מהנגריה
אדונל פויל צפוי לחזור למג'יק
ת'יאו ראטליף עשוי לסכם ביוטה
קיאון דולינג נעלב - לדבריו - מההתנהלות של המג'יק לגביו.
זה מתחיל להראות כמו אולטימטום, או שוודסון יועף מאטלנטה או שסמית' לא יחזור לעיר הזו. יהיה מעניין. אגב, רק גולדן סטייט לדעתי נמצאת במקום בו היא יכולה להציע לו חוזה מעל MLE ללא s&t
דיוויד לי אומר שהוא מרגיש שעסקת העברה שלו היא קרובה.
הקליפרס עשויים לנסות ולהביא את איגי (יכול להיות שזה כבר לא רלוונטי)
טיירון לו כרגע מתלבט בין שלוש אופציות - הסאנס, ההיט והסלטיקס.
גם אדי האוס עדיין בוחן את השוק
והנה משהו שלא ידעתי - במסגרת הטרייד של קמבי, הנאגטס קיבלו טרייד אקספשן של 10 מיליון דולר. זה כבר פותח אפשרויות מעניינות מול כל מיני קבוצות שמעוניינות בטאנקינג או עבור שחקנים אחרים בשוק (מישהו אמר ארטסט? ראנדולף?)
והנה ידיעה שגרמה לי לצעוק "וואט דה פאק" בקול רם מול המחשב. הפיסטונס - לפי דיווחים, כן? - הציעו את צ'אנסי בילאפס תמורת ביידרינס. בהמשך הידיעה כתוב שיתכן ושחקנים נוספים מעורבים בזה, אבל השורה הראשונה גרמה לי להלם קל.
כריס אנדרסן - כן ההוא מתחרות ההטבעות, ההוא מהסמים - עשוי להגיע לדנבר לחזק את הקו הקדמי המתפורר. אני משער שעם אנדרסן, ג'יי אר, קיי מארט, אנתוני ואייברסון יהיה יותר מפירוש אחד לשם mile high city
סתם לידיעתכם - ברנדון ג'נינגס נבחן בין השאר - איך לא - ע"י בוחנים ממכבי (בחנו אותו 7 קבוצות מ-5 ארצות. מכבי בינהן)
טיירון היל - וואחאד נגר - חתם בתור עוזר המאמן של וודסון באטלנטה.
בקשתו של ג'ייסון קאפי (עוד נגר בדימוס) להורדת דמי מזונות לאחת מ8 הנשים שילדו לו (או אחת מהאמהות ל-8 הילדים, לא ממש הבנתי מה העניין) נדחתה, כי הבחור לא הופיע לבית המשפט.