שרשור חברתי

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

למי יש שוקולד מריר איכותי להציע לי? או לחילופין - סטייק? זהו שרשור האופטופיק של הפורום, את כל ההודעות וההכרזות האופטופיקיות [להלן - כל אלו שלא קשורות לנושא הפורום, אתם יודעים מה הן] יש לשרשר לכאן. גם כאן, הודעות שלא תשורשרנה על ידי המשתמש, תשורשרנה או תימחקנה על פי החלטת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן האבסולוטי והבלתי מעורער. גם כאן נזכיר, במידה ואין שרשור פעיל בעמוד - בקשו מאחת המנהלות לפתוח. הודעות תפוז אנשים וכן הלאה - אין לנצל"ש. חם בחוץ, לכו לתפוס שמש.

כואב לי הראש בצורה איומה. הייתי יד ושם.

והאוטובוס חזרה גורם לי עכשיו לכאבי ראש איומים~

LiRs Lullaby

New member
תרגיש טוב ../images/Emo140.gif

אמנם זה לא כל כך קשור, אבל אני יודעת מה זה כאב ראש מטורף אחרי טיסה....
פשוט איום.

רונילי92

New member
הממ..

אנ'לא הייתי פה מלאאאא זמן!! ('תאמת משנגמרה חופשת פסח..
) פשוטטט אין לי זמן.. ואני בלחץ של מבחנים.. ואני בפנימיה.. ((ויש לי עוד כמה זמן מבחן ארצי במתמטיקעעעעע
אז תאחלו לי בהצלחה (פליזז ?) ואל תשכחו אותי
והתגעגעתי
יאלה אני זזתי למה סוגרים פה עוד רגעעע.. אוהפתותכם המון

Deep Blue Sky

New member
פנימייה?

איך זה להיות שם? (אני שואלת, כי אולי גם אני בקרוב אהיה בפנימייה)

רונילי92

New member
ממש כיף! ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

את כל היום עם החברה ואפשר והרבה יותר מעניין למשל ללמוד למבחן ביחד
לאיזה פנימיה את הולכת.?(אולי

חרבביש

New member
צ'אט, אנשים, צ'אט!! בואו כולם!../images/Emo207.gif

צריך תוכן בשביל שזה יקפוץ, לא? קפוץ! קפוץ!
*
*
*
*
*
*|**|
*&^|*&
&*)%||^#|%$#^%|$# בלע.

Guid

New member
סקר קטן:

סתם בשביל השיעמום. מי רוצה שהארי ימות בספר השביעי? ומי רוצה שהוא יחיה? שכל אחד גם ייתן פירוט למה הוא רוצה, או לא רוצה! יום מהנה לכולנו!

Guid

New member
עונה:

אני מעדיף שהארי ימות. לא בגלל שאני שונא אותו, פשוט רק ככה הספר ייגמר בלי שיישאר לי קול קטן בלב שייחכה לעוד... ^_^

sprqy

New member
ימות? לא!

אבל שוולדי ינשל ממנו את כל כוחות הקסם והוא יחזור לגור אצל הדארסלים לשארית חייו העלובים...

sprqy

New member
../images/Emo45.gif

אבל חייבים איזה סוף מקורי ומגניב (סומך על ג.ק.ר כמובן) ולא משהו בנאלי כמו הארי מנצח את וולדי וחי לו באושר ועושר עד היום הזה...

Jemma7

New member
אני דווקא רוצה האפי אנד חביב וצפוי../images/Emo3.gif

שהארי יחיה, וולדמורט ימות והארי וג'יני/הרמיוני/לבנדר/כל נקבה טיפוסית אחרת יתחתנו וייצרו שושלת למופת- זה יהיה סוף טוב. אבל, בכל מצב אני חושבת שבסוף וולדמורט חייב למות. אחרת, מה עשינו בעצם? בילינו שבע שנים עם איזה צוציק שחשב שהוא יכול לנצח את וולדמורט ובסוף גילה שלא, והכל חוזר למצב הקודם שבו וולדמורט עושה מה שבא לו והעולם שותק. זה יהיה מפגר.

sprqy

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo5.gif

שוולדי ימות אני מסכים אבל המחיר, המחיר שהארי וכולם יצטרכו לשלם יהיה גבוה מואה אהאהאהאה |צחוק זדוני|

למעלה