אליפות לא לוקחים בשני משחקים.
ו ווינגז New member 25/12/06 #21 פורום מייפל סטורי~קריצהקריצה~ כולכם מוזמנים לפורום מייפל סטורי, המשחק ה-הוֹ כה נסגד וממכר. מייפל הוא משחק תפקידים המוני אונליין (ותודה לטורי על הניסוח), והוא דרך מעולה להעביר את הזמן, לפגוש אנשים חדשים וגם להנות בדרך.
פורום מייפל סטורי~קריצהקריצה~ כולכם מוזמנים לפורום מייפל סטורי, המשחק ה-הוֹ כה נסגד וממכר. מייפל הוא משחק תפקידים המוני אונליין (ותודה לטורי על הניסוח), והוא דרך מעולה להעביר את הזמן, לפגוש אנשים חדשים וגם להנות בדרך.
S sexyvampire New member 25/12/06 #24 ../images/Emo45.gif!../images/Emo185.gif Fly For Fun |ראור| [כן, אני יודע שהשם מעפן.]
פ פרד וויזלי המקורי New member 26/12/06 #31 מסכים איתך, גם אני במייפל סטורי. וגם אחיין שלי, שהוא גם בפורום. אני בעולם ברה, רמה 33, לוחם ( פייטר ), הכינוי שלי שם הוא: yakovf15
מסכים איתך, גם אני במייפל סטורי. וגם אחיין שלי, שהוא גם בפורום. אני בעולם ברה, רמה 33, לוחם ( פייטר ), הכינוי שלי שם הוא: yakovf15
E Eos14 New member 26/12/06 #33 ../images/Emo29.gif גם אני שם (לפעמים)... בואו נגיד שאני משחקת איזה שבועיים עד שיש בעיה במחשב, ואז חודש אין אינטרנט אז תשכחו מלעלות רמה, ואז עד שאני מסדרת הכל מחדש לוקח עוד איזה שבוע, ועד אז כבר יש בעיות חדשות..
../images/Emo29.gif גם אני שם (לפעמים)... בואו נגיד שאני משחקת איזה שבועיים עד שיש בעיה במחשב, ואז חודש אין אינטרנט אז תשכחו מלעלות רמה, ואז עד שאני מסדרת הכל מחדש לוקח עוד איזה שבוע, ועד אז כבר יש בעיות חדשות..
T the ror New member 26/12/06 #32 סיימתי את הקורס... קורס משקי תיאום וקישור... חודש וחצי בקורס מוזר עם חברה עוד יותר מוזרים בשביל לקבל סיכה קטנה אחת, חחח.
סיימתי את הקורס... קורס משקי תיאום וקישור... חודש וחצי בקורס מוזר עם חברה עוד יותר מוזרים בשביל לקבל סיכה קטנה אחת, חחח.