שרשור חדשות חדש

STEVE NASH

New member
שרשור חדשות חדש

השני כבר די מפוצץ ויפסיק לקפוץ מחר בבוקר... החדשה הטרייה של הערב: ברנדון באס חתם באורלנו תמורת 18M ל4 שנים. החתמה מעולה של המג'יק שמשיגים את ה-4 הלגיטימי שהם כל כך חיפשו, באס יעזור להם רבות בפיזיות, בקשיחות ובהגנה בעיקר, הוא גם ריבאונדר לא רע וסה"כ שדרוג לעומת גורטאט לדעתי. אמנם מבחינת גודל גורטאט אוכל את באס, אבל באס שחקן איכותי ממנו שכבר הוכיח את עצמו בליגה והוא בדיוק החתיכה החסרה בפאזל של אורלנדו. איזו עונה מדהימה הולכת להיות!

STEVE NASH

New member
על פי אתר ערוץ הספורט אנדרסן נשאר באירופה

החליט לוותר על החוזה שההוקס הציעו לו ונשאר בברצלונה לפחות עד הקיץ הבא. באסה

עומרי כספי בליגת הקיץ

6 נקודות ב3 מ8 מהשדה 3 אסיסטים ריב חסימה וחמישה... איבודים ב23 דקות משחק בהפסד של המלכים(אוואנס ותומפסון עם 15 כל אחד) לדטרויט(סאמרס 24) הופעת בכורה סבירה מינוס - נקווה לטוב

carmelo

New member
ראיתי את התקציר בוואלה

הבעיה כמובן שכמו בכל קליפ NBA, הראו את ההיי-לייטס שלו ולא את המהלכים הרעים. עדיין, דפק כמה ג'אמפים וחדירות שבסופן מסר, אחת מהן הזכירה לשדרני הקינגס את קווין מרטין, לא פחות... אוהדי הקינגס בREALGM התמקדו בעיקר בתפקוד (יותר נכון, חוסר התפקוד) של אוואנס כרכז, בג'ון ברוקמן ואפילו בהאסל שהפגין דונטה גרין. מצאתי בעיקר דיבורים שליליים עליו, אבל מבינים שאולי זה כי לא היה לו כמעט זמן להתאמן עם שאר הקבוצה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
המשחק השני של כספי בליגת הקיץ

הפעם עמרי פתח בחמישיה ושיחק 26 דקות בהן הוא נתן 11 נק' ב-4 מ-11 כולל 2 שלשות, הוריד 5 ריב', מסר פעמיים וחטף פעמיים אבל גם סיים עם 5 איבודים ו-5 עבירות. בסה"כ הוא מראה שיפור לעומת המשחק הראשון ולדעתי ככל שהוא יקבל יותר ביטחון ככה הוא גם ישחק טוב יותר.

rapgamer4ever

New member
הוא מאבד המון כי הוא מתפקד כסמול רגיל

ואין לו את היכולת לשחק בתור סמול רגיל. הוא לא שחקן שההתקפה צריכה להתחיל דרכו... אין לו שליטה מספיק טובה בכדור או קרוסאוברים מספיק טובים, זה מתבטא בינתיים ב-10 איבודים ב-49 דקות משחק.

STEVE NASH

New member
פול מילסאפ חתם בבליזרס ל4 שנים

תמורת 36M$. לג'אז יש שבוע להשוות את ההצעה, בינתיים הם מחפשים במרץ קונה לקרלוס בוזר, כשהטרייד המדובר עם הבולס והבלייזרס ירד מהפרק (הבלייזרס לא מוכנים לתת את בייליס). בכל מקרה, אחלה מחליף לעמדה 4 עבור הבלייזרס, ככה הם יוכלו לשחק גם בהרכבים נמוכים איכותיים ולהתחיל לפתח קצת משחק ריצה בדקות שאודן לא המגרש.

