שרשור חדשות חדש

מנחם לס

New member
Last Time: I fucked up BIG TIME!

לכל אלה שעולים עלי מ(ובצדק!) עלי לומר - פישלתי בגדולץ אבל...אולי הבחירה של ברניאני סגרה את הבחירה הראשונה לאירופאים ל-25 השנים הבאות!

Or Amit

New member
בוא נגיד ככה

אם הניקס יקבלו את הדראפט הראשונה הבאה. התיאוריה שלך הולכת לאיבוד. השמועות אומרות שד'אנתוני מאוהב ברוביו וישמח מאד להנחית אותו בביג אפל

ThEgReEnKiNg

New member
:|

אני מבין למה מנחם שכח שברניאני נבחר ראשון , אני עד היום מנסה לשכוח את זה , ולחשוב שזה לא קרה מעולם וזה הכול חלום רע , ובעצם ברנדון רוי בטורונטו :\

מנחם לס

New member
ל-ORENSEG

אני הולך יותר רחוק: אם ייבחר אירופאי מס' 1 בדראפט, אני מדפיס את השרשור הזה, ו-א-ו-כ-ל אותו לפניך בישראל, במסעדת ספגטים בהוד השרון! (שאר המאמינים שדאירופאי יכול להיבחר ראשון אי-פעם מוזמנים גם הם!)

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo6.gif

זהו? סוף סוף הגיל מתחיל להשפיע?

קיר קמט

New member
סגר בקבוצת דרג שני-שלישי במקרה הטוב

על זה כל הרעש?

Oxycodone

New member
ג'יימס פוזי - רק אני חושב שהוא אוברייטד ?

רק אני חושב שגיימס פוזי לא כזה עילוי ? לדעתי הוא היה כזה טוב עם בוסטון בגלל שהייתה לו כימיה טובה עם הקבוצה, וגם כי הוא שיחק עם כוכבים, אותו דבר בקשר לאליפות שלו עם הלייקרס. אני לא חושב שהוא יחזור על המפגן שלשות הזה בשנים הבאות. הוא כבר בן 30 נראה לי, וחוץ מלזרוק שלשות ולשמור לא ראיתי אותו עושה משהו מיוחד. חוץ מזה את כל השלשות שלו הוא קלע נגד קבוצות מפורקות.. לבוסטון היה איזשהו יתרון מנטלי על הפיסטונס והלייקרס. בוסטון רצו את זה יותר. הלייקרס שיחקו בלי הגנה ובלי ביינום, נגד גארנט וזאת התוצאה. ודטרויט בהנהגת פליפ סונדרס נשברו עוד פעם בגמר המזרח, ונתנו לקבוצה השניה לנצח. דטרויט ניצחו את עצמם בעצם בסדרה הזו, אחרי שהם כבר ניצחו במשחק השני בחוץ, משחק שבו שלושת הכוכבים של בוסטון קלעו 75 נקודות , ובכל זאת דטרויט ניצחו. ואז במשחק השלישי, במקום לנצח ולשמור על הבית דטרויט רק זרקו ג'אמפ שוטים והחטיאו, ופוזי היה שם ברגעי שבירה של הלייקרס והפיסטונס לתקוע את השלשות. אחרי שפירס וגארנט שברו אותם, פוזי ניצל את הרגעי משבר של הקבוצות להכניס את השלשות. אם תשימו לב, פוזי לא נתן כזה מטח שלשות נגד הקאבס או נגד ההוקס, הוא עשה את זה רק נגד קבוצות שהתפרקו, ככה שאני חושב שהרבה שחקנים יכולים לתקוע שלשות כשהפיסטונס מנצחים את עצמם. הפיסטונס מראש הפסידו את זה, ראשיד וואלס אפילו איחר לאימון במשחק החמישי , והרס לקבוצה את המשחק החמישי עם שלשות שלא נכנסו, ובמשך כל הסדרה התחבק עם גארנט כאילו שהוא כבר ויתר מראש ונתן לו את האליפות. ככה שאני לא מצפה שגיימס פוזי יהיה כזה טוב בפלייאוף בשנה הבאה, אבל מצד שני את ניו אורלינס מפעיל כריס פול, ככה שיכול להיות שזה יהיה שילוב טוב.

