שרשור חברתי

טליה123456

New member
אני ב"ה לא משפילה את עצמי בדרכים אלו...

יש מספיק דברים אחרים שאני מוכנה להשפיל את עצמי בהם...

טליה123456

New member
למרות שזו שאלה לבנים אני מגיבה...

אני חושבת שזה התבלתות יתר...וזה בכלל לא יפה...

19אריאל

New member
צ`מעי... זה לא בהכרח פרחות...

יש גם בנות שנראות בחורות טובות שעושות את הכרבולת הזו.

little snoop

New member
תלוי

מה אתה מגדיר בנות טובות, קשה לי להאמין.. ואם כן, אז סליחה, אבל זה נדיר.

ש נ י 16

New member
יש כאלה בנות

שלא יודעות איך עושים את זה. וד``א קוראים לזה בננה וזה מאוד יפה. כנראה שהחברות של אחותך לא יודעות איך עושים בננה יפה.

יש לציין שפשוט חנקת אותי מצחוק...

אני מוצאת את עצמי יושבת לבד מול המחשב וצוחקת כמו <אהממ צונזר> כרבולת?! קודם כל בעברית קוראים לזה בננה, וזה מאוד חמוד כשזה פרופורציונאלי ומתאים לפנים. יש בנות שצריכות אורך לפנים וזה מוסיף להן אבל גם לפנים רגילות זה חמוד, הסמינר לא אוהב את זה אבל הוא עוד פחות אוהב שיער על הפנים. לדעתי זה אלגנטי, נקי ואסוף יפה. אפשר גם להוציא מזה קצת שיער למראה יותר משוחרר. אבל פפיון? זה באמת נשמע חסר טעם. יש כאלו ששמות סיכות רגילות שחורות שזה לא יפה, יש כאלו ששמות משהו ממש גדול, אני כבר דאגתי לעצמי מבעוד מועד וקניתי כמה חבילות של סיכות מH&M (אולי עוד מעט יהיה אותם בארץ, אני מקווה), ככה שזה מתקבל עדין ויפה. לסיכום זה מקסים, תלוי למי ואיך.

../images/Emo13.gif

ועכשיו גם ניזכרתי ששכחתי לכתוב שזה מאוד יפה גם לשיער פזור אבל חלק, ולא בצורת ה"כרבולת" אלא יותר אחורה, אני אישית אוהבת...

זה באמת נראה כרבולת על הרבה בנות!

הם בדר``כ בנות חסרות טעם ופורפורציה. אבל אם עושים את זה בעדינות, ומתאים לפנים, זה מאוד חמוד. ואני לא מבינה מי המציאה את המילה בננה? זה מגוחח...........

אם אתה מעלה את הנושא על בנות אז בא

נעלה אתזה גם על בנים אני חוזרת בתשובה ולפעמים אני רואה בנים חרדים שהולכים עם כל מיני תסרוקות משונות מאוד שאם הם יבואו עם זה לעולם החילוני פשוט..... בהם

למעלה