אהבה זה כואב ... *
כתבתי את זה לחברתי .. מעיין זה מוקדש לך
ילד שבנשיקה אחת מוטט את כל עולמי , ... * ואחרי חודש מוטט לי גם את הלב !!!1 : זה התחיל בנשיקה תמימה , נשיקה מקסימה , פשוט כל כך מדהיממה .... ~ נשיקה שהפכה אותי למאושרת כל כך , ומאז ידעתי שאותך לא אשכח !! ( : עשיתי טעות כל כך גדולה כשהתנשקנו , אין לי מושג במי עוד פגענו ! : אבל נסחפתי יותר מדי עם התחושה , - כי מעולם לא חוויתי כזאת הרגשה .. ^ % כשהכרתי אותך לעומק הבנתי שאתה ילד מדהיים ,, מצחיק חמוד ופשוט מקסיםם ..... + החיוך שלך היה תמים היה בך משו טהור , הסתכלתי עליך היית מוקף בסוג של אור ! אבל באותו זמן הכרתי אדם אחר , לא תיארתי לעצמי שתגרום לליבי להישבר !!!! : ( לא ידעתי שעוד מישהי מאוהבת בך , לא ידעתי שיש עוד מישהי שנהנית איתך .... | : לא תיארתי לעצמי שבשבילך אני משחק , !!!!!!!!!!!!! ומעולם לא חשבתי שעלי אתה תצחק .. :´( כמו מטומטמת התאהבתי בך , : עכשיו בגלל סתם משהו , לא יודעת מה . . . . לא מתקרבים יותר אחד לשני , לא מדברים אחד עם השני : לא יודעת אם אתה זוכר , הייי [ ?! ] , .. זאת אני ! מודה לך שעזרת לי להכיר במציאות , מודה לך שעזרת לי להבין שהיית טעות ..... * @ הבנתי שאתה כבר לא רוצה כלום , ושהלב שלך צריך שרברב כי הוא ממש סתווום , .. עכשיו חכה שניה עם החרוזים ותן לי לדבר מכל הלב ,,,,, אני לא יודעת מה בדיוק אמרתי שפגע בו כ"כ , אם בגלל זה אנחנו לא מדברים זה נורא מוזר לי ... בסדר שבוע ראשון מתרחקים מבינה , אבל שלוש שבועות :O ? כמעעט חודדש : שלוש שבועות להסתכל עליו מהצד ולהרגיש צביטות בלב < ? > שלוש שבועות לשמוע שירים עצובים ולהתחיל לבכות כמו שלא בכיתי מעולם

? למה [ ? ] לממה הוא עשה לי את זה ? הוא האשם כי הוא גרם לי להתאהב בו ... למה הוא נישק אותי < ?! * : > אני לא ישקר , נהניתי מזזה כי רציתי בזה כ"כ ..... קשה להסבביר , הוא התרחחק מאז שסיפרו לו את רגשותיי כלפיו וזה עצוווווב ! חשבתי שהוא יותר מזזה !!! חשבתי שהוא טיפ טיפונת יותר בוגגר מכל הקטעים של לא לדבר וכל הדבררים התינוקיים האלה .... אבבל אולי לא נעיים לי : , כי בככל זאת אתה מרגיש ממש מטומטם שאתה מדבר עם ילדה שאוהבת אותך , ופשוט לא אומרת לך , כי אין לה אומץ : אבבל חברים שלך כן אומרים לך : ( זה היה כל כך קשה , אבל היה יותר קשה לשמור את זה בפניים חודש , חודשיים .. : ^ & ואז חודש לא לדבר .... כאילו מה נסגגר איתו : ???????????? * אני בטווחה שלאפחד אין מושג כמה זה קשה , אתתם יכולים לתאאר לעצמכם אבל אין לכם מוושג מה זאת ההרגשה הזאת כשהמבטיים שלנו מצטלבים זה בזו , ואז אני שוב מרגישה מן צביטה כזאת בלב ..... אני מעוללם לא ידעתי אם הוא אהב אותי או לא אהב אותי [ אני בטווחה שלא !! ] אבל כיף לי לחשוב איך היה המצב אם הוא כן היה מרגיש אלי משו ... [ אני לא יכולה לראות אותנו כזוג חברים כי זה לא היה מחזיק הרבה זמן , . = הוא לא יאהב אותי יש לי תחושה כזאת . . . ההרגשה הזאת של השחרור של ההתפרקות הזאת לספפפר סופסווף , מה אני מרגישה . באמת זה ההרגשה הכי טובה בעולם ,, אבלל עדיין כואב לי שלא תהיה שלי ......... 3 / > * : (