שרשור חברתי

Jemma7

New member
מחיר גבוה אני מסכימה איתך

כי באמת יהיה פתטי שבכל עולם הקוסמים כל יום מלא מתים ואיכשהו כל הסביבה של הארי נשארת מוגנת. אבל, אני מוכנה לתת את ג'יני ורון אבל על הארי והרמיוני אני לא אוותר

sprqy

New member
אבל הם יהיו בודדים

בלי בן\בת הזוג שלהם! תבחרי: או שהארי וג'יני ימותו או שהרמיוני ורון ימותו
בחירה קשה

an OTHER

New member
חחחחחחחחחחחח

נקריב את דאדלי
....גם אמברידג' לא תהיה הפסד.

Jemma7

New member
גם את פאדג' לא תהיה לי בעיה לתת../images/Emo3.gif

אני היחידה שכל פעם שמדברים על פאדג' פתאום בא לה..... פאדג'?

Jemma7

New member
חחח../images/Emo6.gif

ראיתי את זה כבר. וסנייפ סקסי
כמעט כמו סיריוס

Deep Blue Sky

New member
הממ...

בעיקרון, אני בעד הארי, כי אני ממש מזדהה איתו... אבל אני רוצה שהוא ימות.

black robe

New member
אני רוצה שהוא יחיה, אבל...../images/Emo63.gif

אני בהחלט לא רוצה שזה יהיה האפי-אנד, ראשית זה לא מתאים לרולינג, שנית, האפי-אנד זה קיטשי מדי, מה? הארי הרג את וולדמורט, התחתן עם ג'יני, נולדו להם ילדים, רון התחתן עם הרמיוני , גם להם נולדו ילדים, אוכלי המוות נעצרו ונשלחו לאזקבן, וסוף טוב הכל טוב? אני רוצה שיהיה סוף בלתי-צפוי כזה, שישאיר אותי עם פה פעור לכל החיים, ובהחלט האפי-אנד והארי חי לא יעשו את הפעולה הזאת
זתומרת, אני ממש לא רוצה שהארי ימות, וכל פעם שאני חושבת על זה אני כמעט בוכה, כאילו דווקא הארי, הילד שוולדמורט הרג את ההורים שלו ושכל כך התאמלל בחייו, דווקא הוא ימות? אבל נראלי שזאת הברירה היחידה של רולינג, מה גם היא אמרה שהיא לא רוצה שסופרים אחרים ימשכיו את הסיפור שלה, אז הדבר היחידי שיכול למנוע מהם לעשות כן זה להרוג את הגיבור של הספר.
הארי

LiRs Lullaby

New member
אני תמיד מופתעת

כשאנשים אומרים שהאפי אנד זה סוף קיטשי ולא מתאים לרולינג. לייק הלו, רולינג כותבת קיטש סינס דיי וואן. אני סומכת עליה שהיא יודעת גם לכתוב בצורה מפתיעה ככה שגם הארי יוכל להמשיך את חייו אבל שגם יהיה איזה טוויסט בסוף. נניח, ג'יני נאלצת להקריב את עצמה (אבל אבוי האם כמו כל דבר שהוא נורא צפוי יגידו גם על זה שזה קיטשי - בדיוק כמו שאמרו שזה היה צפוי שהיא והארי יהיו חברים, למרות שהיו הרבה מאוד אנשים שעוד קיוו להארי-הרמיוני?) והיא לא אמרה שהיא רוצה להרוג אותו כדי למנוע את ההתמסחרות, היא אמרה שהיא מבינה סופרים שעושים את זה כדי שלא ימשיכו את הספרים גם לאחר מותה. חוץ מזה, נראה לי שגם אם היא תהרוג אותו, כל סופר אחר יצליח להמציא משהו שיעורר את הארי או יתחיל את הסיפור מכיוון שונה, או דמות אחרת שקשורה בסיפור. אבל בשביל זה הם יצטרכו את האישור שלה - ולא נראה לי שהיא תיתן אותו כל כך בקלות. אז נה. אה, ואני רוצה שהארי יחיה, אם זה לא היה מספיק ברור

Jemma7

New member
אני בעד שהארי יחיה וג'יני תמות.

ואני עדיין מאמינה בהארי-הרמיוני

למעלה