שרשור חדשות חדש

ענית לעצמך, הם כבר יודעים שאולדריג' לא נשאר.

אחרת אין היגיון קלוש בהחלטה הניהולית הזו.
&nbsp

, מעניין מאוד אם יגיע לספרס

הוא יהיה חופשי מוגבל (2016), הם יציעו לו סופר מקס

והוא ייקח בלי לחשוב פעמיים. לא מוותרים על 100 מיליון דולר.

rapgamer4ever

New member
סופר מקסימום ללילארד זו גם גלולה שלא קל לבלוע

הוא כמעט ולא השתפר מעונת הרוקי. אתה יודע מה תקבל ממנו וזה לא משהו ששווה סופר מקס.
מצד שני אולי בעונה הקרובה כבעל הבית הבלעדי נראה אותו מתפוצץ התקפית או לחילופין משפר קצת את ההגנה שלו.

לא יודע, עם הקפיצה הכפולה בתקרה (החוזה ייחתם אחרי הראשונה)

זאת תהיה עסקה טובה.
&nbsp
לילארד גם עכשיו הוא אחד מהטופ 30 בליגה בקלות, כנראה שקצת יותר. נכון שהוא לא השתפר בהגנה אבל הוא בחור חכם שעובד קשה, נראלי שהוא יהיה סביר בסוף, למרות שזה לא ראינו ממנו שיפור כבר שנתיים מעט מדאיג.

fatnoam

Active member
לי הוא מזכיר את בילאפס בהתקפה

רק קצת יותר מהיר וחודר לסל. כשיתבגר הוא יהיה קילר אמיתי. כבר עכשיו אחד משחקני הקלאץ׳ הטובים בליגה. היתה לו שנה פחות טובה והוא צריך בחירת זריקות נבונה יותר, אבל הוא בהחלט יהיה מהטופ 5 רכזים בליגה בעשור הקרוב.

עשור זה אולי קצת קיצוני לבחור בן 25 שמתבסס על אתלטיות,

אבל ב4-5-6 שנים הבאות זה נשמע לי סביר. אני רואה את הדמיון לבילאפס, שגם מאוד אהב לקחת שלשות בתחילת שעון והיה קלעי קטלני אבל אני חושב שהגדולה האמיתית של צ'ונסי, למרות השלשות דאגר האלה שלא תמיד היה צריך לקחת, הייתה קבלת ההחלטות המעולה שלו בכל נושא אחר. למי להעביר את הכדור, ומתי. מתי הוא צריך לקלוע ומתי הוא צריך למסור. מתי צריך להגביר את הקצב ומתי לשחק לאט. אני מקווה שגם לילארד יילמד את הדברים האלה כי מבחינת כישרון הוא מאוד גבוה.

אני חושב שמבחינת השוואות, שלילארד הוא פשוט גרסא פחות טובה (משמעותית) של קארי. הייתה לו עונה לא כל כך טובה משלוש אבל הוא יכול לעלות לזריקה אחרי קרוסאובר או פיק כמו הטובים שבהם (חוץ מקארי). יש לו שליטה טובה בכדור והוא יודע לחדור. יותר אקספלוסיבי אבל פינישר פחות טוב מקארי. לא עושה משחק גדול אבל יודע למסור. יובל דיבר על זה מוקדם יותר השנה, ואני כנראה מסכים איתו שאין אף תחום מסויים במשחק שלילארד עדיף בו על קארי.

Enrique romero

New member
טרייד מעניין של שארלוט, בהנחה שמצב תקרת השכר שלהם טוב

והם מצליחים להנחית איזה טייסון צ'נדלר או היברט ושחקן שישי קלעי טוב (מישהו אמר קרופורד?) פתאום אתה מקבל חמישיה של קמבה-באטום-גילכריסט-ביג אל- טייסון\היברט ביחד עם ספסל סביר. על פניו נראית כמו קבוצה שיכולה לעשות צרות לכל אחת במזרח חוץ מקליבלנד.

לגבי פורטלנד, נראה שהם השלימו עם זה שאולדריג' הולך לעזוב והולכים לריבילד, או שיש להם מידע סודי שוונלה הולך להתפתח לאולסטאר עתידי P:

למעלה