שרשור חדשות חדש

בסדר ושנה הבאה או משהו יוחלט שהקבוצה המיותרת

שנשארה היא הנטס, מי הבאה? :p

Orenseg

New member
המג'יק רוצים טרייד על ג'וואריס קריטנטון,

שחקן השנה השניה של הגריזליז (שימש כאחד התירוצים לגניבה של גאסול) והרכז השלישי/רביעי/חמישי בסגל שלהם. נכון מצד המג'יק להביא רכז לגיטימי גבוה (1.96) שישלים את החסרונות של ג'אמיר נלסון (1.83). בנוסף, החתימו המג'יק את אנתוני ג'ונסון, הרכז בן ה34.

Or Amit

New member
ג'ונסון רכז מחליף סולידי

לגבי קמבי - קצת מפתיע אותי האמת, הנאגטס נשארים פתאום עם קיי מארט וננה - לא שני שחקנים שהוכיחו עקביות בבריאות שלהם - לבד בקו הקדמי. אלא אם פרינס וראשיד יגיעו בתמורה למלו, אני לא רואה הצדקה לטרייד מוזר כזה. אגב, אני אשמח לראות את ג'יי ג'יי רדיק עובר לממפיס ומקבל שם כמה דקות. יכול להיות עסקה לא רעה לממפיס ולאורלנדו כשרדיק יכנס חלקית לנעליים הענקיות שהשאיר שם מייק מילר (ולא, אני לא ציני, לטעמי מדובר באחד האנדר-רייטדים הגדולים בליגה)

OrEl74

Well-known member
מנהל
שחקנים NBA שעוברים לאירופה

קרלוס דלפינו (שחקן NBA אעלק) חתם בחימקי מוסקווה לשלוש שנים תמורת 8.5 מליון דולר. אולימפיאקוס הגישה הצעה רישמית לריקי דיוויס וההערכות הן שמדובר בסכום של כ-8 מליון דולר לעונה, פחות או יותר כמו החוזה שהם הציעו לפארקר. גוראן גיריצ'ק (שחקן NBA אעלק 2) מחוזר ע"י מאלגה ופנא.

Or Amit

New member
עוד כמה

בארה"ב מדווחים שהמאוכזב הראשי מהטרייד של קמבי הוא... ג'וש סמית' שקיווה להגיע לקליפרס. לפי דיווחים סמית' לא רוצה לשחק אצל מייק וודסון (שקיבל הארכת חוזה לשנתיים) אבל הקליפרס לא רצו להסתכן בהחתמתו ובסכנה שאטלנטה תשווה את ההצעה. סמית' אגב, לפי הדיווחים, דחה הצעה של 45 מיליון ל-5 שנים מההוקס.
דאלאס ומיאמי במרדף אחרי רון ארטסט (עבור ג'וש הווארד ושון מאריון, בהתאמה). ארטסט מצידו, סיפק הסבר מעניין לחתימה מחדש שלו בסקרמנטו - "אפילו אמא מאלוף (אמם של האחים מאלוף, הבעלים של סקרמנטו) אמרה לי להשאר. אתה לא יכול להגיד 'לא' לאמא מאלוף".
שאריף עבדור-ראחים עשוי לפרוש בקיץ עקב בעיות ברכיים חוזרות
בירד מחפש קבוצה שמעוניינת לקחת את טינסלי - כנראה בתמורה לפאוור-פורוורד.
לות'ר הד, סטיב נובאק ו\או ג'ואי דורסי מעורבים בשמועות טריידים באזור יוסטון
הסאנס מביעים עניין בשון ליבינגסטון, במיוחד אם גוראן דראגיץ' לא יגיע השנה.
חברנו ממלחה אנתוני רוברסון סיכם בניקס לשנתיים (שכר מינימום)
סטפון מארבורי ככה"נ ישוחרר מהניקס עד סוף השבוע, כשוולש מחפש פוינט גארד נוסף לקבוצה בטרייד.
למרות שמועות מוקדמות, נייט רובינסון ככה"נ יישאר עם הניקס, כשד'אנתוני - לפי עיתונאים ממחנה האימונים של הניקס - מתעד לתת לו את המקום של לנארדו בארבוסה.
ו... אנחנו צפויים לאורח כאן הקיץ. ג'ורדן פארמר אמור להגיע למחנה כדורסל ישראלי-פלשתיני בשיתוף מרכז פרס לשלום.
הסלטיקס מחזרים אחרי דאריוס מיילס, כשגם פיניקס וג'רזי בעניין. "הכשרון של דאריוס שם, והבריאות שלו טובה בהרבה ממה ששוכנענו להאמין" אמר איינג'.
הסטייט מחפשים מחליף לבארון, ודלונטה ווסט הוא השם החם ביותר כרגע.
הנטס מחפשים קונים לאחד או יותר מרביעיית הגבוהים (קרסטיץ', בון, וויליאמס, סוויפט) כשככל הנראה בון הוא זה עם הסיכויים הגבוהים ביותר להשאר.

עומר ו

New member
מזל שארטסט לא פנוי

עדיף שמיאמי תחילף את מריון על רכז ולא על PF שיש לה כבר את האסלם...