88nothing

Active member
לא מבין את פורטלנד

למה להוציא סכומי כסף כאלה על שחקן שלא יכול לשחק ב2 עמדות הגבוה. הוא לא מספיק גבוה בישביל לשחקן לייד אולדריג' ואין לו מספיק משחק מבחוץ כדי לשחק ליד אודן. באמת שאני לא מבין את ההחתמה. במה פרייזבילה היה רע??

carmelo

New member
קודם כל מילסאפ עוד לא חתם

הבלייזרס רק הגישו לו הצעה שנעה בין 32-36 לארבע שנים. יחד עם בונוס חתימה בשנה הראשונה ומס המותרות שהג'אז ישלמו עם הפיי רול הנוכחי שלהם, כל הסיפור יעלה להם כעשרים מיליון בעונה הקרובה. עכשיו הכדור במגרש של מילסאפ והג'אז. נאמר שהבולס דורשים את באיילס נוסף על בוזר, אם הם מעבירים את היינריך לפורטלנד ואת טיירוס תומאס ליוטה. אם הג'אז יוותרו על טיירוס לטובת התומאס השני - טים - אז גם הבולס ירדו מהדרישה שלהם, שכמובן לא מקובלת על פורטלנד. יתכן גם שיוטה תמצא פרטנריות אחרות לטרייד משולש - אוקלהומה וסקרמנטו שמחזיקות בקאפ ספייס בלתי מנוצל עד כה. גם הווריורס מעוניינים בבוזר, אבל אין להם חוזים קצרים לתת בתמורה (אני באופן אישי אשמח אם נקבל מהם את ג'קסון וטוריאף תמורת וובסטר, אבל לא סביר שנלך על ג'קסון הבעייתי). ואם מילסאפ אכן יגיע לפורטלנד, תהיה לנו רוטציית שלושה גבוהים מאוד איכותית. מילסאפ פיתח קליעה מחצי מרחק שתאפשר לו לשחק לצד אודן, הוא גם נייד מספיק לעומת השומר שלו בשביל לאסוף סלי זבל. הוא גם משלים את אלדריג' מצויין, בשנתיים האחרונות שיחקנו עם אאוטלו-אלדריג' כאשר פריזבילה/אודן לא היו על הפרקט, וזה יצר אצלנו בעיקר בעיה בריבאונד - את זה מילסאפ יתקן. פריזבילה סוחב פציעה משנה שעברה, הוא עשוי להשתחרר מהחוזה שלו בקיץ הבא ולחתום בקבוצה שתציע לו חמישיה פלוס כמה שיותר כסף, והוא גם לא צעיר כמו שאר הסגל שלנו. לבנות על אלדריג'-אודן-מילסאפ זו חשיבה לעתיד.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שבינתיים זה קצת תמוה

מילסאפ הוא עוד שחקן טוב-אבל-לא-גדול, כמו עוד רבים רבים אחרים בפורטלנד. יש להם יותר מדי שחקנים טובים ופחות מדי שחקנים מעולים, מילסאפ הוא עוד שחקן טוב. הם חייבים כבר טרייד, אם נצא מהנחה שמילסאפ אכן ינחת בפורטלנד.. נראה לי מאוד לא סביר להיות עם ספסל של ביילס-פרננדז-וובסטר-באטום-מילסאפ-פריזבילה ושהשחקן השני בטיבו בקבוצה יהיה אלדריג' (ומי השלישי... אאוטלו? מילסאפ?). שיעבירו כבר 3 צעירים מהספסל תמורת שם גדול שיוכל להפוך אותם לקונטנדרים.

