שרשור חדשות חדש

Or Amit

New member
לא נראה לי שיתנו לרייט לפתוח

הוא בקושי סיפק משהו שנה שעברה בדאלאס, אני משער שהם ילכו עם ג'ק\דלפינו\דה-רוזן בעמדה 2. דובי, אגב, עבר אני חושב במאריון טרייד. או שהם החליפו אותו בסוף בג'אווי? לא סגור על זה. לגבי ברניאני - היה איתו רעיון משעשע שבו הוא אמר שאין לו מה לעשות עם 20 מיליון דולר, מה שמעלה לי את החשד שזה הרבה יותר הסוכן שלו מאשר הוא. בכל אופן, אחרי העונה האחרונה הוא בהחלט ראוי לתו מחיר כזה.

carmelo

New member
כן, דובי הוחלף בג'אוואי

שעבר לדאלאס, אני כמעט בטוח - אם כי שמעתי גם דיבורים על כך שהוא בממפיס... לדעתי רייט יפתח בגלל ההגנה שלו, וגם כי הוא צלע חמישית עדיפה על ג'ק ודלפינו. יש לך את קלדרון והידו שיחזיקו הרבה בכדור, וכמובן בוש כגו טו גאי שלא נוטה למסור...רייט יוכל לעשות הרבה נזק מתנועה בלי כדור, וגם מחוץ לקשת אם הוא סופסוף יאפס את הידית שלו. דה-רוזאן יחליף אותו אם הוא יהיה מוכן מספיק...אבל לדעתי הוא בוסרי מדי וכמו ג'ק ודלפינו, מתאים יותר להעלות אותו מהספסל. זה כמעט תמיד הסוכן שאחראי לאקסטרה מזומנים...זה לא אומר שברניאני נגד השכר שקיבל, בכל זאת הוא צריך לקצור את הפירות כל עוד הוא כשיר לשחק. סה"כ הוא התכוון לומר שהוא לא כזה פזרן עם הכסף שלו...

rapgamer4ever

New member
אם ברניאני יהיה הפרנצ'ייז פלייר בראפטורס

המצב שם יהיה על הפרצוף. הוא חוסם אבל זה לא הופך אותו ללא-גרוע בהגנה. אוקור אפילו יותר טוב. אגב אני לא מבין מה הבעיה הייתה לשחרר את פארקר ולהחתים אותו אח"כ. למה אי אפשר היה לעשות ככה?

carmelo

New member
בעיה

הסיין אנד טרייד על מריון אומנם פינה להם 3 מיליון דולר בתקרה, אבל אז כבר פארקר היה עמוק במו"מ עם קליבלנד. אתה גם מניח שהוא רצה להישאר שם...הבחור קיבל הזדמנות לצאת מקנדה והמיסוי הכבד שלה, לחזור לארה"ב מולדתו ולשתף פעולה עם לברון ושאק... גם נוביצקי גרוע בהגנה. לא שאני אומר שברניאני יגיע לרמה שלו בהתקפה, אבל עדיין ההשוואה במקום, לאור העובדה שהוא בא בכמעט חצי מחיר לעומת הדיגלר.

אני לא בטוח אבל נדמלי שזה מנוגד לחוקים

נראלי שברגע שהם משחררים את פארקר הם מאבדים את הזכויות בירד שלו ואז יכולים להחתים אותו אבל רק תחת החוקים של תקרת השכר (לא תקרת המתותרות...) מה שאומר שימוש ב MLE או LLE או דרך S&T עם קבוצה שיש לה קאפ ספייס וכל זה....

Orenseg

New member
אוקור לא יותר טוב

פחות אתלט, לא חוסם, זקן יותר ובדיוק חתם על הארכת חוזה של 10.5M$ לעונה (כלומר, יסיים את החוזה בגיל 33. ברניאני רק בן 23 ויהיה בן 29 בתום החוזה החדש). ראית את הנתונים של ברניאני מאז שסמיצ'ל פוטר וטריאנו נכנס לתפקיד? הוא היה נקודת אור בעונה קודרת של הקבוצה, ואמור להמשיך להתקדם בעונות הקרובות - במיוחד ליד הידו, שכבר השווה את הראפטורס למג'יק ואת ברניאני לרשארד לואיס (עם חוזה הרבה פחות מנופח כמובן).

rapgamer4ever

New member
ברניאני משחקני ההגנה הגרועים שראיתי בחיים

ודאמבי- כן, ידוע לי שאם היו מחתימים את פארקר זה היה מתוך המיד לבל ולא כחלק מזכויות הבירד. כרגע יש בטורונטו 4 שחקנים שיודעים לשחק כדורסל- בוש, טורקוגלו, ברניאני וקלדרון. האחרים בינתיים ברמה של שחקן 7-8 ברוטציה במקרה הטוב, עד שמישהו יוכיח אחרת.

