שרשור חברתי

מיכkל

New member
אני קודם כל לא חבדניק../tapuzforum/images/emo8.gif

ברור שיש להם הסבר כלשהו. וגם הרבי שלהם רמז על זה כמה פעמים. גם אם אנחנו לא מבינים ואפי

מיכkל

New member
סליחה זה נקטע לי באמצע

אבל אני רואה שקודמי כבר ביאר את הנושא בטוב טעם. אבל אני בכו``א ימשיך. אפי` אם ינסו להסביר לך לא תבין.. זה כמו שתנסה לשכנע איזה אתאיסט אמיתי שיש איזה גוף או לא גוף כלשהו שנמצא אי שם והוא משגיח על העולם.. הוא יסתכל עליך כאל פסיכופט.. שלא לקח כדורים בבוקר.. אבל אתה נולדת לתוך זה אז קל לך לקבל את`זה (אם אתה באמת מאמין ולא כמו תוכי שזה מה שאמרו לו..) אז מה שכן תצליח פה זה ליצור מריבות סרק.. אז עדיף שתנסה לחנוק נושא אחר..

מיכkל

New member
אתה צודק לכאורה..

גם אתה שלא נולדת לתוך זה.. אז בשבילך זו חניקה.. לא שאני מסכים איתם רק שצריך ראש פתוח לקבל גם דעות אחרות.. אתה לא חייב להסכים אך גם לא לפסול בחינם.

שומר 23

New member
ראשית

התכוונתי חנקת על מה שכתבת לחנוק בנושא אחר.. זו הייתה התבדחות.. שנית שכחתי להודות על אמירתך שקודמך כבר הרחיב בנושא והסכמתך עימי..

מיכkל

New member
אין על מה..

כוונתי בחניקה היתה ל``אולי עד מחר1`` כנראה אתה חדש ולא מכיר אותו בניק הישן שלו שהוא ``חונק אנשים זקנים`` או שבעצם אתה ישן רק שלא ידעת שהוא נכנס בניק חדש..

מה זה משנה מי המשיח?

העיקר שהוא כבר יגיע ויגאל אותנו חברה` המשיח לא מגיע בגלל הפילוגים שיש בעם בואו ונתאחד בית המקדש חרב לא בגלל מגזר זה או אחר הוא חרב כי לא היתה אהבת חינם.. אז אח יקר בלי שאלות מפלגות...

אני חושב שהם מאמינים שהוא היה יכול לניות משיח

מישהו גדול אמר על הקבוצה החבדאי של היום שזה הדת הכי הכי קרוב ליהדות אגב גם הנוצרים מאמינים שאחד מאיתנו[יהודי] הוא המשיח

אם כבר אז כבר [בדיחה]

אם כבר מדברים מישו יש לי בדיחה כומר הגיע ליהודי ודיבר איתו שהוא יעבור מדתו והוא שאל את הכומר מה יהיה לי מזה ענה הכומר אם תיהיה טוה אתה תיהיה כומר ענה היהודי לא מספיק יש משרה גבוה יותר ענה הכומר אם באמת תתאמץ אתה יכול להיות ארכי בישוף[על אזור או מדינה ] ענה לו היהודי זה לא מספיק אולי יש לכם משהוא יותר גדול מזה ענה הכומר כן יש לנו12 אנשים שהם הקורדינלים ואם תתפורש מן העולם תוכל להגיע גם לזה שאל היהודי עדיין לא מספיק יש אולי יותר חשוב ענה לו הכומר כן אם תקדש עצמך ממש אתה יכול להיות האפיפיור וז זוכה רק בן אדם אחד ומיוחד שאל היודי זהו אין לכם משהוא יותר גדול מזה ענה הכומר בכעס מהההה אולי אתה רוצה להיות ישו ענה היהודי ברוגע כן אחד מאיתנו כבר נעשה

תשים לב: אני הראשונה שמגיבה

אמרתי שזה חמוד, והסברתי לך למה נראה לי שלא הגיבו עד עכשיו. פשוט כאב לי הלב לחשוב שישבת לתקתק את זה בפון ואף אחד לא הגיב.

בדיחה:)

ערבי נוצרי ויהודי טסו במטוס הטיס אמר שכול אחד יזרוק מה שיש לו המון בארץ שלו הנוצרי זרק דולרים הערבי זרק כבס והיהודי זרק תערבי

למעלה