carmelo

New member
זה שלפי הספסל שלך, אאוטלו בחמישיה

מראה כמה מעט אתה מכיר את הבלייזרס. אאוטלו כסמול פותח, לא שולט מספיק טוב בכדור, לא שומר טוב על הפרימטר, ולוקח יותר מדי זריקות משאר החמישיה. הוא שחקן שישי קלאסי, לפחות עבורנו. בכל מקרה, סביר מאוד שהוא יועבר עד תחילת העונה. אם מילסאפ מגיע אלינו ואנדרה מילר יהיה פנוי עדיין, אז בסיין אנד טרייד עבורו יחד עם בלייק. אם מילסאפ ישאר ביוטה, אז אני מהמר שיהיה טרייד על אאוטלו לדטרויט עבור מקסייל. אלדריג' הוא יופי של שחקן משנה, וכרגיל אתה מתעלם מאודן ומזלזל בו...זה מצחיק שקראת לרוי אנדרייטד, כשבעצם כדי להאדיר את שמו, זילזלת בכל שאר השחקנים סביבו. אם מילסאפ יגיע, אז רוטציה עתידית של באיילס-רוי-באטום-אלדריג'-אודן-רודי-מילסאפ, תהיה מעולה בשביל הפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
מה זה משנה איך קוראים לזה... הוא הסמול הבכיר

כמו שאת מאנו אני לא מחשיב בספסל של הספארס או את טרי בספסל של דאלאס... כל עוד לא מדובר פה במצ'אפ. אני ידעתי שאאוטלו לא משחק בחמישייה, בקיצור. באמת. אני מסכים שאלדריג' יופי של שחקן משנה. אבל הוא לא גאסול ולא פארקר ולא ווסט ולא בוזר ולא בילאפס. פורטלנד לא תהיה מסוגלת להתמודד עם הטובות במערב כשהוא השחקן השני בטיבו בקבוצה. אני לא מבין איפה ראית שאני מתעלם מאודן... לא הזכרתי אותו כחלק מהמחליפים ולא הזכרתי אותו בתור השחקן השלישי בחשיבותו בקבוצה. זה לא ששכחתי מקיומו, פשוט לא יצא לי להזכיר את השם שלו, בדומה לברנדון רוי למשל. הסגל שתיארת באמת מעולה בשביל סיבוב ראשון פלייאוף. אם זו המטרה אז אני חוזר בי והמצב מצוין. לדעתי פשוט הגיע הזמן לנסות לשאוף גבוה יותר, וכדי להגיע גבוה יותר מה שיש היום מספיק מבחינה כמותית אבל לא איכותית. אני לא מצליח לחשוב על קבוצה אחת שרצה עם אותו הסגל בדיוק במשך כל-כך הרבה שנים והצליחה לקחת אליפות בסופו של דבר. פורטלנד צריכה להתרענן, אחרת הסגל שלה ימוצה בדרך.

