שרשור חדשות חדש

rapgamer4ever

New member
אני מבין את מקור חילוקי הדעות

אני חושב שפורטלנד צריכה לשאוף גבוה כבר השנה. אתה לא. לא מעניין אותי הגיל והותק של אלו שאני משווה אותם לאלדריג'... אלה היריבים שלו כרגע והוא פחות טוב מהם כרגע. אני מסכים שאפשרי ויותר מאפשרי שהוא יהיה טוב כמותם ואולי יותר מתישהו, אבל אני לא רואה את זה קורה השנה. אני גם בהחלט רואה מצב בו אודן נהיה השחקן השלישי ואולי יותר בחשיבותו בקבוצה, אבל לא בשנה הבאה. הנה אנחנו מסכימים- זה כרגע לא יכול להספיק ליותר ממקסימום לעבור סיבוב פלייאוף אחד. העניין שהבלייזרס לא ממשכנים שום עתיד עם טרייד. אין להם מה לעשות עם כ"כ הרבה שחקנים מוכשרים, פשוט אין. יש להם איזה 8 שחקנים טובים מתחת לגיל 26. יש לך את רוי-אלדריג'-אודן שכל אחד ישחק הרבה דקות... והשאר שחקנים ראויים אבל אין דרך לתת להם להתבטא. זה שרודי לא מרוצה זו רק ההתחלה, עם הזמן הצעירים האלה יהיו יותר ויותר טובים וידרשו בצדק לשחק, בבלייזרס פשוט לא יהיה מקום. לצמצם את הרוטציה ל-8 שחקנים טובים יותר זה לא למשכן את העתיד אלא לשפר את הקבוצה עם פגיעה מינימלית עד לא קיימת בעתיד. אני בטוח, פשוט בטוח, שאם פורטלנד תישאר במתכונת הנוכחית ולא תביא שם גדול, היא לא תיקח אליפות. כי היא צריכה עוד איזה 3 שנים כדי להגיע לרמת היכולת הנדרשת (בהנחה שאודן יממש חלק מהפוטנציאל, שזה גם סימן שאלה), ופשוט אין דוגמאות לקבוצות כאלה שחיכו כ"כ הרבה זמן והצליחו. אני לא אומר שהמצב זהה, אבל גם יוטה והבייבי בולס חיכו וחיכו ולא יצא להם מזה כלום. פורטלנד כן תשתפר, אבל לא מספיק. אני מציע לא לחכות ולהשתפר כבר היום. נסיון פלייאוף שווה יותר מעוד וובסטר על הספסל.

carmelo

New member
תלוי מה זה אומר לשאוף גבוה

ברור שלאור המאזן שלנו בעונה האחרונה, כל דבר פחות יהיה מאכזב. העניין הוא שכרגע הלייקרס, הספרס ודנבר התחזקו יותר מאיתנו, כנ"ל דאלאס. אז קודם כל המטרה תהיה להתברג בפלייאוף עם יתרון ביתיות ומאצ'-אפ פחות קשה מהרוקטס של השנה האחרונה. כמובן שגם הדרך חשובה - פחות להתבסס על רוי, לשחק יותר על אודן, לשחק קשוח יותר... לכמה זה יספיק, זה אני אחליט כשיגיע הפלייאוף. אפשר בעצם להגיע עד גמר המערב אם לא נתקלים בספרס או הלייקרס בדרך. אני בהחלט רואה מצב שאודן יהיה לפחות השחקן השלישי בחשיבותו בקבוצה. במיוחד אם הרכש החדש שנביא לא יהיה נוצץ במיוחד. יש את רוי, שהוא מס' 1 כמובן. אלדריג' הוא אופציה מס' 2 בהתקפה כרגע. אבל אודן בהחלט אמור להיות אופציה שלישית או אף שניה, ואם אתה מדבר על חשיבות בכללי, אז האימפקט שלו בהגנה עשוי לתת לו את האדג' ביחס לאלדריג'. זה גם תלוי מי יהיה המחליף של אלדריג', כי בינתיים לאודן יש מחליף לא רע בכלל... אתה מדבר על צימצום הרוטציה ל8 שחקנים טובים יותר...שים לב שאני דיברתי על רוטציית 7 שחקנים היפותטית, באיילס-רוי-באטום-אלדריג'-אודן-רודי-מילסאפ. ויתור על אחד מהשישה (נתעלם לרגע ממילסאפ שכנראה לא יגיע בכלל...) הוא בין ה"לא-יעלה-על-הדעת" (רוי ואודן) לבין "רק-תמורת-חתיכת-הצעה". אם אנחנו צריכים עוד 3 שנים כדי להגיע לרמת היכולת הנדרשת, זה רק מחזק את הטענה שלי שעדיף לתת לשלד הצעיר להתפתח ביחד במהלך שלוש השנים האלה. שוב, אפשר להתחזק עד אז - אמרתי כבר שוובסטר אקספנדבל אם יגיע סמול אחר נוסף על באטום. מה שקרה עם הבייבי בולס זה פיאסקו דראפט + קיץ 2006 שאני יכול לפתוח עליו דיון נפרד...והג'אז מעולם לא החזיקו בשלד צעיר ומבטיח כמו שלנו. להיפך, הם השיגו שחקן צעיר אחד ותותח, ששדרג את הקבוצה הקיימת שהורכבה משחקנים בשיאם - בוזר, אוקור, קירילנקו (בתיאוריה הוא גם היה אמור להשתדרג...). אכן חסר להם תותח נוסף בכנפיים, אבל חוץ מזה היו להם כמה חולשות בולטות - הקליעה משלוש, הגנת הפנים...

