכדורסל...נתגעגע?

TheReturn23

New member
טוב בלאט נשאר זה בטוח

ההחתמה של מוזגוב רומזת שבלאט נשאר 100 אחוז
בתכלס כוחו של לברון מוגבל מה הוא כבר יכול לעשות לעזוב שוב? הוא יצא רע עוד יותר אין לא ברירה אלה להשאיר גם אם בלאט לא מוצא חן בעניו, בהנהלה יודעים שלברון לא יכול להציב אולטימטום הוא לא יעזוב שוב אחרי עונה.

MvP4

New member
קליבלנד חייבים להביא 2 איכותי במקום שאמפרט או ג'יי אר

כל הגמר הזה לא הרגשת שאפשר לסמוך עליהם.
כל השאר בסדר לדעתי. מה שהם עשו היה מדהים בהתחשב בזה שלאב ואירווינג היו פצועים , לדעתי אין שום סיבה לפרק את החבילה הם עשו עונה נהדרת.

מה הקשר?

לקליבלנד הייתה אופציית קבוצה עליו ל5 מיל' בעונה הבאה. לא היה שום סיכוי שהם לא היו לוקחים אותה, בלי שום קשר לבלאט, זה אחלה חוזה בשביל מה שהוא מביא לך. הסימנים מראים שבלאט עומד להישאר, אבל אין שום קשר לאופציה על מוזגוב שהיו לוקחים אותה גם אם בלאט היה מפוטר

NETANELD

New member
בדיוק באמבי, 5 מיל' זה מחיר מציאה

כמעט חצי חינם, בשוק היו מציעים לו 8-10 בלי למצמץ , אמנם הוא השחקן שמן הסתם הכי מחובר לבלאט אבל אין קשר בין ההחתמה להשארות של בלאט.

fatnoam

Active member
לאליס היתה אופציית שחקן והוא ויתר עליה

והוא רוצה לנסות את הפרי אייג'נסי
&nbsp
לא מאשים אותו, עם הסוף עונה המעפן במאבריקס וכל הסיפור עם רונדו גם לי יש תחושה שהסגל הנוכחי ממש מיצה את עצמו.
&nbsp
מעניין אם מונטה יקבל הזדמנות בקונטנדרית, או קבוצה שרוצה להיות קונטנדרית.

rapgamer4ever

New member
הוא יכול להוסיף לאינדיאנה לדעתי

וויד ומיאמי במלחמה קרה, לפוחת כך זה מרגיש. כל יום יש דיווחים מסוג "וויד מתעניין בקבוצה X" ועכשיו גם "מיאמי מתעניינת בשוטינג גארד Y".
שהסוכנים יתפשרו איפשהו באמצע ונסיים את הסאגה הזאת. אני לא ממש מעריץ של וויד אבל המו"מ התקשורתי הזה לא עושה טוב לאף אחד.

יש הרבה mind games בין וויד להיט כרגע

זה החריף כשוויד אמר בשידור בפיינלס "כששיחקתי במיאמי..." והמשיך כשראו את אבא שלו לובש קבוצה של קליבלנד באיזה אירוע..
אני מניח שהחוזה של דראגיץ' 80 מליון ל5 שנים רק הטריף אותו עוד יותר עכשיו

בהקשר של דראגיץ', שווה לשים לב ש-80 מיל' ל-5 שנים זה לא משהו

אם קבוצה שהיא לא מיאמי תציע לו מקסימום זה יוצא בערך 85 מיל' ל-4 שנים. כלומר יותר כסף ופחות שנה.המקסימום ממיאמי זה יותר מ-100 מיליון ל-5 שנים כלומר הוא "מוותר" על יותר מ-20 מיליון אם הוא לוקח את החוזה הזה וזה אחרי שהדיבור היה שמיאמי הבטיחו לו מקסימום אחרי הטרייד. יכול להיות שהוא יתפשר על זה אבל הוא לא ישמח לעשות את זה בכלל. בעיני יותר סביר שהוא ייקח 80 מיל' ל-4 שנים מהלייקרס או משו.

אה, הבנתי.

אמממ טוב, זה עדיין מתקשר לזה כי הם דראגיץ' מחליט לחתוך או שהוא מחליט שהוא מוכן לקבל רק את ה-100 זה מאוד משפיע לע הסיטואציה עם וויד. לפי מה שהבנתי, כרגע מיאמי מקווים שוויד ייקח באזור ה-10 כדי לעשות הנחת מועדון והוא לא מעוניין לקחת סכום כזה ועכשיו מחכים להצעה האמיתית שיכולה להגיע רשמית רק ב-1 ליולי.

fatnoam

Active member
דאמבי מההודעות שלך אפשר לחשוב שלדעתך דראגיץ' שווה מקס

אני חושב שהוא טוב, אבל בוא לא נגזים. ששחקנים כמו לאוסון או הולידיי מרוויחים 11 מליון לעונה, אין שום סיבה לשלם מקסימום לדראגיץ'... גם אם הוא יותר טוב מהם, זה לא כזה הבדל ששווה את הכסף...
&nbsp
הוא לא פול \ ווסטברוק...

זה לא מה שאני חושב, זה מה שהוא חושב

וזה גם מה שמיאמי אמרו לו ממש לא מזמן. חוצמזה עם הקפיצה של התקרה זה יהיה דיל די טוב בעוד שנה-שנתיים (לא ה-100 ממיאמי אלא ה-80+ מהלייקרס).
&nbsp
חוצמזה, אני חושב שהוא רמה מעל לאוסון והולידיי.

fatnoam

Active member
הוא בהחלט רמה מעל לאוסון והולידיי

אבל רמה אחת זה לא הפרש כזה מוגזם במשכורת. הולידיי מרוויח 44 ל-4. הצעת לדראגיץ' 80 ל-4. יש הבדל בינהם, אבל הוא בטח לא 9 מליון לעונה. בעוד 9 מליון אתה יכול להביא איזה אפללו, ואני חושב שזה די ודאי שהולידיי+ אפללו > דראגיץ'.
&nbsp
ועדיין לא נכנס הסכם הטלויזיה החדש...

rapgamer4ever

New member
אני אפילו לא חושב שהוא רמה מעליהם

אני חושב שהולידיי ולואסון הם רכזים פותחים ממוצעים בליגה. דראגיץ' נניח "מעל הממוצע" אבל לא כוכב או שחקן ששייך לדרג השני של הרכזים. הייתי מעריך שההבדל ביניהם הוא "חצי מדרגה".
היתרון שלו על פניהם הוא שדראגיץ' יכול לשחק גם בעמדה 2, מה שהופך אותו למצרך יותר מבוקש בליגה. עדיין אני מסכים איתך ש-80 מליון דולר ל-4 שנים זה אוברפיי, אפילו שהתקרה קופצת. 70 ל-4 שנים נשמע לי ריאלי.

rapgamer4ever

New member
כן, קצת אנדרפיי. הייתי מתמחר אותו אולי ב-85 ל-5 שנים

עוד 5 שנים מהיום הוא יהיה בן 34, זו גם נקודה שצריך להתייחס אליה בחוזה ארוך טווח.

למעלה