ThEgReEnKiNg

New member
מה עם טורונטו

הם אפילו לא מנסים להביא סווינגמן, ממש מבאס. מקווה שלא מתכננים שם על בריאני כ3 :\

Orenseg

New member
"בובי" סיכם בקאבס ל5 שנים.

דניאל גיבסון הופך לשחקן הקאבס הראשון מחוץ לחוזה הרוקי (JJ היקסון) שהחוזה שלו נמשך אחרי עונת 09/10 (העונה שבה לברון יכול לצאת מהחוזה שלו). סכומי החוזה לא שוחררו. ולידיעה אחרת: אנתוני רוברסון, אחד הרכזים שהגיעו לטיול של שבוע בירושלים באמצע העונה בחסות דן שמיר, סיכם בניקס לשנתיים (שכר מינימום, 790 אלף דולר העונה). הוא לא רכז טבעי (אני חושב שיכול להתאים לו תפקיד השחקן השישי של ליאנדרו ברבוסה), ולפי הדיווחים וולש מחפש רכז נוסף לסגל. לדעתי החתימה של רוברסון מערערת עוד יותר את מעמדם של סטפון מארבורי (אפשר להגיד שהוא בחוץ, לא?) ונייט רובינסון בסגל.

Or Amit

New member
תקרא את ההודעה שלי

כתוב שם לגבי רוברסון (על החתימה), מארבורי (ביי אאוט עד סוף השבוע) ונייט (צפוי לקבל את התפקיד של בארבוסה). בכל מקרה, ההחתמה של בובי היא לא רעה, בטח לאור התחושה שמתחזקת שדלונטה לא יישאר לראות אם לברון שם שנה הבאה או לא.

Malcolm X

New member
מכה קשה לבוסטון

הסלטיקס אגב הציעו לו חוזהדומה, אבל ל3 שנים בלבד. פוזי התעקש על 4. כנראה שניו אורלינס הסכימה להמר עליו עם חוזה ארוך טווח. בהחלט שידרוג ענק מבחינתה!

SHNIK

New member
וידיעה שחצי מתקשרת לפורום הזה וחצי למקביל

ברנדון ג'נינגס, הרכז המוכשר שחתך למכללת אריזונה לטובת הכסף של אירופה סגר בוירטוס רומא. שניק.

מנחם לס

New member
אני משוכנע שסטרן בדיפרסיה

זה היה הפחד של סטרן. לא כל כך שיברחו לו משנה במכללות, אלא שיעברו לאירופה, ומשם יש להם המון כח - אבל "כח הישארות" שם. מקווה שתצליחו לראות אותו. מין כריס פאול, אבל לדעתי יהיה יותר טוב!

tristan79

New member
זה יותר נראה לי כמו מתח

הסיטואציה הזו של ג'נינגס הייתה צפויה להגיע מתישהו, ועכשיו זה יהיה מעין מקרה מבחן. עונה טובה של הבחור הצעיר ואז קפיצה לאירופה לשנה שלפני הדראפט תהפוך לטרנד (ואז אולי באמת השחקנים בדרג השני-שלישי גם יעדיפו להשאר באירופה, על פני הליכה לדראפט לבחירה בינונית-נמוכה ומגבלות חוזה הרוקי). עונה גרועה של ג'נינגס וזה יכול לשמש כהרתעה למי שיחשוב על הצעד הזה בעתיד. בגלל זה חשוב מאוד לג'נינגס למצוא את הקבוצה שתספק לו את המסגרת הנכונה - הוא רכז אז זו צריכה להיות קבוצה שתהיה מוכנה להפקיד את המשחק שלה בידיים שלו. סגל איכותי לידו אבל לא עמוק מדי בעמדה שלו. קבוצה איכותית שתאפשר לו להפגין את הכשרון שלו במסגרות הגבוהות, אבל לא כזו שהלחץ בה יאיים עליו. ועוד כל גורמים סביבתיים כמו עוד חבר'ה אמריקאים בקבוצה, עיר שנחמד לגור בה, שוק תקשורתי שיספק את הבאזז סביבו גם לסקאוטרים של ה NBA וכו'. האם רומא זה המקום הנכון? ימים יגידו...

מנחם לס

New member
מכבי ת"א?

מעניין איך היתה מכבי ת"א בשבילו. אני חושב שבארץ היו מטפלים בו בכפפות משי, והמאמנים מספיק אנושיים כדי להבין שכמובן חייבים להשתמש בו כדי לנצח, אבל תוך כדי הבנה מתמדת שהוא עדיין ילד!

Orenseg

New member
פתחו יומנים: מפגש טיטאנים ביורוליג

ב29 או ב30 באוקטובר, במחזור השני של שלב הבתים, ישחקו אחד נגד השני שני המועמדים הראשיים לבחירה הראשונה בדראפט 2009: ריקי רוביו (חובנטוד בדאלונה) נגד ברנדון ג'נינגס (וירטוס רומא)! אני כבר לא יכול לחכות

מנחם לס

New member
אירופאי לא ייבחר ראשון בחיי

אולי בחייך. אבל בחיי אני לא מאמין שאראה אירופאי ניבחר ראשון בדראפט. עד 2009 יתפתחו איזה 5 אמריקאים בני 18 להיות קנונים חדשים!

למעלה