GIOVANINI

New member
מישהו יכול לעשות לי סדר אצל הבולס

מי הולך בטוח ? מי בא בטוח? ומה השמועות שיש בנתיים על הבולס אני רק יודע שבן גורדון בטוח עוזב ועובר לדטרויט

STEVE NASH

New member
זה השינוי היחידי שהם עשו עד עכשיו

אבל היו דיבורים על טרייד שיעביר גם את טיירוס תומאס (ליוטה) וגם את קירק היינריך (לפורטלנד) תמורת קרלוס בוזר.. הבלייזרס סירבו להוסיף את בייליס לעסקה. בטוח יהיו שם עוד שינויים, בוזר כרגע הוא השם החם שהבולס מעוניינים בו.

Or Amit

New member
כמה מהיום

שון ליווינגסטון ישחק עבור OKC בליגת הקיץ, אך לא ישחק במשחק B2B.
כרמלו אנתוני הודיע שהוא מעוניין להשאר עם הנאגטס, וירצה לפתוח במו"מ להארכת חוזהו כבר הקיץ
במקביל הבלייזרס מתקשים להגיע להארכת חוזה עם ברנדון רוי
הניקס בדיבורים עם פילי על S&T עבור אנדרה מילר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מישהו יודע מה קורה עם אודום?

אני לא רואה שמדברים עליו יותר מידי למרות שהוא עדיין לא חתם בלייקרס וזה אומר שהוא שחקן חופשי נכון לעכשיו.

Or Amit

New member
הגישו לו הצעה (+ עוד חדשות)

הלייקרס נתנו לו הצעה על סך 'קצת יותר מ8 מיליון' והם מצפים לסגור איתו בימים הקרובים. חוץ מזה:
הראפטורס החתימו את ג'ארט ג'ק על הצעה של 20 M ל-4 שנים. לפייסרס יש שבוע להשוות.
קליבלנד מחפשים פורוורד נוסף לרוטציה שלהם. השמות שעלו: בארנס, קלייז'ה ואפילו להחזיר את וולי.
אהרון אפללו אולי בדרך לדנבר. דטרויט מחפשים לשחרר קצת שכר ודנבר מחפשים למלא את העמדה 2 אחרי העזיבה של ג'ונס. (אגב, את זה אני כותב מזיכרון. אני לא מוצא עכשיו את המקור שבו ראיתי את זה, ככה שיש מצב שחלמתי את זה) - אוקיי, מצאתי את המקור. הדנבר פוסט.
אורלנדו מחפשים להוסיף שחקן כנף, ומתמקדים כרגע בבוגאנס, מרקיז דניאלס או וון וופר (שהודיע שההחתמה של אריזה סוגרת לו את הדלת חזרה ליוסטון)
ראשארד מקנטס לפי הדיווחים בדרך לדאלאס להתרשמות הדדית.
הסלטיקס מביעים עניין בג'מאריו מון, אבל כנראה לא יוכלו לעמוד בתג המחיר שלו.
אחרי שהוא נחת בדאלאס, שון מאריון עובר להתעסק בדברים החשובים: 'דיברתי עם הבחור שלי JT (ג'ייסון טרי, לא ג'אסטין טימברלייק) והוא יתן לי להשתמש במספר 31'
פינת הדה-ז'ה-וו היומית: טרייסי מקגריידי: 'אני כבר מרגיש טוב יותר משנה שעברה. אני עדיין לא יודע מתי אני אחזור, אבל אני לא רחוק מחזרה.'
פינת הWTF היומית והפעם ברנדון ג'נינגס: 'החוויה הכי גרועה מרומא? לא היה לנו מייבש (כביסה) אז היינו צריכים לתלות את הבגדים לייבוש'

Orenseg

New member
וון וייפר עוד יכול לחזור לרוקטס

הם החתימו את אריזה על הdisabled player exception בסך 5.7M$ שקיבלו מהליגה בעקבות ההעדרות הצפויה של יאו מהעונה הקרובה, ולכן יכולים להשתמש אפילו בMLE מלא כדי להשאיר את וייפר...

