שרשור חברתי!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

dragon zlotnik

New member
התשובות שלי

1.סתם תמונה יפה(לא הצלחתי לצרף
) 2.בחברה טובה 3.המממ... הטינה 4.כחול, שאלה כזאת מפגרת ששואלים אותך כל הזמן... 5.מקופלת!!! 6.הממ...ברוריה(טל פרידמן) 7.מזותומרת? הייתי נראה לי...או חקלאי פשוט, או מתבודד כזה, רועה צאן. 8.כלב קטן ולבן, כמו הזה בפרסומת של "לילי" הם הכי חמודים. 9.אין ממש... 10.זה לא ממש קבוע, או אתר של מוזיקאי (אלגי'ר/ברי סחרוף) או ynet אובאחד המשחקים בוואלה כיף.

DDN

New member
מה הבעיה בלצרף? תעבוד לפי ההוראות

שרשמתי. ו10 - זה כן קבוע, אתה פשוט לוחץ על BACK ורואה לאן זה מוביל אותך. בלי להתחכם יותר מדי.

dragon zlotnik

New member
אההה

הייתי בטוח שאתה מתכוון בד"כ... אז הפעם זה היה ynet, ניסיתי לצרף את הקובץ, אבל אז הוא נתקע... אני ינסה בפעם אחרת

DDN

New member
אל תצרף את קובץ התמונה המקורי.

צלם את שולחן העבודה ושמור אותו בצייר כJPG כמו שאמרתי. ככה אתה לא מסתבך עם גדלים וכו'.

panters

New member
שולחן העבודה שלי מאוד בנאלי

2. סרט טוב שראיתי לאחרונה זה סרט ישן שהיה בקולנוע הלא הוא "הנסיכה הקסומה" (אבל זה לא היה הוגן הא?) 3. מאטריקס... (אני שונא פילוסופיות פלצניות) 4. סגול או תכלת 5. אגוזי. כן כן אגוזי. 6. מרדונה. אני חושב שזה היה המערכון המצחיק ביותר בעונה. 7. אני חושב שהייתי מנהל אורח חיים דומה לזה של היום. דהיינו הייתי מכשף :) 8. אני מאוד אוהב עייטים וטיגריסים. 9. Culm yourself Iago. Gazim was obviosly less than worthy (Aladdin 10. אטרףדייטיג חחחחח

ogmios

New member
תשובות

1. הפארנויה מונעת ממני להציב כאן תמונה, אבל יש שם את אחד מהמלאכים הנפולים של לואיס רויו. נדמה לי שזה הרביעי בסדרה, אבל אני כבר לא זוכר. 2. Sin City 3. Star Wars. כולם. 4. אדום. ולא מהסיבה שאתם חושבים. 5. קליק. גם לעיס, גם שוקולד. מה עוד אפשר לרצות? 6 הראשון. מה? 6 השני. מכשף כנראה. או שד. או חתול עם נשמה של דרקון. 8. חתול. 9. "מממש Interface". "לא תומך ב-Multithreading". 10. לפורומים של האורק, או לאתר של Oracle

Serpent Axis

New member
שלי

1. הwallpapers שיש לי תלויים בד"כ במצב הרוח שלי. לפעמים אלו ציורים של ברום, בראדסטריט או לואיס רויו. לפעמים זה דברים לקוחים מאנימה ומאנגה (בד"כ מהיותר "אפלים" ובוגרים שבהם). לפעמים זה תמונות... תלוי. 2. "Sin City". למרות שיש לי חולשה לפילם נואר הישן והטוב, נהנתי לראות אלמנטים של הז'אנר מתבטאים בסרט (את הקומיקס לא קראתי). 3. אני לא אעשה דבר כזה, אנשים יראו איזה סרט שבא להם וישפטו בעצמם אם הם נהנו מהסרט או בזבזו את הכסף שלהם. 4. אני לא סתם אוהב צבע אחד, אני אוהב לראות יישומים של הצבעים האלה ושילובים שלהם אבל זה שלוקח את העוגה הוא הצבע השחור. בתור צייר, אני משתמש בו הרבה ונהנה לגלות דרכים חדשות ליישם אותו בציורים שלי. 5. אני מכור לשוקולד. 6. איל קיציס וטל פרידמן, שהם דמויות בפני עצמם. 7. הייתי קוסם (קוסם-במה, זאת אומרת, למרות שזה לא אומר שזה צריך למנוע ממני כוחות כישוף אמיתיים) אקצנטרי. מאוד ייתכן שהייתי יוצא להרפתקאות משום שגם ככה אני בדרכים, ההרפתקאות הללו בוודאי ייפלו ביחד עם הרצון שלי להשפיע ובכל זאת הייתי צריך ליצור לעצמי איזשהו מוניטין. 8. זאב. 9. אין לי אחד. אני אוהב להישאר דינמי. 10. האתר של תימותי בראדסטריט, פורום "איור ממוחשב" או "תקשורת חזותית" פה בתפוז.

