קורה גם אני לא תמיד מבינה את עצמי
מ מימוש המתוקה New member 16/5/08 #60 יש את הסרט מכתב בבקבוק גם מאותה סדרה של וואק טו ריממבר ויש עוד מלא איזה סגנון אתה אוהב? וחוצמיזה שאתה בן אז אתה צריך סרטי פעולה
יש את הסרט מכתב בבקבוק גם מאותה סדרה של וואק טו ריממבר ויש עוד מלא איזה סגנון אתה אוהב? וחוצמיזה שאתה בן אז אתה צריך סרטי פעולה
ב בחור שבוחר לבחור New member 16/5/08 #61 סוג של בן נמאס לי ממזמן מסרטי פעולה אלא אם כן זה סרטים גדולים עם שחקנים גדולים,חוצמ`זה אני אוהב סרטי בנות ורגש,איני מתבייש בעניין.
סוג של בן נמאס לי ממזמן מסרטי פעולה אלא אם כן זה סרטים גדולים עם שחקנים גדולים,חוצמ`זה אני אוהב סרטי בנות ורגש,איני מתבייש בעניין.
ב בחור שבוחר לבחור New member 16/5/08 #64 תלוי איזה יש סרטי קומדיה חמודים,אבל סדרות חוץ מהחיים זה לא הכל אין הרבה יפות ובמיוחד האמריקאיות
מ מימוש המתוקה New member 16/5/08 #65 יש סדרה אמריקאית מדהימה של 10 עונות ששמה פריינדס או בתרגום חברים,אני ממליצה מאוד!
מ מימוש המתוקה New member 16/5/08 #67 טוב,חבל! מה לא אהבת את ג`וי וצ`נדלר את מוניקה ואת רייצ`ל ופיבי?! אני שונאת את רוס(ואגב הוא יהודי)
ב בחור שבוחר לבחור New member 16/5/08 #62 סוג של בן נמאס לי ממזמן מסרטי פעולה חסרי תוכן,עברתי את הגיל,אלא אם כן זה סרט פעולה גדול עם שחקנים גדולים,חוצ`מזה אני אוהב סרטי בנות ורגש,איני מתבייש בדבר.
סוג של בן נמאס לי ממזמן מסרטי פעולה חסרי תוכן,עברתי את הגיל,אלא אם כן זה סרט פעולה גדול עם שחקנים גדולים,חוצ`מזה אני אוהב סרטי בנות ורגש,איני מתבייש בדבר.
מ מימוש המתוקה New member 16/5/08 #49 לידיעתכם הסרט הופק ע``פ הספר וואק טו ריממבר של ניקולאס ספארקס, הייתי ממליצה מאוד לקרוא את הספרים שלו!!!
לידיעתכם הסרט הופק ע``פ הספר וואק טו ריממבר של ניקולאס ספארקס, הייתי ממליצה מאוד לקרוא את הספרים שלו!!!
מ מתוקית 2007 New member 16/5/08 #32 אווו... גאאאאאדדדד... איזה עצביםםםם שזההה! יוארדייי אמרתי אפילו ב 50 שקל לשעהה לא היתי עובדת שם! טירוףףף
אווו... גאאאאאדדדד... איזה עצביםםםם שזההה! יוארדייי אמרתי אפילו ב 50 שקל לשעהה לא היתי עובדת שם! טירוףףף