שרשור חברתי

מה את מחרטטת . . .

לא כל בחורה שעושה בננה בשיער זה אומר שהיא פריחה, מה, בגלל שהיא אוהבת את המראה הזה והיא מאמצת אותו לעצמה אז היא פריחה?! מה ההכללה והשטות הזאת?? וכשהבנות יפסיקו להתלבש באופן שהן רוצות שיסתכלו עליהן אז באמת הבנים יפסיקו להסתכל עליהן.

little snoop

New member
יש בזה משו,

לא מכלילה, נראה לי זה תלוי באזור מגורים.אצלינו, כל מי שהולכת עם בננה היא פרחה. לא יודעת מה איתך. ואתה צודק, לא הייתי צריכה לשפוט, אפשר לומר שבמקרים כאלו הבנות הן הלא בסדר.

סליחה ליטל שאני מתערבת...

אבל זה לא מחייב. יש מושג של מראה כללי, וצורת השיפוט שלך מאוד כוללנית. יש בת שיכולה לסדר את השיער בצורה עדינה וללכת עם נעל סטילטו בגובה סביר ולהראות מיליון דולר, כי היא מכובדת. יש בת שיכולה ללבוש את אותו הדבר ולהפוך אותו לגס, עם סיכה פחות מעודנת או עקב גבוה יותר+ דוגמא משונה. פרחי זה לא הפרט, זה הכלל.

לעקב הזה קוראים סטילטו, מהסיבה הפשוטה ש...

בלועזית (נדמה לי לטינית) פירוש המילה סטילטו זה פיגיון. אם לכם יש כלי נשק בידיים לנו יש בנעליים :) אבל זה בסדר, לא חייבים לדעת את הסיבה, רוב הבנות אפילו לא יודעות את השם... באשר לשאלות שלך- לדעתי זה עניין של יציבה. כל אחת הולכת בצורה שונה, ממקמת את רוב המשקל של הגוף על חלק אחר ברגל, אז יש כאלו שזה מסתדר להן עם הנעל ויש כאלו שלא. יש לי חברה שקבוע עפה עם זה, פעם אחת היא מדדה בחנות מגפיים גבוהות כאלו סתם בשביל הרעיון וברגע שהיא נעמדה היא השתטחה על הריצפה והמוכר צחק עליה אז היא ברחה משם.. או שגרוע מזה, פעם אחת העקב השתחל לה לאחד החורים האלו של הביוב בצד של הכביש בר' עקיבא (כתבתי על זה פעם).. אהממ זה באמת קצת סיפור ללכת עם נעליים כאלו על הכביש בב"ב (לא שהמדרכות יותר טובות, כן?) אבל זה לא קשה. מבחינתי זה כמו ללכת רגיל ולהיזהר לא להיתקע בכלום. עשיתי פעם ניסיון מה קורה כשעקב נכנס בין הסדקים, זה לא כזה נורא זה באמת תלוי ביציבה. כאבי גב- לא, אבל זה עושה בגיל מבוגר יותר, וזה באמת כיף לנעול אותן :)

19אריאל

New member
איזה קטעיייים.... הרגת אותי

עם הסיפור על חבירה שלך שנפלה בחנות... חעחעחע לדעתי זה ממש מזוכיזם.

וזה עוד בכתב...

כשהיא סיפרה את זה עם התיאורים זה היה הרבה יותר מצחיק... מזוכיזם למי שלא יודעת לבחור נעל נוחה ולא יודעת ללכת עליה...

מקפיא

New member
זה פשוט נעליים מסוכנות.....

אתה יודע מזה ליפול מכזה גובה ?? זה יכול לגרום לפציעה לא קלה.... כל פעם שאני רואה בחורה עם נעליים כאלו אני תופס ת'בטן מצחוק....

ילדונט 1

New member
נזכרתי בבדיחה

איך פריחה מתאבדת? קופצת מהנעליים, ואם היא בסוף מתחרטת אז היא תופסת בעגילים...

19אריאל

New member
חעעעעעעעעעעעעעעעע

אני לא נושם... הרגת אותייייייייייייי!!! פחעחעחעחעחעחע

טליה123456

New member
הווו גמאני!!!

אבל אני מעדיפה בינתיים להשאר בגובה הנוכחי...אחרת אני אצטרך בעל שהוא כדורסלן...חחח...

איכסססססס

שונאת נעליים עם עקב שפיצי! כל פעם מעקמים תרגל לצד השני.. טיפ לבני ברקיות- אם אתן כבר קונות גבוה (שגם זה ממש לא טוב לגב) תקנו עם עקב רחב
ואגבבב בחורה יפה - יפה גם בלי הגובה, ומי שמכוערת.. מכוערת על עקבים..

למעלה