כשאתה מדבר על וובסטר ובאטום בספסל, זה משנה
זה שהוא הסמול הבכיר נתון לויכוח. וובסטר היה אמור לפרוץ בגדול העונה, כל הדיווחים סיפרו שהוא נראה מצויין פיזית ומנטלית. הוא הוביל את רשימת הקלעים שלנו במשחק הפרי סיזן הראשון, ובסופו נפצע...ההמשך ידוע. באטום בעונת הרוקי שלו, תפס את מקומו של אאוטלו בחמישיה לאחר משחק או שניים. את רוב הדקות שלו אצלנו, אאוטלו שיחק כארבע מחליף. אני מאמין שזה גם יהיה התפקיד העיקרי שלו בכל קבוצה אחרת. תראה לאיזה שמות ותיקים אתה משווה את אלדריג'...אני אתייחס רק לדייויד ווסט. הוא עשה בשלוש העונות הראשונות שלו בליגה יותר ממה שווסט עשה באותו פרק זמן. נכון שיש פה אלמנט של צ'אנס, ועדיין...זה בהחלט גורם לך לחשוב אם הוא לא יהיה מסוגל להתפתח ליותר בשנים הבאות שלו. המשחק שלהם מאוד דומה בהתקפה, ואלדריג' חוסם עדיף ובכלל פוטנציאל גדול מאוד בשמירה איזורית. טווח הקליעה שלו גם עשוי להתרחב אל מעבר לקשת השלוש. אם אתה לא חושב שאודן מסוגל להיות לפחות השחקן השלישי בחשיבותו בפורטלנד...זאת התעלמות. אני באמת שלא מעוניין שוב להיכנס איתך לדיון עליו, אבל בוא תסכים איתי שהבלייזרס בונים עליו כעל אופציה שלישית, אם לא ראשונה, בהתקפה? הסגל שתיארתי צעיר מאוד...וכן, אולי לא יצליח בעונה הקרובה לעשות יותר מאשר העפלה לסיבוב ראשון-שני. כמו שהלייקרס והספרס נראות השנה, הבלייזרס לא צריכים למשכן את העתיד שלהם למען אליפות (זה עוד לפני שדיברתי על שלושת הקונטנדריות במזרח). פורטלנד צריכה להתרענן? אתה מדבר על קבוצה שנבנתה מחדש בשנים האחרונות. קבוצה ששיתפה 4 רוקיס בעונה שעברה, כולם מיועדים להיות חלק מחמישית הקבוצה, או לפחות שישיה במקרה של רודי. נכון, בטווח הקצר שחקן כמו הידו יכל לעזור לנו, בגלל זה הלכנו עליו עם הקאפ ספייס. אבל זה דבר אחר לגמרי לוותר על פרוספקטים כמו באטום ובאיילס בשביל שיפור לטווח הקצר. האקספנדבלס של פורטלנד הם בלייק, וובסטר, אאוטלו, בחירות עתידיות וכמובן הקאפ ספייס. יש גבול למה שאפשר לחלץ מזה, אבל בהחלט ניתן לבנות קבוצה משופרת שתמשיך להשתפשף בפלייאוף ובעתיד תהיה קונטנדרית. נכון, אי אפשר למצוא דוגמאות מהעשורים האחרונים לאלופות שנבנו כמעט רק דרך הדראפט. מצד שני, גם קשה למצוא דוגמה לGM שמתנהל כ"כ חכם בדראפט כמו פריצ'ארד (וכמובן שהתמזל מזלנו עם הזכייה באודן).