פוזי לקח אליפות במיאמי לא בלייקרס

ורק לקלוע שלשות ולשמור נשמע לי סבבה, שביל שחקן משלים... לא בשביל להיות אולסטאר או לפתוח בחמישייה אבל בתור שחקן שעולה מהספספל ויכול לשמור על הכוכבים הכי גדולים כמו קובי ברייאנט שעליו הוא שמר מצוין ולקלוע שלשות באחוזים טובים זה מה שאתה מצפה משחק משלים לעשות ואת זה פוזי עשה מצוין

the mnm factor

New member
מה שחיובי בפוזי זה שהוא עובד קשה

ושהוא מתעלה ברגעים מכריעים. מלך הסטיסטיקה הוא לא. בכל אופן אם בונזי וולז נשאר בניו אורלינס ויפיק את מה שהוא יודע והילטון ארמסטורנג סוף סוף יעשה איזשהו שדרוג יכול להיות להורנטס יופי של ספסל (עם ג'וליאן רייט, מייק ג'יימס, מלווין אלי וג'נרו פרגו המשוגע, כמובן). אבל הדבר הכי חשוב העונה בניו אורלינס הוא הפציעות. כל שחקני ההרכב שלה מועדים לפציעות ושניים מהם, פז'ה וצ'אנדלר, גם ידעו עונות של פחות מ40 משחקים אם זכרוני אינו מטעה אותי.

Or Amit

New member
מהנגריה

אדונל פויל צפוי לחזור למג'יק
ת'יאו ראטליף עשוי לסכם ביוטה
קיאון דולינג נעלב - לדבריו - מההתנהלות של המג'יק לגביו.
זה מתחיל להראות כמו אולטימטום, או שוודסון יועף מאטלנטה או שסמית' לא יחזור לעיר הזו. יהיה מעניין. אגב, רק גולדן סטייט לדעתי נמצאת במקום בו היא יכולה להציע לו חוזה מעל MLE ללא s&t
דיוויד לי אומר שהוא מרגיש שעסקת העברה שלו היא קרובה.
הקליפרס עשויים לנסות ולהביא את איגי (יכול להיות שזה כבר לא רלוונטי)
טיירון לו כרגע מתלבט בין שלוש אופציות - הסאנס, ההיט והסלטיקס.
גם אדי האוס עדיין בוחן את השוק
והנה משהו שלא ידעתי - במסגרת הטרייד של קמבי, הנאגטס קיבלו טרייד אקספשן של 10 מיליון דולר. זה כבר פותח אפשרויות מעניינות מול כל מיני קבוצות שמעוניינות בטאנקינג או עבור שחקנים אחרים בשוק (מישהו אמר ארטסט? ראנדולף?)
והנה ידיעה שגרמה לי לצעוק "וואט דה פאק" בקול רם מול המחשב. הפיסטונס - לפי דיווחים, כן? - הציעו את צ'אנסי בילאפס תמורת ביידרינס. בהמשך הידיעה כתוב שיתכן ושחקנים נוספים מעורבים בזה, אבל השורה הראשונה גרמה לי להלם קל.
כריס אנדרסן - כן ההוא מתחרות ההטבעות, ההוא מהסמים - עשוי להגיע לדנבר לחזק את הקו הקדמי המתפורר. אני משער שעם אנדרסן, ג'יי אר, קיי מארט, אנתוני ואייברסון יהיה יותר מפירוש אחד לשם mile high city
סתם לידיעתכם - ברנדון ג'נינגס נבחן בין השאר - איך לא - ע"י בוחנים ממכבי (בחנו אותו 7 קבוצות מ-5 ארצות. מכבי בינהן)
טיירון היל - וואחאד נגר - חתם בתור עוזר המאמן של וודסון באטלנטה.
בקשתו של ג'ייסון קאפי (עוד נגר בדימוס) להורדת דמי מזונות לאחת מ8 הנשים שילדו לו (או אחת מהאמהות ל-8 הילדים, לא ממש הבנתי מה העניין) נדחתה, כי הבחור לא הופיע לבית המשפט.

למעלה