שרשור חדשות חדש

SHNIK

New member
מסכים איתך

פרט לעובדה שלדעתי החסרון בהבאת פוזי הוא הפגיעה הפוטנציאלית במעמד של ג'וליאן רייט, SF אתלטי עם ראיית משחק, פוטנציאל אדיר שחבל לפספס, יתכן שהפריצה שלו תבוא על חשבון פז'ה או מו-פיט. שניק.

מנחם לס

New member
מודה שלא שמעתי עליו

אני לא מתעניין בכדורסל האירופי מלבד מכבי ת"א. אל תשכח שבנוסף לכדורסל אני גם עכבר פןטבול ובייסבול, וכל המקצועות האולימפיים. וישנם לי נכדים ןנכדות ונינים. ויש רק 24 שעות ביממה. אולי אני באמת צריך לסתום את הפה בקשר לכדורסל האירופאי כי אין לי מושג איזה מין כדורסל זה (מלבד משחקים ביד אליהו!) אולי בגלל פורום אתחיל לשים יותר לב לאירופה (אירופה? איפה זה אירופה?)

מנחם לס

New member
תגיד לי, מכבי שמעו אי-פעם על שחקן בשם פלה?

אולי מכבי ת"א פחדנים?. אולי הם לא שמעו על פלה שבגיל 17 קרע את כל העולם במונדיאל בשבדיה ב-1950 (נדמה לי!) או 52? או 54? בכל מקרה, היה בן 17 וסחף את עולם הכדורגל איתו! אגב, כשלפני הרבה הרבה שנים הבאתי להם (בהת נדבות - שחקן מהדיביזיה ה-2 שגיליתי במקרה!) את בוב מקמהון הם כמעט שחטו אותי:" איזה ילד הבאת? מה הם העגילים באוזניו?" (אז הם היו חרמנים בכסף ולא יכלו אפילו לבוא לראות אותו. הם נאלצו לסמוך רק על המילה שלי!). ואתם צעירים מדי לדעת שהוא הפך - אולי - לקלעי הטוב ביותר במכבי ת"א. רק ג'מצ'י היה כמוהו! ג'נינגס היה הופך לחגיגה ישראלית!

Or Amit

New member
לדעתי ההבאה של פוזי היא לפני הכל

הבעת אי-אמון פומבית בבונזי וולס. אסור לשכוח שוולס הובא בדיוק בשביל התפקידים שפוזי ממלא (סווינגמן גדול שעיקר התפקיד שלו בהגנה אבל מסוגל לייצר נקודות) ואני לא אתפלא אם בונזי יקבל ביי-אאוט בתקופה הקרובה.

שרשור חדשות חדש

לא ראיתי אחד...ולא ראיתי שמישהו דיווח על זה: The Rocky Mountain News reports that Marcus Camby has been traded to the Clippers for a draft pick. בחירת סיבוב שני עתידית ככל הנראה. הנאגטס חיפשו להיפטר מהמשכורת של קאמבי, לקליפרס היה מקום אחרי שבראנד עזב לפילי. והחלטה על ג'יימס פוזי צפויה "בקרוב" - כשאנחנו שומעים את זה כבר שבוע בערך...אני יכול גם לדווח שגם אדי האוס לא בטוח ישאר בבוסטון, הוא שוקל הצעות אחרות עם יותר שנים וכסף. את שאר השמועות אני משאיר לאחרים

Malcolm X

New member
WOW

מצד אחד הקליפרס מביאים שחקן שיושב להם על המשבצת של כריס קיימן מצד שני, טים תומאס, מובלי וקמבי מסיימים חוזה בקיץ של 2010. ניחשתם נכון. הקיץ של לברון. אז יש לנו ניקס. יש לנו נטס. ומסתבר שיש לנו גם קליפרס

SHNIK

New member
קמבי לא ממש יושב על המשבצת של קיימן

הוא במקור PF ולא סנטר וכך יתפקד בעונה הנוכחית, קיימן ישאר האינסייד סקורר העיקרי של הקליפרס בעוד שקמבי יעשה בעיקר הגנה לצדו, החדשה העיקרית שהמהלך הזה מספק היא שסופית בארון נותר בבינוניות ועלול אף לסיים כך את הקריירה. שניק.

Malcolm X

New member
הוא אכן שיחק PF בימי ניקס העליזים

אבל הוא וקיימן ביחד על הפרקט זה לא כ"כ יסתדר. אין לשניהם זריקת חצי מרחק (רוב הנקודות שלהם באות מאיזור הצבע) וקבוצות סמול בול יחגגו עליהם עקב חוסר הניידות. היום שחקני 4 הם שחקנים מגוונים ומהירים שיכולים לקלוע מחצי מרחק, להוריד כדור...קייימן-קמבי יהיה בעייתי. תסריט יותר ריאלי זה קיימן ותומאס/תורנטון בחמישייה וקמבי גבוה שלישי שמקבל 25-30 דקות ברוטציה.

קמבי הוא בעיקרו שחקן הגנה

ככה שהבעיה תהיה באמת הנקודות שהוא יעשה ופחות עבוד תההגנה שלו למרות ששחקנים מהירים באמת יוכלו לחגוג עליו

מנחם לס

New member
הוא לא שיחק בניקס. רק ניסה לשחק בניקס

מרכוס קמבי היה השחקן השנוא ביותר בניקס. עדין, מחייך כשהוא מפסיד או ניקבר ע"י שחקן יריב. הוא אף פעם לא היה שחקן חמישייה, ותמיד כשניכנס קרה משהו רע! המטמורפוזה שעבר בשלוש השנים האחרונות היא מפליאה ממש!

the mnm factor

New member
זה יהיה שילוב מעניין

אף אחד משניהם לא שחקן התקפה מי יודע מה ואף אחד מהם לא יודע לקלוע מחצי מרחק. אבל בעונה שעברה שניהם ביחד לקחו 26 ריבאונד וחסמו 6 פעמים... אם ג'וש סמית יחתום זו תהיה הקבוצה הכי חוסמת מאז הפיסטונס של הוולאסים ופרינס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקליפרס = איכילוב?

בארון, קמבי, קיימן, טים תומאס. לכולם היסטוריה ארוכה של פציעות שהשביתו אותם לתקופות ארוכות, אני לא אופתע אם הם ישחקו ב"מי פצוע עכשיו" ויעשו ביינהם רוטצית פצועים.

Malcolm X

New member
שכחת ברווין נייט ושון ליבינסטון ../images/Emo13.gif

אההה...והרוקי החדש גורדון נפצע ולא ישתתף יותר בליגת הקיץ...

OrEl74

Well-known member
מנהל
ליבינגסטון שוחרר לא?

בוא נודה על האמת, הקליפרס הם הקבוצה הכי מיותרת ב-NBA

Malcolm X

New member
צודק. הוא שחקן חופשי כרגע

לגבי הקבוצה המיותרת בליגה...אני שומר את הכבוד הזה לממפיס.

למעלה