Or Amit

New member
אני חושב שהוא התכוון מבחינת דקות המשחק

והתפקיד בקבוצה.

Orenseg

New member
זו עוד סיבה עבורו להשאר

לרוקטס אין היום שחקן יוצר אחד מלבד ארון ברוקס, והם זקוקים להתקפה לאחר העזיבה של ארטסט והפציעות של יאו-טימאק. וייפר יתמודד על דקות בעמדת השוטינג גארד עם ג'יימס וייט (מהדי-ליג), צ'ייס באדינגר (רוקי שנבחר בסיבוב השני) וברנט בארי (רגל אחת בקבר). לא אמורה להיות לו בעיה של דקות או זריקות בקבוצת הלוטרי שמסתמנת שם העונה.

rapgamer4ever

New member
אני מאוד אוהב את ההנהלה של אורלנדו

מהיותר פעילות וספורטיביות שקיימות. לא ראיתי שציינו את זה פה (בבלוג כן), אבל באס כבר סגור במג'יק, אם אני לא טועה תמורת 18 מליון ל-4 שנים (מחיר טוב!). לא מוצא חן בעיני ששון מ(י?)ריון כבר מגיע עם הפוזה המוטעית של הכוכב. לדעתי טורונטו לא צריכה את ג'ק במחיר הזה. יש להם רכז טוב וחוסרים גדולים יותר. בכלל, אני לא אוהב את ההתנהלות שלהם הקיץ. זה שהם השיגו את הידו זה סבבה, אבל מאז הם לא דומים לקבוצה שרוצה להגיע גבוה. זה לא רק השחרור של מריון (מוצדק) ופארקר (לא מוצדק), זה בעיקר הארכת החוזה של ברניאני בסכום לא הגיוני בעיני... 50 מליון ל-5 שנים. לא הייתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי. מוגבל מאוד מבפנים, לא יודע למסור ולא לשמור. היריות של דאלאס לכל הכיוונים לדעתי יכולים לפגוע טוב עם מקנטס. הוא יכול לספק יופי של כוח אש כשטרי נח, הוא אמנם לא יציב אבל למאבריקס יש מספיק כלים התקפיים טובים גם בלעדיו, כך שאם ידע מתי להרגע הוא יוכל להיות טוב.

Or Amit

New member
הם לא מביאים את ג'ק רק בשביל לרכז

הוא כנראה יפתח בעמדה 2. או שהוא יעלה כשחקן שישי להרבה זמן כמחליף לקלדרון ודלפינו. אגב, אני לא רואה יתרון משמעותי של מקנטס על ג'ראלד גרין, למשל.

rapgamer4ever

New member
ג'ראלד גרין שחקן טיפש

מקנטס לא גאון אבל גם לא אדיוט. והקליעה שלו טובה יותר.

STEVE NASH

New member
ראשרד מקנטס סקורר הרבה יותר טוב

מצד שני הוא ההוראס ג'נקינס של הNBA בעיניי, לפחות ככה הוא היה בקבוצות שנתנו לו לזרוק כמה שבא לו. אם בדאלאס יתקינו לא מעצורים הוא בהחלט יכול להיות אקס פאקטור מעולה מהספסל.

carmelo

New member
הרפטורס לא היו משיגים את הידו

ללא ויתור גם על פארקר. החוזה של ברניאני עשוי להתברר כמחיר מציאה, אם בוש יעזוב והוא יכנס לנעליו כפרנצ'ייז פלייר. הוא מוגבל בפנים, אבל הקליעה שלו מחוץ לקשת טהורה כמו של גארד, ובניגוד לאוקור הוא גם חוסם. את ג'ק כמו שאמרתי, הם מביאים גם כדי לרצות את בוש...אני בעונת 2008 רק ייחלתי לרגע שבו נעיף אותו, ולשמחתי זה עוד היה תמורת באיילס. אבל אי אפשר להתעלם מהעונה הטובה שהוא נתן באינדיאנה. הוא לא רכז אמיתי, אבל שחקן קשוח עם אופי של מנהיג. ממה שהבנתי, הם גם מחזירים את דלפינו ונסטרוביץ'. בהנחה שהם משיגים את ג'ק בעוד שבוע, הרוטציה שלהם תהיה: קלדרון/ג'ק/אוקיץ' רייט/דה-רוזאן/דובי הידו/דלפינו/ג'ורג' בוש/אוואנס ברניאני/נסטרוביץ'/מנסה-בונסו שימו לב שבנקס והחוזה שלו לעוד שנתיים בכלל לא באופק...אולי יצליחו להעביר אותו תמורת עוד קצת בשר מקדימה. בכל מקרה, לא הייתי אומר שהיה להם האוף סיזן הכי טוב בינתיים, כפי שריק בוצ'ר מESPN טוען. אבל הם בהחלט עשו צעדים משמעותיים שאולי ישפיעו על בוש להישאר.

למעלה