DDN

New member
למה להסתפק בתיאור של שולחן העבודה

כשאפשר להעלות את הנוכחי כדי להראות?

תשובות (בינתיים בלי תמונה)

1) יש לי שם תמונה מהצילומי טרום-חתונה. על ספסל עם אשתי שנראית נורא יפה בשמלה הלבנה שלה. 2) משפחת סופר על. זה לא היה לאחרונה, אבל זה סרט טוב. לא רק כסרט מצוייר, אלא כסרט בכלל. 3) ממלכת גן-עדן. איכס, בלה, הצילו. אורלנדו בלום הדביל בסאגה צלבנית מצ'וקמקת. אתה לא יכול להראות לירושלמים תפאורה מכוערת ובכלל לא דומה שהציבו באיזה חור בטוניס ולומר להם שזו העיר העתיקה. אהמ... אהמ... ירושלים לא נמצאת במישור!!! 4) צבעים שקטים ואחידים כאלה - כחול, ירוק, חום, שחור וכו'. 5) בילטונג. בשר מיובש בנוסח דרא"פ - אני בינתיים מסתפק במה שיש במזעדני מזרע, אבל אם מישהו יודע איפה משיגים את האוריגינל מארץ הקאפירים, ההוטנטוטים והאפריקאנרים, שיודיע לי. 6) עד שהשגתי סוף סוף טלויזיה, נגמרה העונה. 7) בטח הייתי יועץ הסתרים של המלך. זה שלוחש לו סודות ונמצא מאחורי הקלעים כשהצרות מתחילות. משהו כמו מרלין רק פחות מסטול או ג'עפר רק פחות מניאק. 8) חתול. 9) עינאל דין באבור עלי ג'בהק (ארורה האונייה שעליה הגעת). 10) לאורק

DIDGIN

New member
קללות בעירקית חוקים!

למרות שאני מעדיף את "אינפאל שינדולאכ"

זה בערבית

ומקללים בזה בעיקר את היאהוד שבאו לפלשתין. אני משתמש בקללה הזו בעיקר כלפי מכוניות, שגם הן באו לארץ באונייה.

Nihau

New member
יש לי ידיד שעושה בילטונג תוצרת בית

די מוצלח ובמגוון טעמים עד כה שבשר מיובש יכול להיות בטעמים. הנקודה היא שלפני כמה שבועות הוא הבטיח לי איזה חצי קילו ועד היום לא ראיתי מזה כלום... נחייה ונראה.

BluePrint

New member
...should be easy enough

.since I'm still catching up from page 3 1. הרקעים שלי מתחלפים כל 30 דקות, אז אין טעם לצרף תמונה. (עד לפני מספר דקות היה "אורות צפוניים", וכרגע רואים הר קרח אנטארקטי ומספר פינגווינים) 2. Sin City (האחרון אחרון שראיתי היה Boogeyman שהוא גם טוב, אבל...) 3. Mulholland Drive 4. כחול : ) 5. Twix 6. מה זה "ארץ נהדרת"? 6. באיזה עולם מערכה של מו"ד מדובר? 8. כל בעל חי שייתן לי ללטף אותו. 9. מאיזה סרט? 10. זו שאלה מכשילה, אז לא אענה.

Nihau

New member
תשובה מכשילה ל9

מהסרט "סלח לי אבל אתה נושך את צווארי" של רומן פולנסקי

למעלה