שרשור חברתי

19אריאל

New member
יש אופנה לא כ``כ חדשה אצל הבנות,

לקפל את הפוני קדימה ואחורה כך שנוצרת צורת כרבולת ייחודית ומגוחכת. ממש מכת מדינה. זה פשוט מצחיק הכרבולת הזאת! חחח אחותי סיפרה לי שהגדילה לעשות אחת ה`סטייליסטיות` שאצלן בסמינר כאשר באה ביום בהיר כשפפיון מטופש נעוץ במרכז הכרבולת פחחחחחעעעעע!!! בנות, מה ניסגר איתכן? אתן באמת חושבות שזה יפה??? בנים, כמה ממכם חושבים כמוני?

ואם כבר בענייני בנות . . .

אני רואה לפעמים בנות שהולכות עם נעלי עקב גבוה וזה עקב עיפרון... מאוד דק, תגידו לי, אתן לא מועדות הרבה עם זה?! אתן מתאמנות בהליכה על זה לפני שאתן מתחילות ללכת עם זה למקומות?! העקב לא נתקע לכן בין הבלטות ברחוב?! (טוב, השאלה הזאת יותר בשביל הבני ברקיות /tapuzforum/images/emo8.gif ) הנעליים האלה לא עושות לכן כאבי גב?! אך מה שכן... אני שם לב כשבחורה נועלת נעליים כאלה היא נמצאת ב``היי``. /tapuzforum/images/emo13.gif

טליה123456

New member
אמא`לה!רק עכשיו ראיתי שזה פורום

שעשו במיוחד לפלאפונים...ואי!אני שיא המוזרה...חחחח...

דודוש 19

New member
תגידו מה אתם עושים פה אתם נורמלים!!

היום גמר ליגת האלופות כולם במתח גם לאלה שאינם חובבים כדורגל ישראלי מכוער,מומלץ הפעם לראות זה יהיה משחק מדהים!

מוריה0

New member
שאלה בקשר לפון 6300

המליצו לי על המכשיר הזה! אז איך המכשיר הזה? עוצמת רמקול? הגלריה שלו מסודרת כמו ב 6230i ?? והכי חשוב לי הגלישה באינטרנט כל עמוד הוא לוקח הרבה מ``ב או כמו 6230i? תודה!

לדעתי?! אני חושב שזה . . .

יפה מאוד, רק תלוי עד כמה זה נראה מנופח מקדימה, צריך שיהיה סביר.

little snoop

New member
אהבתם

את הקטע..חח, שמרו על העיניים שלכם, ותפסיקו להסתכל ולבחון בנות.המלצה חמה! אם כבר שאלת אז שתדע שבעיקרון זה כדי להרשים בנים. בד``כ אלו אותם בנות עם הבננה בשיער.. (פרחות לצורך הענין..) יומקסים

זה גם סותם לאנשים תפה

עד עכשו אמרו התחת של גרנט הנה במשחק הזה ראו את התחת של פרגסון

למעלה