עכשיו שמתי לב שעדכנת

בס"ד עכשיו הסלטיקס יצטרכו לחפש מחליף טוב אחר בעמדה
3, וכן כדאי שימצאו רכז מחליף טוב!

carmelo

New member
תהיה בריא אם אלה החלומות שלך...

לפחות אם היית אוהד דנבר...כי אפללו יהיה אחלה תחליף לדנטיי ג'ונס, יכול להתפתח לשומר עדיף וכבר מחזיק בקליעה טובה יותר מחוץ לקשת. טורונטו ממשיכה בנסיונותיה להשאיר את בוש...הוא וג'ק שיחקו ביחד במכללת ג'ורג'יה טק והם חברים טובים. אני מעריך שאינדיאנה לא תשווה, זה גם תג מחיר יקר וגם החוזה נמשך מעבר לתוכנית 2011 שלהם (טינסלי, דאנליבי ומרפי יסיימו חוזה). לא ברור לי למה המג'יק מתמקדים בשחקן כנף נוסף לפני שהם מוצאים סנטר מחליף. כנראה זה אומר שהכוונה שם היא להמשיך לפתוח עם לואיס ב4 ופייטרוס בחמישיה, ואז באמת יהיה להם רק את רדיק. אבל אני הייתי פותח עם באס או לפחות ריאן אנדרסון. התג מחיר של מון...עוד לא קראתי על אף קבוצה שמעוניינת בשירותיו. כדי לו להתעורר ולקלוט באיזה מצב נמצא השוק השנה, שיקח את הצ'אנס שלו לשחק עבור קונטנדרית ולהעלות את מניותיו. קו קדמי שיכלול אותו לצד גארנט ושיד יוכל לשמור איזורית מושלמת... אתם סתם נטפלים למריון, להרבה שחקנים חשוב המספר הקבוע שלהם וזה ממש לא גינוני כוכבות (אם כי בהחלט לא חסר לו גם מזה..)

כן, מון מתאים לבוסטון מצוין

הוא יוכל לקבל את כל הדקות שפירס נח שבבוסטון שואפים למקסם את הדקות האלה. הוא ישמור על רמת ההגנה וגם מסוגל לרווח את המגרש...

OrEl74

Well-known member
מנהל
כצפוי ההיט הציעו לוייד הארכת חוזה

כרגע וויד לא ממהר לתת תשובה ורוצה לראות מה ההיט יעשו על מנת לשפר את הקבוצה כבר בעונה הקרובה אבל יחד עם זאת הוא גם אמר שטוב לו במיאמי ושהוא מאוד רוצה להישאר שם. לדעתי וויד ישאר במיאמי בסופו של דבר, אפילו אם הם לא יתחזקו כמו שהוא מצפה מהם.

מה עם אלן אנדרסון שנמצא בסגל הלייקרס?

בס"ד יש לו סיכום עם מכבי ת"א שאם הוא לא יחתום ב-NBA הוא ישחק במכבי ת"א. למעשה, רק זה מונע את החתימה. אז רציתי לדגעת מה המצב אתו.

Orenseg

New member
טרייד סגור: ארון אפללו ו-וולטר שארפ לנאגטס

תמורת בחירת סיבוב שני עתידית (וקיצוץ של 1.8M$ בפיירול של הפיסטונס). איזה טרייד רע. דומארס לא הצליח להוציא אפילו בחירת סיבוב ראשון.

carmelo

New member
ככה זה בטריידים האלה...

לקבוצה שמעוניינת לפנות קאפ ספייס/לקצץ במס מותרות, אין יותר מדי LEVERAGE. לדוגמה, הנאגטס שנתנו את קמבי אשתקד תמורת החלפת בחירות סיבוב שני; הסיקסרס ששלחו את קארני, בות ובחירת סיבוב ראשון למינסוטה כדי לפנות 3 מיליון דולר נוספים עבור החתמת בראנד.

למעלה