חחח... אני עובר שם בקושי פעם בשבוע ואני מתחרפן מזה... שרים את זה אצלנו בסעודת שבת...
ט טiרi New member 16/5/08 #34 חחח... אני עובר שם בקושי פעם בשבוע ואני מתחרפן מזה... שרים את זה אצלנו בסעודת שבת...
ל ליאור השבב ניק New member 16/5/08 #35 חח, יש אחד כזה באיזור העיר זה הקטע, להכניס בראש של הקליינט, בלי שיחוש בכך
מ מולאן בת New member 16/5/08 #44 חחח ומה שמצחיק....זה שכל מי שעובר שם חייב להתנועונע בקצב המנגינה...{הטראנס....אני ההיתי תקוע לשיר הזה איזה חודש זה גא-דול....
חחח ומה שמצחיק....זה שכל מי שעובר שם חייב להתנועונע בקצב המנגינה...{הטראנס....אני ההיתי תקוע לשיר הזה איזה חודש זה גא-דול....
T The Aecerola New member 15/5/08 #11 תגידי מה התקצוב ונעזור לך.. השאלה- גם מה רמת הקשר בינכם. אני כשהכרתי את בעלי אחרי חודש הוא קנה לי בושם. העניין הוא מה הרגש בינכם.
תגידי מה התקצוב ונעזור לך.. השאלה- גם מה רמת הקשר בינכם. אני כשהכרתי את בעלי אחרי חודש הוא קנה לי בושם. העניין הוא מה הרגש בינכם.
ב בחורה טובה5 New member 15/5/08 #13 יש לי רעיון ענק בשבילך, רק בשבילך ! שימי בתוך מעטפה פצצה, ותשלחי לי זאת דרך הדואר......... בהצלחההההה...........
יש לי רעיון ענק בשבילך, רק בשבילך ! שימי בתוך מעטפה פצצה, ותשלחי לי זאת דרך הדואר......... בהצלחההההה...........
ב בחורה טובה5 New member 15/5/08 #23 זה בסדר.... לא רק רוסית אני יודעת, צרפתית , עברית, אנגלית .... חחחח....
ב בחור שבוחר לבחור New member 16/5/08 #27 קשה לענות נורמלי ולנסות לעזור קצת?! /tapuzforum/images/emo46.gif