carmelo

New member
כשאתה מדבר על וובסטר ובאטום בספסל, זה משנה

זה שהוא הסמול הבכיר נתון לויכוח. וובסטר היה אמור לפרוץ בגדול העונה, כל הדיווחים סיפרו שהוא נראה מצויין פיזית ומנטלית. הוא הוביל את רשימת הקלעים שלנו במשחק הפרי סיזן הראשון, ובסופו נפצע...ההמשך ידוע. באטום בעונת הרוקי שלו, תפס את מקומו של אאוטלו בחמישיה לאחר משחק או שניים. את רוב הדקות שלו אצלנו, אאוטלו שיחק כארבע מחליף. אני מאמין שזה גם יהיה התפקיד העיקרי שלו בכל קבוצה אחרת. תראה לאיזה שמות ותיקים אתה משווה את אלדריג'...אני אתייחס רק לדייויד ווסט. הוא עשה בשלוש העונות הראשונות שלו בליגה יותר ממה שווסט עשה באותו פרק זמן. נכון שיש פה אלמנט של צ'אנס, ועדיין...זה בהחלט גורם לך לחשוב אם הוא לא יהיה מסוגל להתפתח ליותר בשנים הבאות שלו. המשחק שלהם מאוד דומה בהתקפה, ואלדריג' חוסם עדיף ובכלל פוטנציאל גדול מאוד בשמירה איזורית. טווח הקליעה שלו גם עשוי להתרחב אל מעבר לקשת השלוש. אם אתה לא חושב שאודן מסוגל להיות לפחות השחקן השלישי בחשיבותו בפורטלנד...זאת התעלמות. אני באמת שלא מעוניין שוב להיכנס איתך לדיון עליו, אבל בוא תסכים איתי שהבלייזרס בונים עליו כעל אופציה שלישית, אם לא ראשונה, בהתקפה? הסגל שתיארתי צעיר מאוד...וכן, אולי לא יצליח בעונה הקרובה לעשות יותר מאשר העפלה לסיבוב ראשון-שני. כמו שהלייקרס והספרס נראות השנה, הבלייזרס לא צריכים למשכן את העתיד שלהם למען אליפות (זה עוד לפני שדיברתי על שלושת הקונטנדריות במזרח). פורטלנד צריכה להתרענן? אתה מדבר על קבוצה שנבנתה מחדש בשנים האחרונות. קבוצה ששיתפה 4 רוקיס בעונה שעברה, כולם מיועדים להיות חלק מחמישית הקבוצה, או לפחות שישיה במקרה של רודי. נכון, בטווח הקצר שחקן כמו הידו יכל לעזור לנו, בגלל זה הלכנו עליו עם הקאפ ספייס. אבל זה דבר אחר לגמרי לוותר על פרוספקטים כמו באטום ובאיילס בשביל שיפור לטווח הקצר. האקספנדבלס של פורטלנד הם בלייק, וובסטר, אאוטלו, בחירות עתידיות וכמובן הקאפ ספייס. יש גבול למה שאפשר לחלץ מזה, אבל בהחלט ניתן לבנות קבוצה משופרת שתמשיך להשתפשף בפלייאוף ובעתיד תהיה קונטנדרית. נכון, אי אפשר למצוא דוגמאות מהעשורים האחרונים לאלופות שנבנו כמעט רק דרך הדראפט. מצד שני, גם קשה למצוא דוגמה לGM שמתנהל כ"כ חכם בדראפט כמו פריצ'ארד (וכמובן שהתמזל מזלנו עם הזכייה באודן).

88nothing

Active member
אם פורטלנד רוצים אליפות

הם צריכים שחקנים מוכחים ולא רק כשרון. שחקנים ותיקים שצעירים יכולים ללמוד מהם. אני לא מדבר על שינוי ענק, אבל הם כן צריכים שחקן שהיה במעמדים הגבוהים. הם פספסו מאוד לדעתי שלא ניסו להביא את וואלאס או מקדייס, שיכלו מאוד להתאים להם. הבלייזרס לדעתי זקוקים לשחקן מנוסה בקו האחורי, מין מבוגר אחראי. סגל צעיר ומוכשר זה מצויין! אבל צריך מישהו שיביא ניסיון וחוכמה!! מישהו חושב שבלי פי ג'יי בראון בוסטון היו לוקחים אליפות??

בוסטון בלי פי ג'יי בראון היו צריכים לקחת אליפ

אליפות. זה שריי אלן לא הופיע ל2 וחצי סיבובי פלייאוף הייתי הסיבה היחידה שהם התקשו בתחילת הפלייאוף. אבל הקבוצה שלקחה אליפות עם אלן מתפקד הייתה לוקחת כל קבוצה בליגה בפחות מ7 משחקים עם או בלי פי ג'יי בראון. סה"כ למרות שהוא הוסיף הרבה, מלבד משחק אחד בסדרה מול קליבלנד שבו הוא פשוט התעלה עצמו והיה חלק עצום בניצחון, הוא לא היה מדהים ולא תרם בצורה יוצאת דופן... חוצמזה שהדוגמא של בוסטון היא בכלל אל טובה, כי בוסטון הייתה קבוצת וטרנים עם או בלי בראון כאשר בחמישייה שלהם היו 3 שחקנים בעלי יותר הופעות אולסטאר מאי הופעות אולסטאר ושנים של ניסיון בתור אופציה ראשונה

carmelo

New member
אתה מניח שדייס או שיד היו רוצים להגיע לשם

לא סתם רק קונטנדריות אמיתיות התעניינו בהם, זה היה הדדי. שחקנים ותיקים נביא כשנהפוך מקונטנדרים בפוטנציה לקונטנדרים בפועל. אם כי כבר עכשיו לא הייתי מתנגד לג'יימס פוזי...נראה מה קורה עם מילסאפ קודם.

למעלה